Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halaman
tag
Mert a Balaton annyira olcsó
Mindenki hadd döntse el, hogy hova megy nyaralni főleg úgy, hogy a külföldi nyaralás nem drágább mint a hazai. Nem és a nyaralás alatt nem a szórakozáshoz kell a net, hanem például melyik határátkelőn van mondjuk torlódás, mert nagyon jó szórakozás 4 órán át állni mert Magyarországra nem engednek be. -
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #58605 üzenetére
Csak miért kerül ennyibe??? Vicc
-
Halaman
tag
válasz xviktorx #54385 üzenetére
Telenortól nem várok jobb ötletet, hipernet l 7390ft hellodata 5990ft és van benne 50perc beszéd is. A korrekt az lett volna ha a hd-val egyidőben a hipernetl is korlátlanra vált
Somatom: Netes előfizetésem még mindig vezetékes, mert mindig sikerült egymásra licitálniuk, viszont a flottás előfizetéseken is kb 2 éve nincs hűség
castiels: szerintem tudjuk, hogy csak a pénzénél akar maradni a telenor
[ Szerkesztve ]
-
Halaman
tag
válasz szaboi6512 #54331 üzenetére
Nem azzal van problémája, hogy legyen net. Mert jelenleg is van, hanem azzal ha elfogy akkor nincs TV, és ő arra szerződött, hogy a megrendelt nethez rendelt mytv-t korlátlanul tudja élvezni.
A héten történt, hogy forduló nap előtt este elfogyott a párom mobilnetje, akkor vehettem volna plussz netet arra a 3-4 órára? Tudom tudom vegyen mindenki korlátlan mobilnetet és akkor nincs ilyen probléma.
-
Halaman
tag
válasz 123xyz #54312 üzenetére
Pont hogy nincs beépített adatforgalom, csak "kedvezmény", hogy nem számítja fel a mytv adatforgalmát amíg van neted, a sajátjába nem számolja más szolgáltatóéba pedig nem tudja
Mert ha akarná megoldhatná, hogy 1TB adatot vehetek a mytv szolgáltatásra havonta 10Ft-ért, amit tud különszámolni és ha elfogy a netem, de még van az 1TB-ből nyugodtan lehetne tévéznem, mert arra fizetek elő nem pedig a youtube-ra stb.
-
Halaman
tag
válasz 123xyz #54290 üzenetére
Ha viszont csak a mytv-t akarnám használni és netet nem akkor a telenor nem biztosítja a szolgáltatást, tehát nem építette bele az előfizetésbe bármennyire is állítja. A hozzáférést nekem kell biztosítani az hogy ad kedvezményt a saját hálózatán (nem fogyaszt adatot amíg van) egy "kedves" gesztus. Ha visszamondanám a vezetékes netet tévézni még tudok pedig ugyanazt a hálózatot használja, pedig nem is reklámozzák, hogy bele van építve a hozzáférés.
[ Szerkesztve ]
-
Halaman
tag
válasz aprokaroka87 #54247 üzenetére
Nem használok mytv-t, arra amire kell elég vagy előre letöltöm.
#Somatom Telenor nem hagyná, most is hiába veszek pluszt hó fordulónál elvész. Így inkább nem veszek, tudomásul veszem és alkalmazkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Halaman
tag
válasz aprokaroka87 #54236 üzenetére
Erre írtam, hogy dedikált sim csak erre, aki nem akar korlátlan netet ehhez csatlakozhatna tv nézéshez, ha netezni akar akkor átvált a másikra. Ezért gondoltam meg magam és maradtam a kábel szolgáltatónál .
Vagy az is megoldás lehetne, ha x gb lehetne "venni" mytv szolgáltatásra amit külön kezelne a rendszer, mint az éjszakait pl. És ez a mennyiség elég lenne egész hónapra a mytvre
-
Halaman
tag
válasz aprokaroka87 #54225 üzenetére
Gondolom megoldható lenne egy dedikált sim, ami csak a mytv lenne használható net, face stb. nem, bár akkor meg az lenne a gond, hogy másra nem használható
-
Halaman
tag
"Meglepetésről lévén szó, konkrétumokat nem árulhatunk el előre, csak annyit, hogy a napoknak és tartalmuknak különleges dinamikája lesz a naptárban, valamint hogy bronz-, ezüst-, és aranyvasárnap (december 3-án, 10-én, 17-én és 24-én) különösen érdemes lesz megnézni, milyen meglepetéseket rejt majd a megnyíló ablak."
Szerintem ez azt takarja, hogy a kiemelt napokon "értékesebb" ajándékok várhatók. -
Halaman
tag
válasz szaboi6512 #54126 üzenetére
Úgy tudtam az adventi hétvégékre lesznek a nagyobb ajándékok.
-
Halaman
tag
válasz Beniii06 #54031 üzenetére
Sajnos ezt tudomásul kell venni, flottásként nem éri meg. Nem tudom miért nincs olyan, hogy ha meghosszabbítja az aktuális előfizetését akkor ilyen vagy olyan kedvezményt kap. Nem csodára vágyom, csak egy kis figyelmességre, hogy ugyanannyit érek mint egy új flottatag.
-
Halaman
tag
Senki nem mondott ilyet ez tény, de ha drasztikusan megindulna a korlátlan netes előfizetések száma és ezzel egyidejüleg csökkene a vezetékes netes és tv-s ügyfelek száma, a mostani kapacitás ki tudná szolgálni? Egy komolyabb szilveszteri bulin valamelyik város főterén esetleg a fiatalok az online közvetítéssel túl tudnák időlegesen terhelni az adott cellát miközben a főtér szélén lakók mytv-n néznék a szilveszteri műsort? Mekkora felháborodás lenne??? Természetesen jogosan, hisz korlátlan netre vagy tv műsorra fizettek elő. Nem azt mondom, hogy rossz a korlátlan mobil net, de ha drasztikusan növekszik a felhasználói bázis akkor vagy sávszéllességet kell csökkenteni vagy kapacitást kell hozzá növelni, ami vagy megjelenik az előfizetésben vagy nem, bár szerintem igen.
Emlékszem a 2000-s évek elején egy marék 20Ft-al mentem szilveszterezni, hogy fülkéből tudjak telefonálni és boldog új évet kívánni azoknak akiknek volt vonalas telefonja, mivel éjfél környékén sem telefonálni sem sms fogadni nem lehetett.
Somatommal értek egyet, hogy a teljes sávszélleség elengedéssel nem értek én sem egyet.
Én is elő akartam fizetni februártólhpernet+mytv-re, de így, hogy ha elfogyasztom nincs tv, bocsi nem kell. Persze erről nem a Telenor tehet, mert kötelezik, bár nem értem, hogy másik szolgáltatónál miért lehet korlátlan pl. közösségi elérést kapni az adott net csomagban. Vagy az nem számít net semlegességnek???
-
Halaman
tag
Már be sem enged az app.
-
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #53717 üzenetére
Miért vagyunk fanyalgók? Másik topikban beszéltük, hogy fogom tudni majd megoldani természetesen teljesen felesleges munkát okoz majd az ügyintézőknek pedig nem lenne nagy dolog csak ugyanolyan "elbánás" mint az új belépőknek.
-
Halaman
tag
Mert esetleg más is úgy gondolja, hogy ha beharangozzák az ajándékot, ajánlatot akkor kap is valamit. Eddig ez nem úgy tűnik, a nagy hűségért ugyan azt kapja mint az új belépő vagy annyit sem. Hadd ne keljen tapsolnom, hogy a Telekomtól rendeltem telefont, mert jobb ajánlatot adtak tv-hez. Persze mint mondtam a tegnapi nem rossz ajánlat, a mai egy szép gesztus, ha máskor is támogatja őket.
-
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #53659 üzenetére
Flottásként továbbra is érdektelen, amúgy nem rossz ajánlat
-
Halaman
tag
válasz DrBubo77 #53569 üzenetére
Telenor a Facebookon vagy az nem hivatalos?
Lehet örülni a mese csatornának, 1gb netnek stb. Gondolom lesz 1-2 telefon amit kisorsolnak ez is szép gesztus. Jelenleg az a problémám, hogy nem ajándékot kérek, hanem egy korrekt ajánlatot. Ha ez karácsony előtt nagy kérés sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #53567 üzenetére
Csak elszomorító, hogy beharangozva ajándék, szuper akció stb.
-
Halaman
tag
válasz Viktor0610 #53563 üzenetére
Nem jelenti, hogy más szolgáltatót választottam, csak hogy jobban megérte más szolgáltatótol telefont venni.
-
Halaman
tag
válasz kinder93 #53545 üzenetére
Annyira jól sikerült a mai adventi nyitogatós, hogy meg is rendeltem a Telekomtól az új telefonját a páromnak. Nem vártam csodát, de egy ma nem nyert felirat elég lett volna, azt hiszem több mint 10 éve előfizetőként továbbra is kevesebbet érek a Telenornak mint bárki aki az utcáról beesik, bár ez mind a 3 szolgáltatóra igaz azt hiszem.
-
-
Halaman
tag
Igen, mivel napokban derült ki, hogy új telefont kell beszereznem. DPI flottában csak új belépő kap kedvezményt a mytv úgy néz ki számomra nem alkalmas, így egyszerűbb a másik T-től elhozni egy telefont mivel gyakorlatilag nem drágább, ha hosszabbítok. Ha esetleg % kedvezmény lenne telefonra ebben a 24 napban és fel tudom használni akkor elgondolkozom és várok. Ha nem akkor keresek más megoldást.
-
Halaman
tag
Ma csak ez a dísz van vagy lehet várni ilyen-olyan kedvezményt is? DPI-ok felhasználhatják vagy ne is várjak?
-
Halaman
tag
válasz darvinya #53215 üzenetére
Ha jól értem a MyTv nem klasszikus TV szolgáltatás? Mert a honlapon nekem egyértelműen az jön át, hogy idézem "Akár 72 csatorna+HBO"
Számomra ez így megtévesztő, mivel gyakorlatilag ugyanezt olvasom a többi szolgáltatónál (Invitel, Telekom stb.) és itt a Telenor biztosítja a hozzáférésemet, ha akarom az ő hálózatán, ha nem akkor ott ahol tudom és akarom.
Szóval ez így megtévesztő vagy a többi szolgáltatónak kellene szintén biztosítani, hogy gyakorlatilag ha szeretném akkor nem csak az ő meglévő hálózatán nézhessem a csatornákat.
HBO-t szolgáltató függetlenül tudom megrendelni ha van internet elérésem tudom nézni, ebből nekem az következik, hogy ha telekom Tv előfizetésem van akkor az előfizetett csatornáimat, ha biztosítom az internet elérést akkor tudnom kellene nézni, hisz TV Go van a telekomnak ami szintén internet alapú. Számomra ez így nem szolgáltató semleges, hisz csak az egyik szolgáltató ügyfeleit bünteti.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple AirPods Pro 2 2022 (MQD83ZM/A) Párszor Használt Megkímélt Újszerű Állapot!
- Ramaxel 4GB DDR3L 1600MHz CL11 notebook memória
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresek Sigma 28-45mm f/1.8 DG DN Art (Sony E)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest