Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Szia,
Szerintem mindenféleképpen érdemes megvenned.A lap megbírkózik az fsb-vel lazán 300mhz-ig,sőt még afelett is van állítási lehetőséged. Ha újan veszed a lapot,akkor valszeg rev 2.0-ást kapsz,amiben a feszültségeket már százalékosan lehet csak megadni,nekem anno még rev 1.1-es volt,ott konkrét V értékeket lehetett megadni.
FSB,etc. állítási lehetőség pedig van a lap biosában,de csak úgytudod előhozni,ha a biosban megnyomod a Crtl+F1 billentyűkombót,ezután tudsz ht szorzót,fsb-t,ram osztókat,időzítést,command rate-t,feszültségeket,stb. állítani.Volt dolgom már ilyen 2800+ S754-es sempronnal,igaz más lapban. Az már E6-os , Palermo (Venice-256 cpuz 1.31 szerint) magra épült és egy 13k-s asrock lapban mindenféle feszemelés nélkül hozta elsőre a 8x250-et gyári hűtővel. Azért csak idáig próbálkoztam,mert egy ismerősnek raktam össze konfigot és nem akartam az egekbe rántani. Sztem ki fogod tudni szinkronban hajtani az 500-as hc-ket.
üdv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest