-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Én csak annyit mondanék, hogy masfel métert zuhant ma egy obim, én majdnem idegösszeroppanást kaptam ott rögtön, es úgy tűnik semmi baja. Se egy törés a műanyagon, se egy karcolás az üvegen, af megy. Elég strapabíró a DSLR rendszer is ahhoz, h kirándulgasson vele az ember meg tudomisén.
-
Freddy76
addikt
válasz
Deadzone41 #17560 üzenetére
Végre egy értelmes kérdés ebben a szarviharban, úgyhogy gyorsan válaszolok is rá: fogalmam sincs.
-
Deadzone41
őstag
kezem közé került egy d7000 pixel markolat, és egy photix akksi. az utángyártott akksi magától merül a vázban, mikor nem is az van kiválasztva elsődleges energia forrásnak. ha felcserélem őket, akkor nincs gond. szerintetek az akksi szar, vagy a markolat?
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #17523 üzenetére
a d7k nagyon bírta! vizet-párát-havat-jeget mindent.
na jó sivatagban nem használtam még, viszont nem félnék tőle...mondjuk egy zoom obi nem a legszerencsésebb oda, de ettől függetlenül ne fossál bírják ezek...én szívfájdalom nélkül használnám esőben/viharban minden extra védelem nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Programozás topic
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest