Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumicica
tag
válasz rasotamas #108209 üzenetére
Egyébként azt tudtátok, hogy az egy napos korlátlan net 1000 Ft-ért valójában 48 órás is lehet (ha éjfél után közvetlen aktiváljuk ) - ÁSZF szerint napos másnap éjfélkor jár le a csomag - de nekem még ment harmadnap hajnali 3-ig. Azt hittem először hülyeségek ezek az új 1- meg 5 napos csomagok, de a korlátlan net 500 Ft-ért/nap már egész baráti (pl. nyaralóba, hétvégére stb)
-
brumicica
tag
válasz juliabrilke #83307 üzenetére
Telenor a saját lábába lőtt, hogy a kapacitás bővítéssel nem foglalkozik. Bp, 10. Kerület, nem mondom melyik vállalat. Több ezer céges flotta telefon körülbelül fél négyzetkilométeren. Mára használhatatlan lett az adathálózat. Csak a flotta szolgáltatóval szerződésbontásban reménykedek...Még a Digi is gyorsabb itt :-(
[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
Köszi az infokat, a mymusic csomag árát visszakaptam. Sajnos kicsit nekem ez a Telenor olyan, mint a balatoni vendéglátás: minden évben bízom benne, hogy igen, idén talán nem vernek át, nem húznak le, jobb lesz, javult a szinvonal, aztán mindig jön a csalódás. Talán majs a Laa, de félek náluk sem lehet majd a mélyről a magyar mentalitást kiirtani.
-
brumicica
tag
válasz azbest #75745 üzenetére
Azt azért nem mondanám, hogy nem tájékozódtam, az ÁSZF böngészése pedig nem elvárható az átlag user-től. Szerintem a korrekt üzleti magatartás minimuma, ha mondjuk legalább apró betűvel, a szolgáltatás oldalán (https://mymusic.telenor.hu/) megemlítik ezt az apróságot. Sajnos a My Telenorban ugyanolyan sunyi módon egy szó sincs az alap adatkeret szükségességéről.
[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
Használja valaki a My music non-stop-ot önállóan, aktív adat előfizetés nélkül? Én ma rendesen besz@ptam, maradt 1000 Ft a kártyámon, azt hittem, milyen jól járok...Szerintem rohadt nagy lehúzás, sem a weblapon, sem Mytelenorban nem említik, hogy kell hozzá egy másik adatjegy is. Ászf-t nem böngészek, Bravó Telenor, így kell pofátlanul 800 Ft-ot ellopni :-(
-
brumicica
tag
1+99 GB lesz júniusban? Érdemes ma még egy kék Mátyásért aktiválni?
-
brumicica
tag
Hamarosan sokaknak lejár a márc.16-i 30 napos ingyenes 100 GB. Lesz valami folytatólagos ajándék, mint a másik 2 szolgáltatónál, vagy csak az 1+99 akció?
-
-
brumicica
tag
Másnak sem megy a MyTelenor PC-ről?
[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
válasz Viktor0610 #57511 üzenetére
Itt kezdődnek a normális árak 200 km-re (ja és az adatvolumen átvihető a következő hónapra?):
https://www.yesss.at/tarife/complete-l[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest