- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customrobi
tag
valaki a 8249-hez hozzáfűzne valamit???
Vessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
igen, a csajozós rész engem már tényleg nem mozgat nem meleg lettem, hanem szeretem a feleségem sőt amiben lehet, kerülöm a feltűnést. mivel sokat autózom a fekete nekem praktikusabb, kevésbé látványos az utastérben
az angol billentyű engem is zavart. kb 2 napig 93k ért már nem biztos, h ez lett volna, a toshiba mokka/fehér nagyon tetszett....
-
customrobi
tag
itt ahányan vettünk a renew buliból, mindannyian teljesen új gépet kaptunk!!
az enyém kb 1 órás volt (sentinel)
Ha a Dell masinához megveszed a + ramot, vinyót, akkor mennyi a vége?nekem a 15k is sokat jelentene, sőt, ha egy árban lennének is, kellene agyalnom a választáson.
-
customrobi
tag
valaki talált elfogadható áru autós töltőt a 5101-hez? (nem a fűnyíró) [link]
ez esetleg?
-
customrobi
tag
válasz customrobi #8213 üzenetére
persze most , h elolvastam az összes hozzászólást, látom, h Dave kollega már megelőzött....
de ah már megint a 5101 (nem a fűnyíró) a téma.. normális árban lévő tatyó? a multinknál elfogadható árban csak a 15" körüliekhez találtam. a picik 5k+
-
customrobi
tag
nekem nem kotyog az aksi
szerintem teljesen normális a billentyűzet, azzal nincs gondom,(mondjuk formára láttam szebbet) viszont amikor átülök az asztali 4:3-as 19-es monitorhoz, állandóan megijedek a nagy ikonoktólsajna a fedél és a képernyőkáva is szedegeti az ujjlenyomatot
-
customrobi
tag
lenne egy kérdésem.
5101 (gy.k. HP mini, nem a 32 cm-es vágásszélességű fűnyíró)az eredeti op. rendszer a vista volt, ezt gondolom downgrade-elték xp pro-ra.
ha én most az xp-t akarnám újratelepíteni a gépen lévő vista licensz kóddal is meg tudom tenni?
vagy hogyan van ez most?Vessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
én is beálltam a hp5101-es táborba
-
customrobi
tag
na egyelőre csak a baleset mentes síelésen vagyok túl, de gépet még nem vettem
még van a hp 5101 az ősállatos áruházbande egy kérdés: mi van a kártyafüggő 3G*s gépekkel? Azokat, ha a tulaj nem fizeti ugyan úgy tilthatják mint a telefonokat? ( jogilag)
Meg szabad venni ilyen kütyüt egyáltalán???? (használtan) Hiszen valószínűleg hűségnyilatkozatosak...
-
customrobi
tag
válasz Zeratul #7845 üzenetére
tulképp az a baj a Te hozzászólásaiddal, h semmi építő jelleg nincs bennük.a tárgyilagosságról nem is beszélve...
nem arról van szó, h valaki 30k-val többet fizetne egy magnézium vázért... hanem épp ellenkezőleg. ugyan annyit mint egy műszakilag is gyengébb műanyaghegyért...
de tovább boncolva, nekem pl jobban tetszik a toshiba avval a barna fedlapjával...
meg a 12" -es gépek is... csak kár, h árban magasabbak..
de tényleg lökhetnél már valami konkrét ajánlatot 80k értékben... lehet 10"-nál nagyobb is a Te kedvedért!!!!!mert amit eddig írtál az inkább bántó.. még nekem is, pedig nem is rendelkezem netbook-al egyelőre.
-
customrobi
tag
én az anyagminőségről azért nem szóltam, mert az -részben- szubjektív...
győzikének pl a piros konyha tigrismintás szőnyeggel jön be....pedig az sem lehetett olcsó...de nekem is jobban tetszik ez a szálcsiszolt cucc, mint a fröccsöntött műanyag stílus..
-
customrobi
tag
na az én meglátásom mnetbook ügyben...3 nap kőkemény netbook keresés után...
a HP 5101 80 ezres árához viszonyítva..új,ui. tudású készülék üzletben nincs! feketén lehet vásárolni dell, samsung, stb kb ezen az áron bizonytalan garanciával, számla nélkül.
Vagy ugyan ennyiért asus, acer msi gépeket újonnan üzletben..
a használtnál szintén sok a buktató sztem (garancia, származás, stb, a csúcs a cseh billentyűzetes, cseh xp-vel árult cucc..)
Vagy vadi új 60k körül....magánszemélytől.
de akkor még mindig van a hp-nek pár előnye a nagy átlaghoz képest:
-az átlagos 160 gb-os vinyókhoz képest +90gb (és nem 5400rp)
-az 2 gb ram sem általános
-a nagy hatcellás akksi sem túl gyakori a 80 ezres gépekben (üzletben)
- a nagyobb felbontás, ami mint olvashattuk nem mindenki szerint előny... de talán nem is hátrány (nekem egyelőre jó a szemem)
UFFVessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
válasz Zeratul #7767 üzenetére
Igazából nem értem a hozzászólásaid lényegét...
Most csak cikizel olyanokat akik ilyen géppel rendelkeznek, vagy szeretnének ilyet vásárolni, vagy van érdemi segítséged is?én nem bánnék valami konkrét észrevételt Tőled azon kívül, h ezek a 10" masinák sz@rok, ergo a használóik min. értelmi fogyatékosok lehetnek.....
-
customrobi
tag
parázs kis vita alakult ki...
de azon sztem nincs sok vitatkozni való, h a jelenlegi piacon található kínálatból az a Hp gép jó vételnek számít..
én sem cserélném le miatta az asztali gépemet, de a kocsiban bohóckodáshoz nekem alkalmasabbnak tűnik a 10", mint a 12, vagy a 15...
de én szívesen várom továbbra is a 80 ezres árkategória favoritjait!!!
jelenleg a HP a befutó, de hajlandó vagyok eltérni. ettől, lévén semmiféle összecsukható géppel nem rendelkeztem ezidáig..
-
customrobi
tag
korrekt hirdetés....
"Kattints a weboldalra, és meg kaphatod kis erőfeszítés a laptopot.
Semmibe nem kerül neked csak regisztrálj és gyülycsd a kreditet ! Ne hagyd ki! Csak a Weboldalon kell regisztrálni és kreditet gyülytened!!! ha kamu lenne én se csinálnám , igy lett az őcsémnek gépe egy hete jőtt meg..Linket írd be mert be másolva nem jó,nincs szókőz még ha ugy is látszik.!!! "Vessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
Tök véletlenül be kellett mennem a hp üzletbe a B.B úton... A géped 117k. 1g rammal, 160-as vinyóval. Szóval egyre jobban tendálok rá
de mi a vélemény a samsung np-n150-ről?
80 körül megvan az is. 3G-s. Igaz kevesebb memóriával, és kisebb vinyóval....sőt 60k-ért is adják, garancia nélkül, német billentyűzettel.. Tényleg a tiéd magyar?Vessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
-
customrobi
tag
Esetleg erről valami vélemény?
Samsung NP-N510Eaztán egyelőre megnyugszom....
60k körül lenne az ár...újVessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
Szóval barátkozom a kütyüvel... Felválta nézegetem a gépet, valamint a nem létező bankszámlakivonatomat, elvégre krájzisz van
de felmerült a gyakorlati kérdésem, h ezeknek a gépeknek a szivargyújtó töltős lehetőség elfogadható-e. Én főleg autóban használnám. Ott mire érdemes figyelni? Mondjuk nekem az is elég lenne, ha csak a tápellátást tudná szivargyújtórol..
És az általad említett HP (vagy mindegyik) alkalmas-e, hogy ne csak usb csatlakozású modemet lehessen hozzá csatlakoztatni, hanem "láthatalan" modem is alaklmazható?? Hú ez biztos nagyon béna kérdés volt, bocsánat érteVessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
válasz customrobi #7689 üzenetére
ott van mellette ua. xp-vel....a vak is láthatja....csak én nemVessetek az oroszlányok elé.
-
customrobi
tag
Na én mint láma azt már érzem, hogy az a kérdés költői lesz, hogy milyen netbook-ot vegyek...? de melyik az amit nem szabad megvenni?
nekem a 80k a plafon lenne, de nem volna rossz ezen belül a legjobb teljesítmény/ár arányt felfedezni. esetleg a több éves garanciáért sem harapok...de a kínálat kétségbeejtő, a használt árakat pedig magasnak érzem.... főleg a 1,5 éve egymillióba volt nekem, de most 1,5-öt szeretnék érte fajta....
szóval segítségeteket várom jó, és még annál is jobb tippekkel. előre is köszönöm.
-
customrobi
tag
Sziasztok, tud valaki olyan gépet amiben van beépített GPS?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest