-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Viktor0610 #32971 üzenetére
"Továbbra sem értem, mi a probléma a lassítás helyett a teljes lekorlátozással."
Ha ezt nem érted, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Ha a telenor szerint se probléma, akkor miért nem lehet a myTariff csomagokban is "csak" lassítás, a fentebb idézett indokjuk egyhén szólva is nevetséges!
Ha szerintük nekem jó a lassítás helyett a lekapcsolás , akkor nekik miért nem jó fordítva lekapcsolás helyett megmaradjon a lassítás minden csomagra? -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #32971 üzenetére
Nem lenne gond,ha nem egy vagyon lenne a további adatkeret ára!
Más!
Szerinted ha én tegnap délelőtt megegyeztem ,és be is állították azonnal a csomag áramat az alkudások után,akkor már él és virul ugye?
Mivel délután ugye lehúzták az áremelést ,így most sokan megsz@vatták a szolgáltatót a kedvezmények kicsikarásával.
Én ha ez így van,tegnap a cikket olvasva úgy döntöttem,a kedvezményt + adatra fordítom. Tehát kérek rajta 1 gigát még.
Plusz 1 GB ------------->1500 Ft / megrendelés ---------------->1 GB / hó
Csak,hogy a pénzem ott maradhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest