-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Buci21 #19246 üzenetére
Az én D40-emben 22700 volt amikor eladtam, 3,5 éve. Azóta a barátom használja gond nélkül. Persze ez csak egy felhasználói tapasztalat, mint előttem mondta tanult kollégám, nem jelenti azt, hogy nem halhat be a következő expónál...
A kérdéseddel kapcsolatban: én azt vallom, hogy inkább egy gyengébb képességű vázam legyen jó üvegekkel mint fordítva. Ha a D40-et elégnek érzitek, nem hiányzik semmi különös fícsör, szerintem ne adjátok el (mennyit kapnátok érte, 30-40 ezer pénz?), vegyetek inkább objektívet.
Valami 10-20 Sigma vagy hasonló nagylátó természetfotózáshoz tök jó, mellé meg, ha a keretbe belefér, akkor egy 35/1,8, az a D40-el jól teljesít.
Ha a vázat érzitek szűk keresztmetszetnek, akkor a meglévő optikák mögé egy D5200.Szvsz
Holnap majd jól beletépünk...
-
gurabli
őstag
válasz Buci21 #19246 üzenetére
Hogy én mennyit kerestem erre a témára, amikor úgy állt, hogy használtat veszek relatív.
Itt megnézhetsz pár adatot, de azért szerintem inkább azok írnak, akiknél romlott, nem tudom. LINKElvileg 100e és felette is lehet. Gyakorlatban ki tudja. Ha megnézed a használtakat, akkor a 25e expo már nem olyan kevés, találni jóval kevesebbel is eladót.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest