Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz endre166 #45642 üzenetére
A legelső S7 Edge-k szerintem most voltak 1 évesek nemrég, ezalapján ha a hűséget 2 évnek veszem szerintem még nem fogod tudni ki függetleníteni. De azért majd írd meg a fejleményeket az is érdekes lesz az adás-vételi elég-e a tulajdonjog bizonyítására és így te is kérheted-e az eredeti tulajdonos nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #45298 üzenetére
Ez csak az első lépés lesz, a végső cél egy vodafone-os flottába lépés tulajdonjog lemondással. Ehhez azt mondták vodánál, hogy így a legolcsóbb, ha voda kártyáson történik a névátírás (egyszeri 5000Ft), voda előfizetősről drágább a névátírás.
-
khorvat
senior tag
Azt tudja vki biztosra, esetleg Telenoros dolgozó, hogy hűség nélküli Telenoros flottából (DPI) számhordozás Vodafone feltöltős kártyásba (Tuti) teljesen díjmentesen megtehető vagy van vmi egyszeri adminisztrációs vagy bármilyen díja? Vagy hogy érdemes ezt a dolgot bonyolítani érdemes esetleg Telenoros előfizetésről kártyásra váltani és utána hordozni?
-
-
khorvat
senior tag
válasz zsoltzsolt #43978 üzenetére
Van esély kb. nyáron
Telenor mindig az utolsók között ad ki szoftvereket -
khorvat
senior tag
válasz 4Grider #43932 üzenetére
Azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez INGYENES és korlátlan időszak volt egyszerre vmint pihenő és nem munkanapok voltak, azaz mindenki több időt tölthetett a neten mint egy átlagos munkanapon.
Tehát szerintem simán beleférhetne már lakossági publikus csomagoknál is a korlátlan net ajánlata, ahogy ez már létezik több félpublikus flotta esetén és működik is.
Akinek korlátlan mobilnet kell ma már meg tudja oldani és meg is oldotta. Tehát kb. ezzel az igények hagyjából le vannak fedve, a publikusban korlátlan nyitás max +20% növekedést okozna szerintem terhelésben és csókolom ez csak akarat kérdése már 2017-ben! -
khorvat
senior tag
válasz aprokaroka87 #43773 üzenetére
Akkor az SMS tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb információért hívd a 1220-at vagy fáradj be egy Telenor üzletbe. Amit pedig megtudsz megoszthatod itt a fórumon, mert válaszolni itt a Telenor helyett úgyse tud senki hivatalosan!
-
khorvat
senior tag
válasz palee69 #43652 üzenetére
Be kell menni a mostani tulajdonossal együtt egy Telenor üzletbe és ott megmondják neki, hogy mi a helyzet a készülékkel, amit történetesen mivel együtt lesztek bent te is hallasz. Ha ezt az eladó nem vállalja akkor marad a kockáztatás vagy keresni egy jobb kondícióval bíró telefont!
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #43484 üzenetére
Ok, köszönöm, akkor nem mondom le néha lehet jól jön majd!
-
khorvat
senior tag
válasz attila199207 #43482 üzenetére
Ha drága a havidíj akkor legyen olcsó a telefon, ez legalább teljesül.
Más:
" Közszolgálati
8 csatorna
A buszok néha késnek, a meccsek soha: nézd hat csatorna, köztük az M4 Sport közvetítéseit bárhonnan szabadon, hogy egy fontos pillanatot se kelljen kihagynod!
M1, M2, Duna, Duna World, M4 Sport, M5, MyTV Ajánló, RTL Spike
0 Ft / Hó
Kiválasztom "Ehhez képest a mytelenor számlámon:
"Közszolgálati csomag
Aktiválás: 2016.11.27
Lejárat:
Havidíj
400 Ft
"
Akkor most ingyenes a közszolgálati MyTV vagy sem?Vagy a havi záráskor fognak adni egy -400Ft-os jóváírást és így lesz a végén 0 Ft-os?
Aki előfizetett már ilyenre annak, hogy van ez a számlán?
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Egy 5. szolgáltató már rég meglépte ezt igaz Vodafone 3G hálózaton, de van ilyen. Ahol elég a térerő ott megy is!
Kis millió flotta létezik minden szolgáltatónál, ahol van korlátlan net is, illetve magába korlátlan netet Telenoros hálózaton max sebességgel kapsz már havi 4 ezer forintért is!Nem kell itt várni a csodát lakossági csomagoknál, körbe kell nézni és ezek már régen elérhető létező dolgok szerintem!
attila199207 :
Teljesen megérné minden számot egy előfizetői név aláhoznod, lassan már egy kisebb családi flotta leszel.
Addig is 3 előfizetéssel simán alkudozhatsz, mindet 1-2ezer forinttal kaphatnád olcsóbban is szerintem, vagy nézelődj a flottás topikban kb. fele ennyiből is kijöhetne a 3 telefonszám havi költsége![ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz TODI1111 #43294 üzenetére
Én konkrétan android főverzió váltásra vártam 5 -> 6 T-com, Voda, Független már rég kiadta eltelt 1 hónap is és Telenornál semmi. Ekkor dönthettem várok vagy lépek én és megoldom magam a problémámat garivesztés nélkül.
Most te is tudsz a többi S7 tulajnak alternatívát nyújtani vagy megoldod nekik ahogy nálad sikerült vagy várnak. Telenortól ne várjatok csodát, hogy miattatok sietni fognak, azért mert telefonon rájuk csörögtök. Megfelelő szerveknél lehet jelezni hogy csiga lassúak hátha ezzel vmi szabályt is szegnek esetleg és akkor talán fentről a fejükre koppintanak vmint lefejik a céget pár millióval.
Másik opció szolgáltató váltással, kötbérrel, perrel egyebekkel befenyíteni őket, ha jól alá tudod támasztani, hogy ezzel téged kár ért. -
khorvat
senior tag
válasz #79335424 #43282 üzenetére
S7-et nem ismerem, de S5-ön volt már KNOX és attól, hogy PAN rom helyett XEH hivatalos ROM került rá nem ugrott a KNOX és a garancia sem, annál is inkább mert azóta hardver hiba miatt garanciába már kellett is cseréljék a telefont és nem volt gond, hogy XEH ROM volt rajta.
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #42957 üzenetére
Nem feltett szándékom, de ki tudja mit hoz az élet. Jobb ha úgy megy oda az ember, hogy tisztában van a lehetőségeivel és jogaival.
-
khorvat
senior tag
Köszönöm, jó tudni akkor hogy van ez az út is még ha kicsit rögös is. Most van a fejembe olyan is ha lehetőség lenne készülékcserére, akkor már hasonló kategóriába de dual SIM-es felé kellene elmozdulni, kisakkozva így az adat lassítást egy olcsó flottás adatkártyával, csak Dual SIM-est ugye szolgáltatók nem árulnak ilyenkor jó ha zsebben a pénz és azt pótolja az ember ha kell.
-
khorvat
senior tag
Azt tudja vki, hogy a T-Com-hoz hasonlóan a Telenornál is lehet kérni az akkori számlás ár pénzbeni visszafizetését, ha egy garanciális telefon meghibásodására a szerviz csereutalványt ad ki és nincs a Telenor kínálatában ebben az árban ezzel a készülékkel hasonló tudású másik telefon?
Azt tudom, hogy erőltetik a levásárlást, de talán vkinek sikerült már így pénzt visszakapni!?
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #42907 üzenetére
Teljesen igaza van szerintem, hogy kaphat vki olyan szolgáltatást amit nem is kér?
Nekünk kell ilyenre figyelni és jelezni nekem ez abszurd!
Én ilyen esetben használnám de nem fizetnék érte mert nem kértem nem tudja Telenor bizonyítani a megrendelés tényét azaz ők hibáztak ők állják az anyagi részét ha még ez számomra hátrányos is kötbér és kártérítés! -
khorvat
senior tag
Ma napon kezdtem el olyat tapasztalni, hogyha wifin vagyok akkor is néha 1mp-re fel villan mellette a 4G is ez ismétlődik 1 percen belül 4-5x, korábban nem csinált ilyet a teló a wifit próbáltam 2 különböző routernél is ahol korábban eddig semmi gondom nem volt, wifi jelerősség maxos!
Lehet, hogy ez a mai korlátlan net dolog okozza? Telenor üzletbe is jártam kérdőívezni ott persze azt mondták a mai nap miatt ez nem lehet, nah holnap kiderül ha nem csinálja mégis ez bolondította meg az Samsung S5-öt.
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #42152 üzenetére
Üzletenként lesz 5db telefon kisorsolva, vagy a nap folyamán az összes üzlet kérdőív kitöltői között azaz országosan 5db S7 Edge?
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #41290 üzenetére
Ok, köszönöm a választ akkor technikai dolog mert 1x rendelhető egy nap.
Ciklus forduló 24-e ezen a szamon szal így aug. 24ig lesz elérhető, én is így gondoltam mikor megrendeltem! -
khorvat
senior tag
Egy kérdésem lenne azokhoz akik szoktak egyszeri havi adatjegyet venni Telenornál.
Ma vettem egy 500MB egyszerit és ezt írj a my telenor:
500 MB adatjegy
Aktiválás: 2016.07.31
Lejárat: 2016.08.01Egyszeri díj
1 000 Ft
LemondomEz most így 1 napra szól, vagy a my telenor később ír majd helyes adatokat?
Mi az egyszeri adatjegyek fordulója? Egészhónapokra szól esetleg és így jól megszívtam, azt gondoltam megrendeléstől 30napig fog élni!?
Köszi a válaszokat. -
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #35546 üzenetére
Köszönöm a választ én is a SIM cserébe láttam a megoldást, mert legjobb esetben is csak 3G jelent meg néha-néha a 4G képes telefonomon.
-
khorvat
senior tag
Mi most a 4G helyzet? Kiknek csatlakozhat fel a telefonja, illetve milyen mobil adatcsomagokkal, van-e SIM kártya feltétele 3 éves fehér-kék SIM jó lehet?
-
khorvat
senior tag
Vki hallott már olyanról, hogy megszűnik 2015.aug. 31-el a START előfizetéses lakossági csomag, és emiatt váltani kell akinek ez van?
Nekem ez eléggé sántít főként, hogy emiatt menjen is be az illető személyesen egy konkrét Telenor üzletbe, lehet csak az üzletkötők így próbálnak jutalékot szerezni/növelni?
Ennek ma-holnap utánna járok, milyen szédítés lesz mögötte, mert tudtommal a START csomag nem szűnik meg! -
khorvat
senior tag
válasz CharlieDrop #35273 üzenetére
Akkor meg tegyél a fejére, zaklassa a Telenort!
-
khorvat
senior tag
válasz CharlieDrop #35270 üzenetére
Amennyit ő töltött véletlen neked, te ugyanannyival vagy kicsit kevesebbel feltöltenéd az ő számát és csókolom, nem kellene bírkózni a Telonorral ami most úgy tűnik időbe, pénzbe, energiába kerül mindkettőtöknek!
-
khorvat
senior tag
Pontosan, nyilván nem szeretet szolgálat egyik szolgáltató se, de komolyan pofára eshetnek ebbe is mint ahogy júliusban országos ellenállásba ütköztek végül a fű alatti akciójukkal.
Minden a fogyasztókon múlik, ha van összefogás lehet győzni, csak ha országon belül nincs jobb alternatíva az sajnálatos, mindenki meg nem mehet külföldre!
Engem az a tény önmagában felháborít hogy 2015-ben a mobilnetért arany árat kérnek, minden szolgáltató persze. -
khorvat
senior tag
Miért ne lenne kiesés aki kevesebbet fizet az azért, akinek meg többet akarnak számlázni, az húz tőlük a sunyiba az is kiesés buknak egy előfizetőt!
Aki meg marad ne sírjon, szerintem.
-
khorvat
senior tag
válasz St3ven #35059 üzenetére
Nem kell izgulni, kártyásokat fogja érinteni, ahol ugye minden feltöltéssel új szerződés köttetik.
Akinek az új szerződés nem tetszik, ne töltse fel a kártyáját vagy vegyen máshol kártyás előfizetést.
Egyébként sokaknak előnyös lesz 10 éves csomagok 100Ft feletti percdíjak is működnek még ezeket erőszakkal olcsósítják, nekik elmondásuk szerint emiatt több tíz milliós bevétel kiesés lesz, de ezzel most pont jópofizni akarnak a júliusi malőr miatt!Konkrétan szerintem, most nem felháborodni kell erre a lépésre akinek pedig kedvezőtlen a változás léphet!
-
khorvat
senior tag
-
-
khorvat
senior tag
válasz Viktor0610 #32971 üzenetére
"Továbbra sem értem, mi a probléma a lassítás helyett a teljes lekorlátozással."
Ha ezt nem érted, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Ha a telenor szerint se probléma, akkor miért nem lehet a myTariff csomagokban is "csak" lassítás, a fentebb idézett indokjuk egyhén szólva is nevetséges!
Ha szerintük nekem jó a lassítás helyett a lekapcsolás , akkor nekik miért nem jó fordítva lekapcsolás helyett megmaradjon a lassítás minden csomagra? -
khorvat
senior tag
Mondjuk ezen az indokláson besírtam
"Az ügyfelek nem igazán értik a lassítás fogalmát, sokan azt hiszik, hogy gond van a hálózattal, ezért lassult be az internetkapcsolatuk hirtelen. Nem szeretnénk a Hipernetbe vetett bizalmat azzal aláásni, hogy mesterségesen lassított, élvezhetetlen szolgáltatást biztosítunk, így egyszerűbb a helyzet: időben figyelmeztetünk, lehetőséget biztosítunk a további adatjegyek vásárlására, majd lekapcsolunk."
De az ügyfelek 5%-a szerencsére nem hülye és tisztában van a lassítás és lekapcsolás közötti különbséggel, szerencsére elértek ezek a hangok a megfelelő helyekre is úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Telenor viszonteladó üzlet azt a tájékoztatást adta náluk nem lehet nyilatkozni, hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot, ha gondom van az új ÁSZF-el.
Mondanom se kell végig úgy néztek rám, mint borjú az új kapura gőzük se volt miről beszélek, miről szeretnék nyilatkozni. Annyit tudtak csak, hogy lépjek át MyTarif-ba mert ott ugyanez változatlan áron van, persze és a net lassítás kontra kikapcsolással mondom mi a helyzet? Köszönöm szépen nem
Telefonon visszahívást ígértek.[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Ezt a levelet az is megkapja akinek a díjcsomagja nem érintett csupán Telenoros ügyfél?
Gondolok itt a DPI-re, jól értelmezem hogy ott semmi változás nem lesz a díjakban? -
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
Most a kifutó S4 ha lenne vmelyik Telenor üzletben készleten milyen árban menne?
-
khorvat
senior tag
Mennyibe kerül a telenornál egy Nokia 2630 és/vagy Nokia 500 függetlenítése?
-
khorvat
senior tag
válasz novake #21075 üzenetére
Nekem is azt mondták ma, hogy dpi-vel nem lehet ebben az akcióban részt venni. A furcsa csak az, hogy a 2012.május 25-ei őrült akcióban vettem 50%-os áron a mostani telóm is már akkor is dpi csomagra, igaz a 2 év tarifa és készülék hűségből csak 15 hónap telt el és úgy tudom minimum 18hónap után lehet újra 2 évet aláírni! Szerintem ez volt itt inkább a kizáró ok! Meglátjuk más dpi-s lejárt hűségű előfizetők mire jutnak!
-
khorvat
senior tag
Olyankor mi a helyzet ha 01.25-ig volt telenor online-on megrendelt kedvezményes 0 Ft-os havidíjú "5 perc után 0 Ft" szolgáltatásom. Ezt le akartam mondani már 01.15-01.25. időszakban többször is a telenor online-on keresztül, de ha rányomtam a lemondás gombra ami halvány szürke jött az üzenet hogy biztos le akarom mondani ezt leokéztam majd nem történt semmi, a szolgáltatás továbbra is ott virított! Azt gondoltam biztos a kedvezményes időszak után hagyja majd lemondani, ez a nap ma el is jött, jön az SMS hogy most már havi 899Ftért aktiválták az 5perc után 0-t frankó mondom lépek be telenor onlineba de a helyzet ugyanaz nem tudom lemondani a szolgáltatás!!!
Itt most ki a hibás, ki a felelős?? Ki lesz számlázva a 899Ft a mai 1 napra is mert ahogy tudom náluk nincs tört hónap? Ha most nekem be kell menni egy telenor boltba vagy hívni kell az ÜSZ-t telefonon több órán át a kiesett idő miatti káromat ki fizeti meg? Én online rendeltem és úgy is akarom lemondani vagy ezt hogy lehet lemondani, azt gondoltam ahogy rendelte az ember úgy tudja lemondani is 2 perc alatt neten egyszerűen! Szal ilyenkor mi a teendő ez lenne a kérdésem?[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz szabonagyur #17115 üzenetére
Nálam az online felületen most van egy aktív mobil online 100mb megrendelve 999Ft havidíjjal.
Megrendelhető szolgáltatások között pedig:
Klikk szolgáltatás Egyszeri díj: 0 Ft Havidíj: 0 FtEz most azért 0Ft mert aktív a mobil online? Ha visszamondom MO-t a KLIKK se lenne ingyen?
Korábban volt már 3 hónapig ingyen klikkem utánna bonusz programban 2 hónap ingyen mobil online 100mb most fizetek érte először de lehet megint ugrálni kéne vissza klikk-re annál is inkább mert nekem a MO 100mb-nál is megy már a forgalommérés!
-
khorvat
senior tag
válasz Kolondrum #17070 üzenetére
OFF:
SGS2 Makro video
SGS2 gyors mozgásokkalÍme pl. 2 videó itt nem látok nagy különbséget a 41MP csoda között és a mezei 8MP ,sőt a fokuszálásban szerintem gyorsabb is! Igazsághoz hozzátartozik nem a gyári kamera szoftverrel, de ha már 41 versenyzik a 8-al így nézzük a végeredményeket!
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Kolondrum #17070 üzenetére
OFF:
"S bár ez roppant jól hangzik, nem érdemes tőle hasra esni, mivel egy digitális kamera képminőségét nem kizárólag a szenzor pixelszáma határozza meg, egy bizonyos szint felett már-már mindegy, hogy 41 vagy 141. A problémát elsősorban a szenzorok mérete jelenti, a telefonokban - nem meglepő módon - kisebbek, mint a fényképezőgépekben, ami egyúttal azt jelenti, hogy a mobilok képtelenek olyan szép, precíz képeket készíteni, akaratlanul is sokkal több lesz a "zaj".A Nokia ezt persze tudja, és a 41 megapixellel valószínűleg inkább a technikailag járatlanokat szeretné elkápráztatni, ugyanis a készülékben lévő szoftver a jobb képminőség kedvéért 7 pixelből készít egyet, tehát a végeredmény egy 5-6 megapixeles fotó.
"
Íme más tollából is bővebben amiről én egy mondatban írtam korábban!
Ha szerinted hazudok is ezeket a véleményeket fenntartom. Mellesleg Nokia N82-ről váltottam Samsung S2-re. A Nokia-t teljes megelégedetséggel használtam mindig frissítve szoftveresen és sok kiegészítő programmal erről nem kell ódákat zengeni össze tudom hasonlítani a dolgokat. Ezért is mondtam amit mondtam a Symbianról soha többet nem térne rá vissza élő ember sem Android sem IOS, sem WP8-ról!A linkelt képektől videótól mit ne mondjak nem estem hasra simán versenyre kell velük egy Sony Xperia S (12MP) vagy egy SGS3 és talán még egy SGS2 is keresek én is képeket és linkelem is!
ON:
A mobil online nem mondható le netről ha előfizetek a tiltó csomagra?
M.O Star szolg.tilt.jel ez a szolgáltatás vmi ilyesmire jó úgy tudom. -
khorvat
senior tag
válasz Kolondrum #17053 üzenetére
A Nokia 808 PureView gigantikus felbontású fényképezőjét jól ki lehet használni, a készülék elavult szoftvere viszont ezen kívül nem sok mindenre jó. A 41Mpx parasztvakítás egy fényképnél nem csak a felbontás számít! Anno néztem én is ezt a telót és sok tesztet róla, nálam is a szoftvere miatt került le a listáról! Szal kinek a pap kinek a papné!
Azért nevetséges, hogy ilyen nehéz volt beszerezni! A telenor már lehet el is kezdte kifuttatni annyira nem keresett telefon. -
khorvat
senior tag
válasz lugosi #16813 üzenetére
"A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivszsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btűeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik!
"Akkor meg miről beszélünk?? Ugyanúgy értelmezek és olvasok egy ékezetes es egy ekezet nelkuli szoveget is az agyunk csodara kepes ha karban van tartva szerintem!
Mikor elkezdek írni sem tudom, hogy ékezetesen vagy anélkül fog a szöveg a monitorra kerül simán jön a gondolat az agyból és dolgozik a kéz)
-
khorvat
senior tag
válasz jooker82 #15586 üzenetére
Ez jól példázza helyzetet, a végén a kiscsaj annyira sík volt hogy csak az írásban jelezze és benne van az ASZF-ben dumát tudta tolni, miközben a holnaptól lehet 6000Ft/perc a beszélgetés? -> nyílván lehet, szolgáltató egyoldalúan változtathat erre is de az előfizetőnek vannak napjai pontosan nem tudom de 8 vagy 15 nap hogyha ez számára hátrányos felmondja hűségét!
Szal itt annyi történt küldtek SMS-t ASZF modosulásról ezt ha jól rémlik visszaszívták mondván bocsi téves majd újra kiküldtek egy SMS-t ezt kb. sokan már nem is vették komolyan gondolván újabb SPAM, majd a hab a tortán a havi számlák globálisan csúsztak augusztusban, hogy a "parasztoknak" ne legyen már ideje ugrálni a miért magas a számlám témakörben, hiszen a hátrányos változás miatti reppelési időből már bőven kicsúsztak!
Ez emberek gusztusztalanul , de nagyon kivolt tervelve jah és mind ezt nyár közepén, hogy nyaraláson érjék a népet akár külföldön és ne tudjanak azonnal lépni!Kvázi én se voltam eléggé résen nem tudtam szólni senkinek hogy mi fog változni meg ugye nyáron időm se volt rá, egyetlen mákom ahogy elnézem hogy az én zárt flottás díj csomagomat ez a 60%-40% felosztás szerencsére nem érintette! De több ismerős benyalta rendesen, érdemes lenne perközösséget alkotni a károsultaknak vhol hátha lehetne fogást, kibúvót találni!
Egy dolog biztos azonban ahogy jön az állami telekom cég a Telenyomor úgy fog eltünni vagy felvásárolódni, szal kitartás ezeknek már 2 évük sincs hátra szerintem))
-
khorvat
senior tag
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
SGS2-t totál kisöpörték telenorék? Nem látom egyetlen árlistán se már!
Tutira jön a héten az SGS3 vagy 150k-ért. -
khorvat
senior tag
válasz fateless #11700 üzenetére
Ott a pont! Vhogy engem is irritált a sok ostobasága.
SGS2 57.500-ért vagy SE Xperia Arc S 35.000-ért bármelyik sikerül elégedett leszek, mert tisztán 50%-ot spórolok, amúgy is maradnék telenoros 2ft telefon adót észre se veszem, telefonszámlám nem lesz több, 2 év hűség no para!
Részlet fizetés kamatmentesen, meglévő ügyfélként csak egy aláírás kell semmi igazolás stb. simánmegéri , de ha tervezem kategórian belül másra cserélni akkor az egybe KP-s kifizetéssel is jól jár bárki, nekem sajna egyik kiszemelt telo jelöltem sincs a listán, de egy 100k-s telo 50k-ért nagyon jó csere alapnak is! -
khorvat
senior tag
Djuice listában van HTC One V és X is vmint Samsung Ace , Sony Xperia S csak ezeken nincs semmi kedvezmény sajnos! Ezek mi alapján maradtak ki az őrületből???
Miért nincsenek a meglévő lakossági listán a fenti telefonok, ezen a napon pl. nem lehet SXS-et venni majd?
Hatalmas sorban állások és hering party várható a telenor üzletek előtt, nem szivesen lennék alkalmazott ezen a pénteken, lesz ott @nyázás ezerrel ahogy fogynak a népszerű telefonok, nem tudom pl. egy vidéki boltba csinálnak-e áru feltöltést csütörtökön mennyi SGII lehet átlagosan raktáron szerintetek?Ezaz akció érdekes időpontban van azért, jön az SG III ami amúgy is lejjebb nyomja SX II árát vmint napokon belül kint Sony Xperia P és U!
Fel van adva a lecke vegyek jó áron 58ezerért egy SG2-t amit jó eséllyel be tudok cserélni majd később egy Sony Xperia S, P vagy U-ra!
Melyik tartja szerintetek jobban az értékét aug elejéig SG2 vagy SE Arc S???
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Henge Dock
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest