-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, mert egy kissé ideges lettem!
Adott egy előfizetés melyet október 16-án változtattam MyTariff Move XS-re + 500 MB internet kerettel.
Mivel a fordulóm 14-én volt, ezért az új tarifacsomag jövő héten hétfőn lép életbe.Azonban kaptam egy SMS-t, hogy elértem a magas forgalmi limitet tegnap, ami 38.100.
Egy pillanatra megállt bennem az ütő!
Ránéztem a Mytelenor oldalra, ott az Aktuális fogyasztásnál 12.346 Ft ír, a MyTelenor App meg 8054-et.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és kiderült, hogy mivel neteztem ezért ilyen magas a számlám.
Az előző előfizetésemben nem volt net, most viszont kipróbáltam és használtam. Erről semmiféle tájékoztatás nem kaptam, hogy lehetett-e volna használni vagy sem!Ez most akkor mi? Milyen összeggel neteztem én, hogy több mint 35.000 Ft-ért neteztem?!
Ennyire azért nem vagyok idióta, hogy ne vásároljak kiegészítő jegyet 1500 Ft-ért, amiben van 1GB internet!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
Dolphine
addikt
válasz aprokaroka87 #36800 üzenetére
Mivel lekorlátoztak (se net, se telefonálás!), ezért kénytelen leszek bemenni holnap a Telenorba. Az tuti, hogy rájuk borítom az asztalt!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
A poén az, hogy a Telenor oldala szerint már 2009 óta aktív a Mobil Online Start, csak azt nem értem, hogy miért pont akkor lett az? Lehet, hogy akkor lettem számlás. Viszont a mostani tarifacsomagom meg 2010 óta érvényes, nem értem!
Én nem nézegetem a szolgáltatásokat állandóan, így azt sem tudtam, hogy van ilyen! A poén, hogy november 15-én kapcsolják majd ki![ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz aprokaroka87 #36810 üzenetére
Elmennek ám a jó...
-
Dolphine
addikt
válasz aprokaroka87 #36814 üzenetére
Nekem eddig semmi bajom nem volt velük, de ez így közel 15 év után úgy látszik, hogy meg fog változni!
Csak az a baj, hogy most írtam alá egy két éves hűségszerződést!
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #36816 üzenetére
Természetesen nem vagyok az az állatfajta, aki tör-zúz, csak tegnap eléggé felment bennem a pumpa! Igyekszem rendesen viselkedni, ez az én érdekem is!
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #36819 üzenetére
Természetesen beszámolok róla, hogy mire jutottam!
-
Dolphine
addikt
válasz aprokaroka87 #36821 üzenetére
Igyekszem!
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Voltal benn a Telenorban, kifizettem, amit kellett.
Azt javasolták, hogy írjak az Ügyfélszolgálatnak.
Szeretnék pontosan hivatkozni a számlán lévő tételekre, de még nem tudom letölteni, annak ellenére sem, hogy küldtek egy SMS-t, hogy elektronikusan eléhető!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz apaszka #36831 üzenetére
Sajnos, vagy sem, már októberben aláírtam a két éves hűségidőt.
A Mobil Online Starttal kapcsolatban panasszal fogok élni a Telenor felé, mert ez több mint aljas húzás!
Kiderült, hogy menyasszonyomnál is aktív volt ez a szolgáltatás, holott kártyás! Soha nem kérte, esélye se lett volna a telójával nem lehetett netezni. Viszont kapott egy okostelót, megkapta az új SIM-et és máris csatlakozott a mobilnetre a teló! Gyorsan le is tiltottuk ezt a szolgáltatást!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Ha egy tarifacsomag ciklusa minden hónap 15-e, akkor az elektronikus számla mikortól érhető el?
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #36870 üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem, mivel 13-án kaptam egy értesítést, hogy kész az elektornikus számlám!
Persze, hogy nincs sehol!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #36873 üzenetére
Szerintem az kavart be, hogy kifizettem azt a bizonyos Magasforgalmi előleget!
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #36875 üzenetére
Jó lenne már az a számla, mert a reklamációnál arra tudok csak hivatkozni!
-
Dolphine
addikt
Egy panaszos levélre általában mennyi idő után reagál a Telenor?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A héten válaszolt a Telenor a számlázási panaszomra.
Ismeretes, hogy a tudtom nélkül volt aktív a Mobil Internet Start (bár a levél szerint én kötöttem, na mindegy) így a magasforgalmi költség elérte a 38.100 Ft-ot.
Panaszt nyújtottam be, melyet elfogadtak és jóváírják az egészet.A nagy kérdés, hogy ez hogyan történik? Azért kérdezem, mivel nekem az átlagos telefonszámlám ~5-6e forint.
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #63805 üzenetére
Én ma hívtam délután a 1220-at, de az ügyintéző nem vette le a tiltást.
Az mondta, hogyha majd a készülék VoLTE képes lesz, akkor automatikusan megtörténik. Egy OnePlus 6T-m van, az meg bőven VoLTE képes. Miért nem akarta a tiltást deaktiválni rejtély!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest