Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz McLaca #36979 üzenetére
"És az szerinted mennyire életszerű, hogy 100MB-os internetcsomagokat adnak még mindig horror áron, amiket a 4G hálózat elméleti sebességével 5,33 mp. alatt lehet kimeríteni?"
A mondandód ezen részére reagáltam. Ez az érvelés mindig megmosolyogtat. Mintha a sebességen múlna, milyen hamar fogy el az adatkereted.
Azt nem vitatom, hogy drágán adnak kevés adatot itthon.
-
KamuMazsola
őstag
válasz McLaca #36957 üzenetére
Kiragadtad a legszélsőségesebb példát. Tíz forinttal többért van 500 MB, ill 1500-ért 1 GB.
És mint mondtam a jelenlegi piaci árakat figyelembe véve, ill nem kötelező.
Az hogy maximális sebességgel elérhető csak bónusz. Az autós példa: te mindíg végsebességel hajtasz? Ugye nem, csak van rá lehetőséged, hogy tövig nyomd.
Hogy minek van létjogosultsága? Amit el tudnak adni, ez ugye érthető? Ha senki nem vesz 100 MB-ot ki fog kopni. Félre ne érts, nem vagyok a telenor embere! Én is szeretnék olcsóbb netet, meg olcsóbb percdíjakat, de abból kell főzni, ami van.Hja, és van valami éjszakai opció sok gigabájtos netre, ha érdekel nézz utána!
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
krystman
őstag
Ezzel én is egyetértek, hogy szerintem is a T-nek vannak hibái rendesen. Én pont rálátok a T-mobile és a Telenor tornyára, kb.1km-re vannak, és a T-mobile-nak össze vissza ingadozik a sima GPRS és EDGE hálózata is. Elég kb. 30cm és már valószínű, hogy EDGE-ről GPRS-re vált. És a poén, hogy a térerő is össze vissza ingadozik. Nekem is volt mind a 3 szolgáltatónál karim, nekem a Telenor után a Vodának van a legjobb hangminősége, meg térerőben is 100% jobb a Voda, mint a T-mobile. Pedig mondom, hogy itt van mind a kettő 1km-re tőlem, és még a T-mobile tornya láthatóságilag a sokkal jobb helyen van mint a Telenor. Voda tornyát nem látom, de majd szét durran a térerő mutatója a telónak.
-
club1
veterán
Arról részemről nincs vita, hogy a Telenor és a T 3G hálózata sokkal pontszerűbb, mint a Vodafone Huawei eszközei által nyújtott. Az adott szállító jó távolságokon tud stabil umts hálót biztosítani. Ez sajnos a ZTE-nél nem játszik, ott még megy a küzdés, hogy egyáltalán üzembiztosan le tudják fedni a régi umts-es területeket... Azt viszont látni kell, hogy nem véletlenül vannak a T-nél a fontosabb állami szervek flottái.
A Budapest-Miskolc vasútvonallal kapcsolatban nekem van egy elég régi emlékem: Anno 1996-97 környékén a Westellel (900) végig tudtam vonaton beszélni a Gödöllő-Sajószentpéter távot úgy, hogy csak az átszállás idejére (Miskolcon) szakítottam csak meg egyszer a beszélgetést... Igaz, akkor még egy kihúzható antennás N2010-esem vagy talán már az utódja, egy N2110-esem volt. A mai belsőantennás csicsás x sávos készülékek tényleg viccesen működnek a Faraday kalitkákban. -
club1
veterán
Kifejtenéd, hogy a használhatatlanság alatt pontosan mit értesz? (Azért nem értelek, mivel biztosan tudom, hogy a T-nek van a legkomolyabb hálózatmenedzsmentje, mind a szakembergárdát, mind az eszközöket tekintve, tehát az hogy a legtrébb a hálózata, nekem kicsit nehezen értelmezhető...)
-
Landsmann
addikt
Azt hiszem, akkor nem évül el, ha még elévülési időn belül újabb felszólítást küldenek. Akkor a felszólítástól számítva újraindul az elévülési idő. Bár nem tudom mennyire veszik ezt komolyan. Van olyan ismerősöm, aki szintén fekletelistás a Telenornál, akit már bírósággal, meg pénzbehajtókkal fenyegettek. Jötte is levelek innen-onnan, aztán egy jó ideje semmi, de nem is fizetett. Ez még olyan 1996 táján volt, akkor valami 20000 körüli tartozásról és azok kamatáról volt szó. Évek óta hozzá sem szóltak. Pár éve mikor telefont akart venni, akkor közölték vele, hogy feketelistás, de csak a Telenornál.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest