-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Freddy76 #19125 üzenetére
Nem én kezdtem el személyeskedni, a vitához abszolút nem illő dolgokkal jönni. Pont, hogy te voltál az, aki a szálba beleszarva elkezdett tök másról beszélni.
A kreatívkodós topicban is voltak képeim, itt is van fent pár régi.
Kettőnk közül nekem nem csak a baba piktogramra van tekerve a programtárcsa.Bár kíváncsi vagyok hogy kapcsolódnak ezek a Pentax-Nikon különböző kategóriákban való alá-fölérendeltségéről, de nem vártam tőled mást.
Azt érjem meg egyszer, hogy nem m3ss-sel takarózol. Vagy bárki mással...
(#19126) Freddy76 :
"Amúgy Pentaxéknak tényleg nincs ff vázuk, ez tény..."Na ez a LOL. Ennyit is lehetett volna a felhozott érvekre írni, de ehelyett belementél ebbe a teljesen értelmetlen FX kardoskodásba.
Szép munka!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest