- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halaman
tag
Senki nem mondott ilyet ez tény, de ha drasztikusan megindulna a korlátlan netes előfizetések száma és ezzel egyidejüleg csökkene a vezetékes netes és tv-s ügyfelek száma, a mostani kapacitás ki tudná szolgálni? Egy komolyabb szilveszteri bulin valamelyik város főterén esetleg a fiatalok az online közvetítéssel túl tudnák időlegesen terhelni az adott cellát miközben a főtér szélén lakók mytv-n néznék a szilveszteri műsort? Mekkora felháborodás lenne??? Természetesen jogosan, hisz korlátlan netre vagy tv műsorra fizettek elő. Nem azt mondom, hogy rossz a korlátlan mobil net, de ha drasztikusan növekszik a felhasználói bázis akkor vagy sávszéllességet kell csökkenteni vagy kapacitást kell hozzá növelni, ami vagy megjelenik az előfizetésben vagy nem, bár szerintem igen.
Emlékszem a 2000-s évek elején egy marék 20Ft-al mentem szilveszterezni, hogy fülkéből tudjak telefonálni és boldog új évet kívánni azoknak akiknek volt vonalas telefonja, mivel éjfél környékén sem telefonálni sem sms fogadni nem lehetett.
Somatommal értek egyet, hogy a teljes sávszélleség elengedéssel nem értek én sem egyet.
Én is elő akartam fizetni februártólhpernet+mytv-re, de így, hogy ha elfogyasztom nincs tv, bocsi nem kell. Persze erről nem a Telenor tehet, mert kötelezik, bár nem értem, hogy másik szolgáltatónál miért lehet korlátlan pl. közösségi elérést kapni az adott net csomagban. Vagy az nem számít net semlegességnek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU - i5-10300H, 15.6FULL HD 144Hz, 2.5 TB, 16GB, Geforce GTX 1660 Ti 6Gb
- Brutál Gamer PC 4TB tárhely, garis alkatrészekkel
- GAMER PC SOK GARIVAL, SZÁMLÁVAL / Ryzen 7 7700 / 32GB DDR5 / ASUS ROG 4070Ti / 2TB SSD
- PS5,XBOX tartozékok
- Samsung Odyssey G3 S24DG300EU Gamer Monitor 180hz/1ms/Va panel/ 24 col - 2 év Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest