Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Köszönöm a tanácsokat most még jobban elbizonytalanodtam Na jó, nem!
Természetesen van asztali gépem is, szóval ha bármi másra kell a gép akkor meg tudom oldani. A mostani netbookomat nyilván a mobilitása miatt használom. De ahogy írtam zene és neten kívül nagy ritkán még driverek letöltésében segédkezik a netbook. Talán azt is meg tudom oldani a tabal. (?)
hdman: a 600 grammot én a tabra értettem, ugyanis a mostani netbookom közel 1,2 kg, szóval a tab a fele lenne a mostani súlynak és ha beleszámolom a töltőt egeret és a táskát már kb 2 kg nál járunk (a netbook esetén). Nálam nagyon fontos a súly nem akarok bele menni miért de lényeges az fix.
Mindenesetre még nem döntöttem. Nézegettem a neten nem nagyon van érdemleges videó a masináról Tudom, hogy még új típus de a tulajokat kérdezem, aki esetleg vágyat érez magában és szánna az érdeklődőkre egy kis időt biztos sokan megköszönnének egy kis júzer élmény videót Menü dinamikájáról, weboldal betöltés, pdf. és egyéb finomságok.
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Próba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest