Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz SVLaller #15695 üzenetére
722-be is, és sajnos csak 1t1r(20mhz)-szal a 150 feleződik...
max 72őt tud vagy 65öt attól függ milyen fejléccel üzemel a routered.
Sajnos ez elég kevés,alig erősebb egy sima G-s kapcsolatnál.
Ha legalább tudna 40mhz-es sávot akkor menne a 150en,de sajna nem.
Én rendeltem hozzá egy komolyabb broadcomot ami 2t2r és 40mhz-s sávval dolgozik(az ténylegesen képes a 300mbitre még 2.4ghz-en is) ugyan igy bluetoothal együtt,remélhetőleg ugyan ugy fog menni vele a gép mint ezzel és kapcsolható lesz a lauchmanagerből is.A 722-esben lévő pontos típusa:
[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
JackFeryll
őstag
Hali!
Táblagépem alternatíváját keresem. Szerintetek mi a legjobb választás kb 70ezer forintból ?
Ami fontos, hogy az akksi sokat bírjon és könnyű legyen hordozni (mint egy tabletet, csak be a táskába és kész).
A tőzsde miatt jó ha kb mindig velem van. (ezért lenne jó a hosszú üzemidő is)Előre is köszi a válaszokat,
-
Mercutio_
félisten
A topic címe, NETBOOK, innentől semmilyen speciális kérés nincs amit egy tablet teljesíthet annak a számára aki netbookot keres
Nem nem tudtam semmit ajánlani, egyszerűen nem volti időm foglalkozni a témával így inkább nem reagáltam a hsz-ére. Egyébként is az olcsón, gyorsan sportkocsit jellegű értelmetlen kérdésekkel nincs mit kezdeni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SVLaller
senior tag
válasz wandor0930 #15693 üzenetére
milyen n az nem derül ki. mert az 522-ben 150Mbites draft n van. nem mintha nem lenne elég.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
aag
őstag
válasz wandor0930 #15693 üzenetére
-
aag
őstag
Egy gyors kérdés: Erről azt írják, hogy: WLAN: Igen
Jó-jó, de egyéb paraméter is érdekelne.
-
kristof38
csendes tag
sziasztok!
Szerintetek melyik gép a jobb?
Asus Eee 1018
http://laptopok.net/asus/asus-eee-pc-1018pAsus Eee 1015 c50
http://www.notebookmania.hu/notebook/Asus_EeePC-1015BX_C50előre is köszi
-
-
haris
őstag
válasz trabirider19 #15685 üzenetére
:-)
" A kis kétmagos CPU alap internetezéshez elég, a Full HD filmeket GPU rásegítése nélkül nem tudta akadásmentesen lejátszani, és a komolyabb, Flash-alapú alkalmazások – jellemzően egyes Facebook játékok – sem futottak rajta flottul. Nagy kár ez, mert egy kis AMD vagy NVIDIA GPU-t segítségül hívva ezek lazán mennének az NF210-nek."
részlet a tesztből
[ Szerkesztve ]
-
trabirider19
tag
Hali
Mi a véleményetek a samsung nf 210-ről?
-
Meza
tag
válasz SShadow #15675 üzenetére
Ezeket én is olvastam az árukeresős vélemények oldalán, de azok mind házhoz szállítós kifogások voltak. A tonervilágnál pl. nincs is személyes átvétel, ez nekem is gyanús.
A radiumnál viszont van egy üzlet, tehát ha bemegyek és személyesen veszem át, fizetés előtt kibontom, megnézem, hogy magyar-e, vannak hozzá magyar leírások (ahogy az lenovoéknál lenni szokott), akkor elvileg nem lehet baj, nem?
"Olvashatatlan aláírás"
-
bl4ze
veterán
válasz CoolBoy323 #15682 üzenetére
igen, ez a c64 brazos, és 6290.
szuper a vlc, gpu bekapcsolással minden mkv 1080p full hd cuccot is visz szépen.
nagyon szép ez a led lcd kijelző , le a kalappal..:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz CoolBoy323 #15680 üzenetére
ok, köszi meglesem ezt akkor.
bármi egyéb tipp jöhet, most néztem és youtube video 1080p HD egész szépen hasított.
rögtön nézek a hordozható vinyóról is 720p - 1080p anyagot.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
meghozták ma az Acer 722 c62 blue-t. nagyon tetszetős, jó kis gépnek néz ki. éppen ismerkedés, telepítgetés, letörlés alatt van a kicsike nagyon szép a kijelző is.
kérdésem a 722 tulajokhoz : mi az amit legyalultatok róla? elég sok előre telepített ez-az van rajta. "newsXpresso" - ez mi ?
illetve ha HD filmeket akarunk rajta néha nézni, valami új driver kell hozzá, vagy jó a gyári? mintha lett volna erről szó. plusz azt kérdezném mi most a legjobb media player program WIN7 alá? én gépen nem igen nézek filmet, nem vagyok up-to-date szóval minden tipp, tanács jöhet , előre is köszi.:. bl4ze .:.
-
apatyas
Korrektor
válasz SShadow #15675 üzenetére
Megerősítem. Tonervilágból vettem ASUS 1215B-t egy hónapja. Nem mindig volt raktáron, de végül is beszerezték. Freedosos és Expressgates, E-350 2GB 320GB, 1xUSB 3.0 és két sima. Német feliratokkal, de ez engem nem érdekel, mert billentyűből van rajta elég, jut a hosszú í-nek is és jó helyen van balra lent. A hangerő gyorsbillentyűjét elsőre nem sikerült beállítani, de aztán nem is mentem utána. A tapipadja jól használható, bár én nem vagyok hozzászokva (ó te pöcök!), a gombok hozzá kemények. A töltő csatlakozódugója elég vékony, ha lóg rajta a kábel vagy valami nyomja (az ágyon) akkor néha nem érintkezik. A garanciának még eddig nem kérdeztem utána, remélem nem lesz rá szükség. +4GB rammal megy mint állat, bár előtte 900MHz-es P3-at használtam Thinkpadben (de van tapasztalatom jobb asztali gépen is). Starcraft II zsírul megy visszavett beállításokkal. Megjegyzem, prime95 stabil már 1,175V magfesszel, viszont a SCII hamar kifagy ennyivel, annak 1,2V kell legalább. Még valami, visszavett fényerőnél ha előtte gyorsan mozgatom az ujjam, akkor külön árnyékokat látok (teljes fényerőnél folyamatos) szerintem ez a Thinkpadnál nem így volt.
Szóval az összbenyomásom mindenképp pozitív a régihez képest is![ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
ß3NC33
tag
Üdv!
Tesóm szeretne venni magának egy netbookot. Ár kb 60-70ezer forint lenne, mit ajánlanátok neki? Ami fontos, hogy az excel, word stb menjen, meg wifi legyen benne.
köszi -
SShadow
aktív tag
Én még egyik cégtől sem vásároltam csak az egyik ismerős!!!!!!!!!
Így csak azt tudom elmondani amit ő mondott:
A legnagyobb baj velük hogy nem magyar loklizáciojú gépeket árulnak, így nincs magyar bill és az oprendszer sem az.
Namármost a te álltalad kinézett Lenovo-t nézzük (mi is néztük nagyon jó kis gép és az ára is nagyon jó!!) akkor több mint valószínű hogy a magyar szervizesek azt mondják vidd oda ahol vetted
De pl az ASUS-nál nemzetközi a gar és hozzák viszik ott nem tom hogy megy de egyesek azt mondták hogy a külföldi gépük számát bemondták telón a szervízbe és ott semmi gond a magyar gariztatással. -
Meza
tag
Sziasztok!
Többen mondjátok, hogy a radium.hu és a tonervilag sem megbízható. Valami konkrétum ezekről? Vagy csak úgy általában gondoljátok? A Tonervilágról egy személyes tapasztalatom van, Tesóm fényképezőt vett tőlük, postán jött, bontatlanul és minden OK vele, eddig. De ha elromlik, akkor is a szakszervizben szerelik, úgyhogy szinte mindegy.
A radiumot nem ismerem. Nem magyar beszállítótól vannak a cuccaik? Vagy más gond van velük?S205 gépet néztem és ott a legjobb az ár. De a fórum olvasása után most elbizonytalanodtam.
[ Szerkesztve ]
"Olvashatatlan aláírás"
-
Mercutio_
félisten
válasz SShadow #15672 üzenetére
Az össz fogyasztást tartja 9W alatt, ha ebbe az integráltVGA aktuális terhelése mellett belefér mindkét mag, akkor mindkettőt megemeli úgy tudom, de működés szempontjából is az tűnik logikusnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Sokszor kértük már, hogy a tableteket ebben a topicban hanyagold
SShadow:Ha nem zavarja a haverodat a fényes kijelző jó választás a 722-es acer
-
aag
őstag
válasz trabirider19 #15669 üzenetére
Ez 43e és passzív hűtésű. És gép.
-
trabirider19
tag
Hello!
Sajnos csökkent a pénzügyi keretem, így újbóli segítséget kérnék.
Az új keret 40-50ezer Ft között mozog, és az lenne a kérdés, hogy ebben a kategóriában, mi a legjobb gép amit tudtok? Ha lehet a passzív hűtés jó lenne.Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Dani -
SShadow
aktív tag
Sziasztok hosszas vivódás után a haver eldöntötte hogy nem tabletet vesz hanem egy netbook-ot.(Meg is értem én semm vagyok az a tapi király))
Szóval nézegettük a gépeket és arra jutottunk hogy az e-350/e-450 a leggyorsabb az olcsó kategóriába.Neki fontos hogy legalább 11,6os legyen vagy kicsit fölötte ezért néztük az S205öt vagy az E125öt.
Viszont ma utánnanéztem a C-60as-nak és azon gondolkozom netezni meg youtube-os videót nézni az is jó ráadásul olcsóbb is.A kérdés aki használt már C-60at és E-350et leírná hogy van e akkora különbség közte ami megéri a felárat.
Ahogy én néztem ugyanaz az architetekt csak az órajel más az GPU rész meg csak 92MHZ-el kisebb mert az 400ig húzza a C-60.Most egy ONE 722-öt javasoltam neki:
http://www.ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_one_722_c62bb_lu.sfu02.066_kek/187618
Ami azért is jó mert kap egy Win-t is hozzá.
Neki jó mert nem ért hozzá annyira így nem kell driverek után vadásznia) -
Bitlisz
aktív tag
És erről mi a vélemény?
Megér ennyit? OKPC jó hely?
Tesztet sem nagyon találtam...csak a gyári oldal.
De a kijelző matt, 12,5", kis méret (1,4kg), jó proci, win7. Max a memória tűnik kevésnek, ráadásul 1 foglalat, és a 4GB szerintem nem ártana, főleg ha 256/512-t elvesz a GPU.Igaz ez már nem netbook...és nem is ~100ezer.
-
aag
őstag
válasz Bitlisz #15657 üzenetére
Eredetileg a netbook
kicsi, olcsó gép, optikai meghajtó nélkül. Mára kicsi, baromidrága gép, oltikai meghajtó nélkülAzt javaslom, hogy aki elbírja karizommal, a notebookot vegyen helyette. Aki meg gyenge, az vegyen 60dekás tabletet. Így árban is, használatóságban is jobban jár.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz Motaba78 #15656 üzenetére
Ja, közben olvastam róluk...
Nade, ez vicc, hogy akkor kb 110ezer körül kezdődik E-350-el bármi...annyit nem fogok E-350-re költeni, az tuti...
Most nem azért, de akkor itthon megint "szabadrablást" rendeznek? Ehh...
Mellesleg a memót nem asztali gépből venném ki.
-
Bitlisz
aktív tag
Egy ilyen Lenovo S205-be érdemes SSD-t tenni?
Asszonynak lenne a legolcsóbb AMD E-350-es gép, innen,
SSD-ből a Samsung SSD 470 64GB
+ 2x2GB RAM (az én gépemből amibe jön helyette 2x4GB ).
Ja és Win7 Home Premium 32bites lenne rajta,
a fájlokat nem a gépre menti (~NAS, meg pendrive), főleg netezés, skype, meg kis office. -
tgyulai
csendes tag
Sziasztok, barátnőm venne gépet és segítségeteket kérném, nem vagyok otthon annyira a netbook témában. A kiszemelt két gép Acer Aspire One 752 és Acer Aspire One D257. Csak átlag dolgokra kellene neki, net meg office, ritkán filmnézés. A 752 tetszene inkább, a picit nagyobb kijelző miadt. Mind a 2 gép hasonló konfiggal lenne 2gb ram, 320gb hdd, a processzor nem tudom melyiknek használhatóbb jobban. A 752-ben Celeron ULV 742 1,3GHZ van, a D257-ben Atom N570. Egyetemre jár a barátnőm, szóval sokat lenne hurcolva a gép, és sokat is használná főleg olvasásra, meg word szerkesztésre, de nem szeretne normál notebookot. Szerintetek melyik szolgálná ki jobban az igényeket? Lehet hogy már volt téma, akkor bocsi, hogy megint kérdem, de sürget az idő, és most nincs időm átolvasni az összes hsz-t.
Esetleg más ajánlat is jöhet kb 60-70e ár kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
urak, egy uccsó segítséget kérnék, mivel jött nagykerbe cucc, ma lecsapnék rá
acer 722 blue c60. ( 2gb ram, 320gb hdd, win7 home ) 74900+áfa
lenovo e125 black e350 ( 4gb ram, 320gb hdd, dos ) 86900+áfa
lenovo s205 esetleg? +1000 az e125 reahogy nézem, bár lehet már nem, a lenovo is fényes kijelző ( bár, mattot ir a nagyker leirás..), viszont matt ház, erősebb cpu.
amúgy a lenovo un. "szigetes" klaviatúra, az cserélhető ( ha kopott )?
mert a paneles ( acer ) az nem vészes.[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
aag, szaszapi!
Nem kellene vérre menő vitákba bonyolódni a két gép miatt.
Kinek a pap, kinek a paplan....Előnyök a másikkal szemben:
E125 (E350):
-Thinkpad vagyis trackpoint :-)
-matt kijelző
-matt jó minőségű burkolat (csak kézbevétel után fogod megérteni miről beszélek)
-HDD 7200/perc (de "csak" 350GB)
-erősebb 62Wh akku (7 órás üzemidő)
-1db 4GB-os 1333MHz memóriamodul (de csak 1066-on használja)S205 (E450):
-Ideapad vagyis 2 év gari
-HDD 500 GB (de csak 5200/perc)
-2GB 1333MHz es memória
-turbó mód (1600 helyett proci 1666MHz szükség esetén)
-kapható pink színben (lehet hogy feketében is, de én még nem találtam)
-kapsz hozzá Win7 HomePremiumot (bár szerintem ez inkább mínusz, én ki nem állhatom az előtelepített backup partíciós, mindennel összevissza teleaggatott win-t.)Én az E125-öt választottam, de talán teljesen mindegy, mivel mindkettő kiváló gép
Ne akarjátok meggyőzni egymást, vegyétek amelyik nektek szimpatikusabbÜdv
haris[ Szerkesztve ]
-
sedo
tag
válasz szaszapi #15620 üzenetére
Azóta rendelt már tőlük valaki?
Rengeteg rosszat hallottam már róluk (igazából csak azt), de még sosem találkoztam olyannal, aki személyesen kapcsolatban állt velük.
Állítólag külföldről behozott átmatricázott csak nemzetközi garral (az országban a szervíz leszarja, max mehet vissza gyártóhoz) rendelkező gépek ezek.
Tehát, valakinek további infója erről, meg a radiumról? -
bl4ze
veterán
az általad jelzett kék és a fekete között szerintetek van bármi diffi ?
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-netbook/acer-aspire-one-722-c62-fekete/1679/
mert inkább a fekete lenne szimpi szerintem melyik a jobb ?
Acer Aspire One 722 alapadatok:
11,6"-os WXGA LED (1366x768) / AMD Ontario C-50 Brazos / AMD Radeon 6250 /2GB DDR3 / 320GB HDD / 6 cellás akkumulátor / Windows 7 Home PremiumAzonosító: LU.SFT02.174
Acer Aspire One 722 alapadatok:
11,6"-os WXGA LED (1366x768) / AMD Ontario C-60 Brazos / AMD Radeon 6290 /2GB DDR3 / 320GB HDD / 6 cellás akkumulátor / Windows 7 Home Premiumahogy látható a fekete az C-60 Brazos, és a Radeon 6290. az előző 50-es széria.
Urak,,,, melyik a jobb, melyiket érdemes műszakilag ?
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
g@bo
nagyúr
urak
tudtok ennél jobb áron 722-est? [link]
-
trabirider19
tag
Hello!
Sajnos csökkent a pénzügyi keretem, így újbóli segítséget kérnék.
Az új keret 40-50ezer Ft között mozog, és az lenne a kérdés, hogy ebben a kategóriában, mi a legjobb gép amit tudtok? Ha lehet a passzív hűtés jó lenne.Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Dani -
apatyas
Korrektor
Sziasztok! Aki volt olyan szerencsés, hogy vett E-450-nel gépet, légyszi tegyetek fel valami benchmarkot (aida pl), meg cpu-z shotokat a memóriáról is! Kíváncsi vagyok, hogy amit elvileg támogat az újabb processzor 1333MHz ramokat, abból mi valósul meg a gyártóknál. Köszi!
Sz: valami 3trémárk is lehetne vagy ilyesmi, ami mostanában kedvelt.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
bl4ze
veterán
még mindig megy a gyötrelem. 11.6" netbook. mi ebben most a legjobb vétel ?
mindenképpen 11.6" kéne, és főleg irodai alkalmazások + néha 1-1 film..:. bl4ze .:.
-
g@bo
nagyúr
szerintetek a c60 vs e350 tekintetében megéri a felárat
a lenovo s205 az acer 722 vel szemben? -
DsTwTe
csendes tag
válasz ppeterka #14068 üzenetére
Így van a Laptopolis az Usanotebook másik webshopja.
Ha bármi gondod van akkor a Forgách utcába az ügyfélszolgálatra vagy az Usanotebook őszhajú főnöke vagy az egyik gyerek sétál át a boltból.
Nézd meg nem csak a motor de még a cikkszámaik is stimmelnek pl USN002 magyarul Usanotebook.
Biztos megéri 2 cég adóját fizetni azért hogy valamivel olcsóbban adja.
Így is úgy is drága mind a 2. -
Armagedown
őstag
válasz Thunderzolee #15599 üzenetére
Nem lehet cserélni, mert az alaplapra van forrasztva
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenWRT topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest