Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #8488 üzenetére
Logitech-et válaszd a legmegbízhatóbb az egerek közt. A többi csak csili-vili parasztvakítás MX-518-am 6 éves azt hiszem és van benne pár kilométer elhiheted.
Tanker
Úgy látom sokat hallgatod te is a morning show-t, mert ott mondogatják mindig ezt a csúszka dolgot
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #8493 üzenetére
lol és még képek meg adatok, meg izé napirend is van
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
Pickle Rick
senior tag
Radobsz meg 6k-t és mehetsz csuszkasmasszazs-ra.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Mappa
addikt
-
albert8
veterán
Nézd meg még az Imperatort az nagyon hasonlit a g5-re
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
Azt hiszem a Sipinek is olyan van, nekem az nem esett a kezemre, de nekem elég nagy a tenyerem. A tulajok mondanak majd véleményt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Rusher
őstag
Deathadder volt már valakinek ? Az is van....az egyik legjobb
-
Svájcinéger
őstag
Végre megjött a válasz a routermre. Nem cserélik, de levásárolhatok 27 e hufot. Kinéztem egy másik routert azt 18 körül megkapom. A maradékot meg egérre költeném. Eddig a Logitech G500-at néztem illetve a razereket, de azokban nem vagyok nagyon otthon. Deathadder volt már valakinek ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #8474 üzenetére
-
Mappa
addikt
spenót ez meg volt nektek?
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
[link] 1 mihály omg...
-
LackoMester
addikt
-
LamaCube
addikt
Tankernak köszönhetően a gyereknek megvettem az mw2 és mw3-at, tehát ha láttok valamelyikkel játszani, akkor nem azt jelenti, hogy visszatértem és veletek nem játszom, hanem csak a gyereket edzem 1v1-ben. Meg a spec ops-ot vagy mi a tökömet csinálom vele.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #8457 üzenetére
Pontosan az ilyen semmit sem érő hsz-ek miatt...
-
albert8
veterán
Persze, ez igy van kb max 8 órát játszottam aztán rájöttem, hogy van egy bug és azzal is számolta De már félig kiolvastam legalább a Witchert
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #8460 üzenetére
Rosszul látod Tupa Eddig vagy 70 óra körül van benne.
Ebben pedig még nincs benne a Betrayal of Jimmy DLC amit most zsákoltam.Lamacube : Nincs benne multi, ezt egy achievement miatt csináltam
1000 mérföldet kellett hozzá levezetni[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #8458 üzenetére
Majdnem 26 órát egyhuzamban?????????????????????????????
Ezzel multizol vagy mit lehet csinálni 26 órán keresztül? Te nem kocka vagy, hanem egy 600 lakásos "szalagpaneltömb"[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Persze, hogy végigcsináltam. Igy még 1 játék 100% pipa
Lamacube: Ennyit játszottam tegnap óta azzal a játékkal MAfia2-vel egyfolytába, megállás nélül, de ez is csak az én fanatikusságomat mutatja.
LackoMester: Tudod, nekem még van nyáriszünet
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Mert itt nem ér annyit egy felesleges post min ott?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
Dehogy vagyok sértődött, nem szokásom
Akkor fogd fel trollkodásnak és tényleg nem zavart csak furcsa, mert ugyanez a fórum és oda is lehet írni és még tudja is az ember, hogy mi mit jelent. Bár valaki megkérdezte ott is, hogy mi az...A fityeszt ne is emlegessük, mert itt a lakásban nem akarok köpni sehová, hogy rohadjon meg minden politikus...
albert8
Ez mi? Vagyis mit kell nézni? De komolyan!
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #8446 üzenetére
Ha nem zavarna, nem tennéd szóvá szerintem, de szóvá tetted - és nem trollkodásból - ezért úgy gondolom, hogy zavar... bár az is lehet, hogy ez egy logikai bukfenc.
Némi sértődöttséget vélek felfedezni az irományodban. Rossz napod volt talán? Csalánra pisiltél? Nem enged a gyerek játszani? Vagy fasírtban vagy az asszonnyal és nem kaptad meg, ami jár?
Nyugodtan fosozzál amúgy, én mindannyiszor le fogom írni a véleményemet ezzel kapcsolatban, nem zavar, hogy kb. annyi értelme van, mint lovat hátúszásra tanítani
Kettős mérce meg a fityiszrajongóknál van -> nem számít, hogy lopnak, mert ők legalább a mieink
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #8447 üzenetére
Ebben is van valami
REPÜ!
Winne
Tegnap Breaking Bad 5/1
A héten vettem észre, hogy a Falling skies-t is adják már 1 hónapja. 6 rész már lement. Jobb, mint az első évad.
SOA 5 . évad szep. 11.
Walking dead okt. 15.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Engem nem zavar, de gondolom, ha itt is meg akarta volna osztani, akkor ide is beteszi. Ez ilyen egyszerű. Én csak ezt tartottam feleslegesnek, hogy itt linkelgeted amikor ott is tudtál volna gratulálni. Főleg, hogy az másról sem szól csak az epenis növelésről.
Persze, ha fosozok akkor ti érzitek megsértve magatokat. Na mindegy ez a kettős mérce, már csak ilyen[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #8443 üzenetére
Zavar, hogy itt gratuláltam a baráti kör egy tagjának teljesítményéhez
Azt hittem, hogy itt kötetlenül lehet irogatni bármiről, akár még a reggeli szar keménységéről is... ezek szerint tévedtem. Ígérem többet nem fordul elő. ó dehogynem
-
v-paci
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
az igy is van pc-re ugy se jelennek mag ilyen játékok pl:
Tekken Tag Tournament 2 Bad Girls TrailersPSN:BiZzare_0 ️
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #8426 üzenetére
A pc már csak ilyen... "fosok" miatt szoktak az emberek platformot váltani
Ha lenne konzolra alapból egér + billentyűzet én sem azon gondolkoznék, hogy sok-e 200-300k (3-4 db új játékkonzol ára) forint azért, hogy újabb 3 évre bebiztosítsam a problémamentes játékot.
-
Mappa
addikt
3550 ből van K verzsön egyáltalán?
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Basszus egy fos miatt platformot váltani. Annyira szajkózták annak idején a topicjában, hogy ez nem cod itt nem számít az fps. Tessék 35 fps-el játszani, mivel azzal is jónak kell lennie. Kb. 200 hsz-t tudnék linkelni róla
-
v-paci
aktív tag
-
Mappa
addikt
bedobom már nektek is a témát
ha 775-ről váltanátok akkor
i5 2500K vagy i5 3550 ??? összehasonlítás
teljesítményben/árban mind2 ugyanott van... tuningban is szinte egyezik, csak a 3550 jobban melegszik mivel kisebb a mag.
ki melyiket venné?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
Reggeli saller....vigyázz Kotta...:[link]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
egy 10 skálán proci emelés előtt 6 most olyan 7-8 adnék neki .... az a gáz hogy kör végére ahogy szétkapják a környezetet leesik a fps, felbontást meg minden levennék akkor meg még jobban dominálna a cpu limit... levettem 1280*720-ra és beesett 29 alá a fps.
nálad semmi darabos mozgás vagy érezhető teljesítmény romlás nem lép fel szétkapott környezetben? gondolok itt arra, hogy vga elég kéne hogy legyen és a cpu limitem miatt van ez a "nem sima mozgás" ...de majd az új gépen ?
tupa - hát ha felqurja az agyamat akkor nagyon gyorsan el kell hagynom
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
A játék kilépés az lényeges, legalébb gyorsan ott lehet hagyni azt a ...........................
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
user error történt ugyanis az!!
kártya csere után (mondjuk halvány lila gőzöm sincs hogyan) a proci visszaállt 2.8Ghz alap órajelre
új kártya be aztán mondom had menjen. proci limites a dolog és szét kapott környezetnél BÖF-ben már nem lesz olyan sima a játék.érezhetően leesik a fps is 39 alá.
na de... amikor kilépek játékból, sokáig csak látom az asztalt battlelogot stb és nagyon lassan tudok egyáltalán bármit is csinálni. hát ez nem igaz kártya csere előtt nem kellett ennyit várni.
mondom meglesek már egy órajelet... és akkor látom 2.8Ghz ketyeg ??? WTF???
úgyhogy most vissza 3.4Ghz-re és érezhetően gyorsabb ez a játék kilépés és maga a BÖF is szétrombolt pályán szintén összejön a 39 fps, viszont sokkal simább nincs az a darabos lassulás. (annyira )
ui: ez az fps leeseés inkább csak ezeknél az új CQ pályáknál van
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #8404 üzenetére
Simán tudtok egymás ellen játszani.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
Én fel bírtam most menni. Frissített és belépett.
Valakinek nincs mw2-es külön accja. Szeretnék a gyerekkel szigorúan privátban játszani. Hadd fejlődjön egy kicsit
Vagy nem is tudnék vele játszani, mert ő az én routeremről veszi a netet?
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Mi a fakk van a sztímmel? Tegnap óta offline vagyok......és nem is tudok fellépni.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest