Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, nyilván többet megy a nagyobb akksi miatt, meg ezek az AMD-k energiatakarékosabbak is (bár proci teljesítményben valamivel gyengébbek is, mint a hasonló kategóriájú Intelek), de én padlót fogtam, amikor megláttam az árát. Nem azt mondom, hogy Acer-t kell venni, de 170-ért már sokkal jobb ajánlatok is vannak.
Tavaly decemberben árultunk ilyen A4-5000 procival szerelt 15,6"-os Lenovo-t 1TB-os HDD-vel 99e-ért, szóval nem értem ezt az árazást."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest