Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
nos futottam pár kört az internet szerződéssel. Most 120e+ forintot kérnek a felmondásért ami az összes kedvezményt tartalmazza (75e bekötési és telepítési díj kedvezmény illetve 9 hónap*5e forint havidíj kedvezmény amit a hűségre adtak). Ez így nyilván elég meredek.
Van valami a jogszabályban, hogy egy év elteltével az 1 éves és a 2 éves hűség különbségét kell kifizetni. Ez hogyan van pontosan?
Ha az 1 éves szerződésre mondjuk adnak 75e bekötési kedvezményt és 3e havidíj kedvezményt akkor nekem mennyit kell kifizetnem?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
simán meglesz a 6 nap egy évben, a két héttel ezelőtti szélvihar után a hiba bejelentésétől két napig nem volt még netem. Gyakori, hogy egész este nincs net, szinte heti rendszerességgel van ilyen nap. Ha esik az eső nincs net. Csúcsidőben sokszor nincs garantált sebesség. Folyamatos mikroszakadások vannak amit nem tudom hogyan mér majd az NMHH doboz (folyamatosan pingel?) egy konferenciahívást nem tudok végignyomni anélkül, hogy egyszer ne dobna le.
A szolgáltatónak csak délután kettőig van heti 4 nap ügyfélszolgálata, csak emailben lehet velük kommunikálni csiga lassan.
De gyűjtöttem én már logot, van egy ISP watchdog nevű program, itt az eredmény, ~5nap alatt 3ó 38p kimaradás ennek a nagyja pár másodpercszöveges log, itt látszik mennyire szar
ezt mind elküldtem nekik, két nap mulva felhívtak, hogy megjavult-e már
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest