Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SipiBcs

őstag

válasz Svájcinéger #22064 üzenetére

Sok fórumot átböngészve nekem is az jött le, hogy a smart és a 3D parasztvakítás. Viszont azt írják többen, hogy miután a 3D TV-nek komolyabb a panelje érdemes olyat venni. Több és jobb képjavító funkció van bennük, mint a sima LED TV-k esetében.

Én hangsúlyosan LG párti vagyok, az exet is egy alsó kategóriás 3D-re sikerült rádumálni. 39LB650V lett beszerelve a nappalijukba. Villámgyorsan összeraktam, 1 óra alatt mindent beállítottam rajta, meg vannak elégedve vele, nagyon tetszik a családnak. Sima, smooth a kezelése...

... ellenben faterom nem hallgatott rám, 5 ezerrel olcsóbban vett egy 40" Toshiba mittoménmit. 3 óra nyögvenyelés után sincs bekalibrálva normálisan a TV. A különböző beállítások meg panelek lehetőségeinél a gombnyomás és az esemény között eltelik 3-10 mp. Már majdnem vertem a távirányítót a képernyőbe... bele... rohadtul idegesített...

Amennyire én lestem a piacot, most szerintem a BestBuy az LG 42" vagy 47" LB 670-671V. 3 év garival, esetleg 5 évre kiterjesztett cuccal.

Hangsúlyozom ez az ÉN véleményem, ami nem feltétlen mérvadó.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák