Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz khorvat #43483 üzenetére
khorvat:
Kiszámlázzák, majd jóváírják.
Így működik ez.attila199207:
Azért éri meg a te neveden kötni az új előfizetéseket, mert te előleg befizetése nélkül vehetsz új előfizetéssel készüléket, míg egy friss belépőnek akár 100000 forint feletti kauciót is fizetnie kellhet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
attila199207
tag
válasz khorvat #43481 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod, igen néztem ezeket a flottás dolgokat, de a család ragaszkodik a Telenorhoz.
Februárban egy S6-ot hoztam el 5ezer forintért, most 10ezer lesz a Huawei P9.
Így, hogy őket a telefonrésze nem érdekli ~félévente tudok telefont cserélni.
Remélem még adnak extra készülék kedvezményt is. -
MODERÁTOR
-
UHHH
senior tag
válasz khorvat #42947 üzenetére
Nagynehezen visszaszereztem a penzem a telenortol.
Y550 bedoglott es nem volt hasonlo kaliberu, egy LG Spiritet akartam venni, de pont kifutott.
Ezert irtam a panasz line-ra, hogy akkor a penzt szeretnem es nagynehezen visszakaptam a penzt.
Persze a 1220-at is kellett ezutan parszor hivni, hogy jo lenne, ha nem 1 honapig ulnenek a valaszon.
Hajra! -
MODERÁTOR
válasz khorvat #42908 üzenetére
Az a megoldás, hogy ezt NEM a Telenor rendelte meg, hanem egy ügyintéző.
Az ilyen magánakciókra a Telenornak nincs ráhatása (mivel a renszerekben csak a megrendelés ténye látszik, az nem, hogy az ügyfél kérte-e vaagy sem). Ugyanakkor, ha kiderül, hogy ő nem kérte, akkor természetes a jóváírás.
Az ilyen magánakcióknak igen komoly következményei vannak a kéretlen megrendelőre nézve, ezért fontos, hogy jelentse.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
CharlieDrop
veterán
válasz khorvat #35271 üzenetére
Nekem az bukó, mert hamar lejár a kártyám így, hamarosan tölthetem újra. ez egy backup teló nem használom annyit, hogy megérje visszatöltögessem
másrészt én nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg ő töltött nekem fel pénzt, messziről jött ember meg azt mond, amit akarNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
dptrsk
addikt
válasz khorvat #35271 üzenetére
írtam neki, ha teheti akkor ez járható út, viszont ha nekem ez egy elfekvő SIM elérhetés miatt, s évi 3000rel töltöm, nem biztos, hogy áldoznék pl. 10000ret arra, hogy a másiknak feltöltsem, mert elbénázta(pláne, ha 1 hete töltöttem én a 3000ret).
Ha valakinek fontos a feltöltés, akkor utánajár, ha nem, akkor így járt.
Nem kell a szájába rágni, hogy intézkedjen, ha kell neki magától intézkedni fog. -
Doggy dog
senior tag
válasz khorvat #35065 üzenetére
Erről a 10 éves,100Ft-os percdíjról annyit,hogy a legelső számom ami 96 óta van meg (Praktikum classic-90Ft volt) soha nem váltottam át!!!Anyum használja és tegnap ránéztem.Régen átváltották,mert a sima (51Ft) praktikumban van.Ki tudja mióta!Khm.....
A mostani sajátra töltöttem 3000-ret,kaptam 150mb megint.Lassítás megszűnt ugyan.Le és feltöltéssel semmi baj,de a ping ugyanolyan fosh!!!
Míg 2 hónappal ezelőtt 30-40 volt,most 300-400.(biztos a teló szar ) Hiába jók a Mb-ok,ha a ping miatt lassú xar az egész.Mi történhetett vele???[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Apollyon
Korrektor
válasz khorvat #35067 üzenetére
Igen ez igaz, de szerintem a nagy számok törvénye alapján biztos sokat fognak nyerni a dolgon, hiába hőzöngünk, meg vergődök pl én is itt, ha el is megyek, többen lesznek akik maradnak és akkor simán jól járnak. Főleg, hogy sokkal jobb választási lehetőség nincs ha az ember nem szeretne többet fizetni, akkor csak kevesebbet telefonál ezentúl még az új szolgáltatójánál is és kész, ennyi.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz khorvat #35065 üzenetére
"Egyébként sokaknak előnyös lesz 10 éves csomagok 100Ft feletti percdíjak is működnek még ezeket erőszakkal olcsósítják, nekik elmondásuk szerint emiatt több tíz milliós bevétel kiesés lesz, de ezzel most pont jópofizni akarnak a júliusi malőr miatt!"
Ez mekkora egy kamu $xar... Jah, biztos van akik többszáz forintos percdíjjal szenvednek, de ezek azok az emberek akiknek valszeg halál mindegy, és minden bizonnyal ilyenből nem sok van. A több ember inkább mint pl. én, akinek tök alacsony percdíjas csomagja van, 1800 Ft-ot fizetek nettel együtt, ezt fogják megszüntetni, hogy most kevesebb szolgáltatásért fizessek 3000-et.
Eddig 24 Ft-os percdíjam közel kétszer annyi lesz. Több tízmilliós bevétel kiesés, mi? Ne beszélj már ekkora hülyeségeket.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
apaszka
veterán
válasz khorvat #33922 üzenetére
Mert te fideszes vagy
(#33926) Landsmann
Meg én néha
(#33928) Ace owner
Na így ne vegyél telefont!
Árukapcsolás! Kifizeted a kamatmentességet duplán!
Persze csak tanács!
Én egyszer vettem így telefont,mert az üzletben mondták hogy ilyen drága készüléket miért veszek kp-re,mikor kamatmentesen megvehetem.
Használja a pénzem inkább!!!Na 3 hétig volt meg,a telefon ,abból 17 napot szervizben volt! Reklamáltam,hogy nem kell vissza az a tipus,,,,,, aztán az utalványt eladtam,de magyarázkodnom kellett,hogy én kifizetem,sőt most be is viszem az egészet.
Szóval az volt az első,és utolsó!
Se előfizetés húséggel,se semmi![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
MODERÁTOR
válasz khorvat #32974 üzenetére
Arról, hogy melyik csomagnál miért van épp' lassítás vagy teljes korlátozás, értelmetlen a beszélgetés.
Valaki ott fenn meghozott egy döntést, amit itt nem fogunk tudni befolyásolni, tehát két dolgot tehetünk. (A hordozáson/megszüntetésen kívül, persze. )
- Elfogadjuk, hogy a MyTariff csomagok így működnek, és úgy állítjuk be az adatcsomagot, hogy elég legyen egy hónapra.
- Más tarifát választunk (Smarttarifa/Smarttarifa Extra/Klasszik), ami NEM teljesen lekorlátoz, hanem csak lassít.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz khorvat #32967 üzenetére
"szerencsére elértek ezek a hangok a megfelelő helyekre is úgy tűnik."
Mit értesz ez alatt?
A MyTariff csomagoknál továbbra is 0-ra "lassítás" van, a többi csomagnál továbbra is a csomag leírásában foglalt, de nem 0 kbps lassítás van.Továbbra sem értem, mi a probléma a lassítás helyett a teljes lekorlátozással. Jól kell beállítani a kiegészítő net csomagot vagy be kell osztani (ha skótok vagyunk ), hogy elég legyen, és akkor nincs gond...
Nem mondom, én is örültem, mikor "elfelejtették" lekorlátozni a 100 megás csomagomat, és egy giga felett forgalmazhattam, de elfogadom, hogy ez most már másként megy, és nagyobb adatcsomagot állítottam be.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz khorvat #32811 üzenetére
Telenor viszonteladó üzlet azt a tájékoztatást adta náluk nem lehet nyilatkozni, hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot, ha gondom van az új ÁSZF-el.
Mondanom se kell végig úgy néztek rám, mint borjú az új kapura gőzük se volt miről beszélek...Ez B+! kész röhej! Meg az egész szájba.....tt HAZUG cég, ha ezt lehet egyáltalán cég nevezni! Inkább egy "törvényesen működő" rablóbanda Magyarországon! Az a röhej, hogy egy ügyfélszolgálati kirendeltségen egyáltalán ilyet kimond,... hát
-
veterán
válasz khorvat #30573 üzenetére
Egyébként idéznék a cikkből:
"A fővárossal kapcsolatban további egyeztetések szükségesek - mondták el az érintettek újságírói kérdésre."
Tehát lehetséges, hogy hamarosan az 1800 MHz-et is megosztják. Mi lesz még itt...iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
válasz khorvat #29553 üzenetére
Mindegyik tarifánál ugyan azok voltak az árak. Bár most már az ajánlatok közül is eltűnt
(#29554) GML :
Hát annyit nem szeretnék utazni egy telefonért Azt viszont nem értem az S3-at miért lehet még mindig kapni és nem is kifutó. Míg az S4 már el is tűnt és már az S5 mini is kifutó.
-
-
vzsryl
nagyúr
-
B1T3
addikt
válasz khorvat #17073 üzenetére
Mindebből csak az maradt ki, hogy így 1080p videónál 4-szeres, 720p mozgóképnél 6-szoros, 360p esetén 12-szeres kvázi veszteségmentes zoom-ot kapsz.
Mellesleg önmagában a megapixelszám növelésével tényleg nem jár együtt a jó minőség. De, ha már idézgetünk: „a PureView azonban - ahogyan a fenti ábrán is látható - a felbontással együtt az érzékelő méretét is megnövelte, gyakorlatilag nem csak a mobiltelefonokban található 1/3.2"-nél lett jóval nagyobb, hanem egy átlagos kompakt gépet is simán odaver”.
-
válasz khorvat #17057 üzenetére
"A 41Mpx parasztvakítás egy fényképnél nem csak a felbontás számít!" >>> Na idefigyelj! Lehet, hogy elavult a vas, elavult a szoftver, de kezet csókolok neked ha mutatsz még egy olyan telefont ami ilyen videót és képet csinál!
videó
kép1
kép2Ez egy hulladék kamera oldalról, egy nulla és nézzétek meg az árát, ráadásul most jött ki!!! A mérleg nyelve máshol van itt és 808 terén is. Mindkettő használható.
Az a bajotok nektek, hogy ki van ------- a ------, én kimondottan szeretek matatni szoftveresen azért, hogy tudja amit szeretnék, eszmei értéket képvisel. Én csináltam, nem pedig ott volt. Ezért ragaszkodok én hozzá.
A sok birka megvette a korábbi symbianokat és leélték úgy az életüket, hogy még frissíteni sem frissítették (ez a nokia hibája úgy érzem, mindent szignózni, matatni...), ma meg totál bepisálnak mert tud valamit a droid áruházból-alapból. Régen és ma is tud a symbian, csak nem tolja a pi***d alá! Ti lovagoltok az áruházon, én szökőévente 1x lépek fel mert külső forrásból kellenek a cuccok hozzá. Az tény, hogy nem hozható egyforma szintre, de nekem ne mondja senki, hogy nem tud mindent elérni vele amit akar.
Na kirohantam, innentől csak linkelem.Több hozzáfűznivalóm nincs. OFF
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz khorvat #16828 üzenetére
Az gondolom fel sem merult Gretsy urban hogy mobilrol vagyok es semmi kedvem az ekezetes betuket hosszu gombnyomassal elocsalogatni a billentyuzetbol. :] Egyebkent meg az en dontesem, es teljesen egyetertek, hogy aki akarja ugyanugy el tudja olvasni mintha fullekezetes lenne...
Negativ tapasztalat. Mondjuk Temobilnal 16ezret legomboltak rolam par eve, azota nem cseszem fel magam hanem higgadtan megoldom an problemat...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Landsmann
addikt
válasz khorvat #15587 üzenetére
Azért ezzel az állami szolgáltatóval várjunk egty kicsit. Több sebből vérzik az egész történet, véleményem szerint nem lesz belőle semmi. Tulajdonképpen ezzel az összetétellel nem is indulhatott volna a pályázaton. Sorozatos hibák, maga a pályázat is tartalmazott törvénysértő elemeket. Szóval tiszta gáz ez az egész. Nem véletlenül bukott el a bíróságon.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Prien
addikt
válasz khorvat #15587 üzenetére
"ezeknek már 2
évük sincs hátra szerintem"Sajnos van. Szerintem csak tesztelik a tűrőképességünket,hogy meddig mehetnek el pofátlanság téren. Simán tudnának jól és olcsóbban, korrekten szolgáltatni---ha akarnának.
Vagy olyan vezér került az élre, aki szerint mindent szabad, amit törvény nem tilt...Amúgy most elgondolkoztam: ha megemelnék mondjuk 500 forintra a percdíjat, de vettél telefont a hűségedhez, felmondhatnád kötbér nélkül? Tuti nem...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest