- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
Halaman #54315 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy ez egy kedvezmény a Telenoros netet használóknak, ami határozatlan ideig, de egyelőre megmarad (bár szerintem nem sokáig).
(#54316) darvinya
"Hogyne lenne garantált sebesség MyTv-hez" - Félreérted amit írtam. Idézek a MyTV GYIK oldaláról:
Melyek a MyTV szolgáltatás igénybevételének feltétei?
... A Telenor MyTV igénybevételéhez, - ha mobilinternettel szeretnéd használni- aktív állapotú GPRS adatszolgáltatás vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag, illetve 3G lefedettség és minimum 384 kbit/s letöltési sebesség szükséges. ...
... Le- és feltöltési irányban a legmagasabb kínált sávszélesség a meglévő tarifacsomagokhoz igazodik, a garantált sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel minden esetben 0 Mbit/s ...A MyTV tehát tartalmaz korlátlan adatkeretet, de ennek sebessége a meglévő tarifacsomagodhoz igazodik, nem garantál neked semmit a sebesség terén. Tehát ha lassított a neted, a MyTV is a lassított netet fogja használni. Az, hogy eddig ez nem így volt, az csak egy kedvezményes lehetőség volt, amit megszűntettek.
Továbbá:
"Ha már 1x kifizettem mind havi net díját, mind Tv szolgáltatás havidíját." - A havi net nem ugyanaz, mint a mytv csomagban lévő adatforgalom, ezt írtam korábban is. Ahhoz, hogy ezt az adatforgalmat fel tudd használni, kell hozzá egy megfelelő (aktív) netkapcsolat is, amit neked kell biztosítanod, mert innentől már nem a mytv csomag része a külön net vásárlása nélküli működés Telenor hálózaton. Ha elfogy az alap adatforgalmad, akkor az esetek többségében lekapcsolják a neted - nincs min adatot forgalmaznia a mytv-nek. Ugyanígy, ha lassított lesz a neted, csak a lassított tempóval megy a mytv, ami ha nem elég, neked kell megoldanod a dolgot azzal h kiegésztő adatot veszel, amivel helyreáll a sebesség. Ez a jelenlegi állapot logikája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest