- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartimre88
tag
válasz gaben75 #45153 üzenetére
Amúgy igen, azt használok. De komolyan, 7100-nál? Akiket eddig kérdeztem, mindeki azt mondta, hogy makulátlan a szenzoruk több tízezer expó után is. Szerintem csak nem tudnak róla. Amúgy nyilván ez nálam is csak f/22-nél látszik számottevően, kiegyenlítve a képet PS-ben. Mutatom: (hangsúlzozom: f/22, PS-ben kiegyenlítve)
Üdv., Imre
-
szecsgeri
tag
válasz gaben75 #42077 üzenetére
Amazonon vannak ugyan ilyenek, van amelyikről jókat írnak, max rápróválok egy olcsóbbra amelyikről jókat írnak ha nem jön be, nem nagy veszteség.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
dabgergo
őstag
válasz gaben75 #41547 üzenetére
Egyébként magát az ebayes vázrendelést mennyire érzitek kockázatosnak?
Akkora az árkülönbség h egy-két kisebb fizetős szervizelés is bőven belefér, nem?Én egyedül fókusz problémáktól félek, de az többnyire nem a vázon múlik, illetve biztos csinálnak kalibrációt 10e alatt. Erről tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
80hun
addikt
válasz gaben75 #41054 üzenetére
Elméletileg léteznek adpterek.
De nemnagyon foglalkoznak velük.
A fotodioxé még az elején kinyírta egy bizonyos obikombóval a tesztelő A6300-át , nemtudom azóta javitották e .De ha sony-ról akarsz társalogni van topik rá , gyere át oda ne itt offoljunk
-
Throme
veterán
válasz gaben75 #30195 üzenetére
Nekem is történt már ilyen a 18-105-tel. Valahogy sikerült visszacsavarni, -szorítani. A pillanatragasztós megoldásra én is gondoltam, csak más probléma is elő szokott fordulni. Ez pedig a zoom gyűrű gumi borítás elöregedés/elhasználódás. Egy cserénél azt hiszem a felragasztott műanyag homlokgyűrűt is le kell venni. Jól sikerült pillanatragasztós megoldásnál törhet a dolog.
Szvsz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest