-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
copass #35403 üzenetére
pláne nem töredezettségmentesít.
Furcsa, te vagy a második ember, aki leírja nekem, hogy a fényképezőgépek nem töredezettségmentesítenek
Hol írtam én korábban olyat, hogy töredezettségmentesítés történik? Azt írtam, hogy a low level format megszünteti a töredezettséget, ami teljesen más, mint a töredezettségmentesítés. Amit nem állítottam, azt felesleges cáfolni.
A töredezettségmentesítés egyébként egy elég hosszadalmas folyamat, a low level formatnál is lényegesen tovább tart, ráadásul teljesen értelmetlen is lenne egy fényképezőgép esetében, amelynél nem kell azzal számolni, hogy az adathordozón huzamosabb ideig fent maradnak az állományok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest