-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz Larry303 #25636 üzenetére
7xxx széria munkára?
Háááááát, igaz, ellehet látni vele sok mindent, de már a megbízó is nézi, hogy virítson a vázadon az FX felirat, mert különben;
Nooo nooo noooooooo[tudom, erős sarkítás... de gyakran visszaköszön]
szerk; a másik véglet, mikor azt látom, hogy partyfotózáson a srác ott pattog D3xxx-el meg kitobival... és a beépített vakkantóval borzongatja a kedélyeket.
Gondoltam csak "guest", De neeeeem... bazzeg, ez a kirendelt fotós.
Aaaaz mondom szép !
(és még csak nem is volt tróger diszkó, ami indokolná az igénytelenséget)
Noh, nem mintha a felszerelése alapján akarnám megítélni a fotós képességeit, de azért ez így kicsit bizarr, nameg néztem a kompókat és sehogy se tűnt ez jónak... de ha kifizetik, neken tök8[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
negyedes
addikt
válasz Larry303 #25636 üzenetére
imadom az 50est de sokszor szuk,35-os is szuk cropon szoval annal tagabb kell(bar tagabra jo a kitt obi also tartomanya) es inkabb vennek egy jo telet. kicsit komplikalt.
DE a fo problema meg mindig adott: a 3200-as nem az enyem. es kell egy vaz ami jo es nem kell koran cserelni.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Politika
- Mikrotik routerek
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest