- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- OpenMediaVault
- DVBViewer
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz plus44 #13719 üzenetére
Szerintem teljesenn ugyanúgy.
A HDD helyett SSD inkább másolásnál és hasonlóknál hozhat nagy különbséget, de egy 720p-s videó még usb-s pendriveról is lejátszható akadás nélkül, aminek a sebessége ugye lassabb a HDD-nél, tehát nem az adatmozgás sebessége túl lassú, hanem a videót feldolgozó egység..[Be Happy]
-
feliks
senior tag
válasz plus44 #13710 üzenetére
Használtan ha tudsz szerezni, akkor Sony Vaio YB. Nekem nagyon bevált, 11,6'', és tényleg mindenben fullos darab. ha újonnan, akkor esetleg itt hardverapró-n van -asus -eee 1015pn (2magos atom, és a videokártya Nvidia -ion, tehát nincs gond a 720p és az 1080p lejátszással sem. ha 720p nem kell, csak alap 640x480 körüli filmeket nézel, akkor a hangszóró miatt esetleg Toshiba NB520 (2magos atom, alap intel vga) Ha türelmes alkat vagy, és nem gond, ha itt-ott belassul, akkor Toshiba NB550D esetleg, ami 10''os, a vga-ja röhögve visz bármit, de a CPU csak egymagos, az is 1,0ghz-s. cserébe hosszu akkuidő, harman-kardon hangszóró(tényleg nagyon jó, tapasztaltam) és jó kijelző.
Ha Vaio YB-t be tudsz szerezni, talán az e legjobb, met abban tényleg minden fullos. Bár ez lehet hogy csak azért van, mert egy ilyen büszke tulaja vagyok
szerk: ezekben fém nincs, cserébe nem csillog egyik sem, sehol. Nagy előny tud lenni..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
CHIPman
nagyúr
Nekem is dettó. Csak kérdés, hogy mi lenne a legjobb.
1005HA-H:
Hosszú akksi
W7
kis képernyő
G550L:
Minőség
Megbízhatóság
Rövid akksi
Pi 3560:
Ár/érték arány
Teljesítmény
1 év gar
Rövid akksi
Drága+gari is kell
És nem tudom eldönteni, hogy mi kéne a legjobban. 1005HA-H a legszimpatikusabb éppen, mert ultrahordozható, itthon rá tudom kötni monitorra, és nem kell hozzá töltő. Viszont a mostani játékok esélytelenek rajta és ha nincs a közelben monitor, akkor egérmozi van.
A fullHD videók lejátszásának lehetetlensége nem izgat, túl gyenge ahhoz a netem.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Az optikai meghajtóval túllépted a netbook kategóriát, az egyetlen optikai meghajtós netbook tudomásom szerint az ASUS 1000HE. Szerintem a legoptimálisabb egy ASUS 1005HA-H(250GB+win7+N280)+külső, USB-s ODD lenne.
szerk.: @all: Van optikai meghajtóhoz külső rack? Olyan, amibe notebook-meghajtót lehet tenni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest