- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #22323 üzenetére
Sajnos akkor marad a 756, kell az erősebb proci, mert flash megeszi szerintem
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #22321 üzenetére
Nem is rossz. Köszi
Csak az aksit keveslem
Ez a proci vga mire elég?[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
válasz Armagedown #21936 üzenetére
Na igen, de facebook , sims3, ilyesmire lenne használva csak intel vga meg ezért kicsit kilőve :/
-
trabirider19
tag
válasz Armagedown #21848 üzenetére
Köszönöm az ötletet
-
TOTTIER
tag
válasz Armagedown #21704 üzenetére
Kár érte.Rammal gondolom lehet javítani 1 vagy 2 szlotos a foglalata?Nem tudod véletlenül?
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
TOTTIER
tag
válasz Armagedown #21702 üzenetére
Semmilyen módon? A setfsb nevű programmal sem? Vagy Valami custom bios?
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
trabirider19
tag
válasz Armagedown #21655 üzenetére
Jah pont ezt néztem is ma, csak kicsit félek tőle mert hát mégiscsak finom elektronika.
Aztán azért gondotlam elöbb körbekérdezek itt -
terencehill
tag
válasz Armagedown #21571 üzenetére
köszi- ezzel a lejátszóval simán megy,
amúgy a többi lejátszó miért nem viszi (vlc, kmplayert próbáltam)?---
-
spony1121
csendes tag
válasz Armagedown #21558 üzenetére
Köszi a választ?
Tehát hiába veri el az intel az amd-t nyers számításokban, böngészés közben mégis gyorsabb a c50? -
félisten
válasz Armagedown #21330 üzenetére
Azért már érdemes kicsivel többet kiadni!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #21271 üzenetére
Meguntam hogy ilyen kodek ilyen media player, hardveres szoftveres gyorsitás blabla. Egyik 720p-t egyik lejátszó vitte másikban akadozott vagy forditva stb. Inkább e450.
-
Anex
csendes tag
válasz Armagedown #21220 üzenetére
Nagyon köszönöm ez tényleg jó kis gép de már egy tízessel drágább mint amit rá tudok költeni.:S Azt hiszem végül emellett döntök:
http://edigital.hu/Netbook/Asus_eeePC_R051BX-WHI002W_netbook_feher-p329620.html#specifikaciok
Sokan dicsérik remélem nekem is beválik majd.
Köszönöm szépen még egyszer.
-
Benőke
őstag
válasz Armagedown #21164 üzenetére
És nem is lesz.
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz Armagedown #20574 üzenetére
Neked komolyan fájna, ha eladná annyiért, amennyiért hirdeti? Vagy mi bajod van vele, nem szimpatikus a fórumtársad?
-
mtibi00
tag
válasz Armagedown #20565 üzenetére
Ha tudnád hogy mi a lényege egy winyónak, főleg egy netbook esetében ahol onnan kell telepíteni a rendszert és ez az egyetlen adathordozási lehetőség dvd író hiányában...
GONDOLKOZZ mielőtt nagy hülyeséget írszChelsea Football Club
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz Armagedown #20565 üzenetére
Te tényleg nem tudsz olvasni, a netbookot használta másfél hétig, a külső vinyót egyszer se
-
mtibi00
tag
válasz Armagedown #20561 üzenetére
Ha tudsz olvasni barátom akkor meglátod hogy miért annyi...
Asus 1015BX + Asus 30GB-os külső winyó (8 ezer Ft, egyszer sem használt,1 év gari...)
Tehát 4 ezerrel olcsóbb mintha boltba vennéd és vadonat új mindegyik, mert fólitól kezdve minden rajta van
Chelsea Football Club
-
haris
őstag
válasz Armagedown #19960 üzenetére
Ezt most miért?
A Dell inspire mini duo egy netbook
Az Acer V5 is egy 11,6 netbook /subnotebook
A Sony Vaio-ból gondolom az új E1800-as netbook érdekli.Dugos
-Szerintem ezek közül a Dell felejtős. Teljesítmény szempontjából a gyenge, előnye a kifordítható kijelző, és a jó felbontás már 10'-on is
Már annak, akit nem zavar, hogy a gép így irdatlan vastag, ormótlan, behemót bazinehéz dög.-A Sony Vaio 11,6 nem rossz, multimédiára talán a legalkalmasabb, de egy kicsit túl van árazva.
-Az Acer v5 a legerősebb az 3-közül ha a nyers CPU erőt nézzük, ellenben multimédiában gyengébb mint a Sony Vaio, de jobb mint a Dell Mini, viszont mindkettőnél jobban melegszik.
(Álítólag, tesztek alapján. Ilyen még nem volt a kezemben, de szimpi darab)Mire akarod használni?
-
feri001
csendes tag
válasz Armagedown #19951 üzenetére
Volt egy ilyen laptopom fujitsu siemens amilo m1425 videó kari 9600 128mb-és volt
1024x768 2xes simitás extre beállitásokon futott 45-70 fps en! Elég jól ment! Ez a laptop egy picit erősebb vagy gyengébb szerintetek srácok! HP compaq nc8000 ?
-
Tim82
félisten
válasz Armagedown #19944 üzenetére
Azért, mert használt valami, még nem lesz "hulladék". Ekkora hülyeséget...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
cintula187
addikt
-
sampe
aktív tag
válasz Armagedown #19809 üzenetére
köszi! ez az acer elég szimpatikus, csak az ára nem annyira
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
sampe
aktív tag
válasz Armagedown #19806 üzenetére
köszönöm!
AMD-ből melyiket ajánlanád akkor?
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
őstag
válasz Armagedown #19797 üzenetére
az lehet de az a rózsaszínű laptop örül majd ha kibír egy évet ezek meg elnyűhetetlenek
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz Armagedown #19700 üzenetére
Win7 Home Premium rendszerrel tesztelted már az AOD 270-est intel procival? Vagy mire alapozod a kijelentéseidet? Esetleg az AMD ügynöke vagy?
-
Árjaharcos88
aktív tag
válasz Armagedown #19700 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy nem akad ki, egy P4-es asztali gépnél gyorsabban lehet böngészni vele Google chrommal
-
flash-
veterán
válasz Armagedown #19687 üzenetére
még mindig nem értem mert a 722es az csak 1.1 ghz-es.tehát még lassabb is.
akkor mért használhatóbb? -
Árjaharcos88
aktív tag
válasz Armagedown #19602 üzenetére
Milyen driverre gondolsz?
-
félisten
válasz Armagedown #19602 üzenetére
Az meg a másik.
A képernyő miatt nekem mindenképpen megérné a +15k. 10"-t kínlódás több órán át használni."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sanya
nagyúr
válasz Armagedown #19517 üzenetére
ha rammal bővíthető. 1gb nagyon sovánka
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
haris
őstag
válasz Armagedown #19496 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy
Idézet: "Amire használná az a netezés és a skype.."
Ezek közül egyik sem igényel tárhelyet. És az igényei között sem szerepelt, hogy fényképeket tárolna rajta, filmet nézne stb.Más. A Lenovo 125-ömben is 320Gb merevlemezt tettek. Jelenleg 240Gb szabad, úgy, hogy a letöltések mappám tele van ki nem törölt .iso file-okkal, zömében linux általában leszedem mind a 32bites, mind a 64 bites verziót, de letöltöttem mindkét win8rp-t is, hogy megnézzem melyik tetszik jobban, van-e különbség 32bit és 64 bit között stb. (viszont a win8ak közül még fel sem tettem egyiket sem )
A filmet mappában a gyereknek van a Star wars rajfilm teljes 3.évada, kedvenc youtube videoim stb.Vagyis feltételezem, nincs szüksége sok tárhelyre, viszont az kérés volt, hogy ne legyen nagyobb mint 10 coll és könnyű legyen. És az aduász a tablet akkor, ha nem akarunk szöveget szerkeszteni, viszont normális (1024x786) képarány mellett egy könnyű (600gramm) gép kell.
Persze ez csak szerintem van így, ettől még lehet neked van igazad, és kell neki a 320Gb, akkor nem szóltam[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Armagedown #19130 üzenetére
Az abba való SSD nem drágább,mint a "normál", 2,5" méretű SSD...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NathanCullen
senior tag
válasz Armagedown #19130 üzenetére
szerintem pénzt nem ér ez a két noti.
Szerinted. Biztos hülye volt a HP is, hogy kiadta, meg azok is, akik majd' fél millióért megvették... Nem csak a hardvert kell nézni. Inkább használok egy high end minőségű gépet, kicsivel lassabb merevlemezzel, és erősebb procival, mint egy műanyag valamit.
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Armagedown #19068 üzenetére
Akkor úgy fest, hogy AMD lesz benne.
Szerk.: runner 125: Oké bátyja!
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Armagedown #19064 üzenetére
AMD C-50 1.00GHz proci mivel jobb mint a Intel Atom 1.66 GHz, L2 1 MB?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
hege1989
tag
válasz Armagedown #19054 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, én is ilyet vennék. De mivel a 10"-os gépek körében nem találni ilyet ezért a két atom közül választanék. C-50 és C-60 számomra is ismert ezért a két atom közül mondjátok meg, hogy szerintetek melyik a jobb. Tesztekben láttam már mindenfélét meg az adatlapjukat is nézegettem, de nem alakult ki bennem pontosan az erőviszonyok állása.
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
kpal
nagyúr
válasz Armagedown #19034 üzenetére
Nincs extra elvárásom csak közösségi oldalak , webcamozás rokonokal, msn. Télleg csak inernetre kell. Újra nincs keret .
-
Motaba78
addikt
válasz Armagedown #18906 üzenetére
ez volt hozzá gyárilag a gépen előtelepítve.
Nem teszteltem a különbséget 32 és 64 között.
Nem lesz gond pattintom bele a 4GB ramot, mert gyárilag kettővel volt. -
tengo24
tag
válasz Armagedown #18898 üzenetére
Az meg van. Azzal nem boldogulok, hogy a pendrive-ról bootoljon.
-
desigo
senior tag
válasz Armagedown #18895 üzenetére
Az érinto kepernyo hianya furcsa lehet androidon igen plusz a nemet feliratu betuk a billentyuzeten.
Viszont hetvegen meg olcsobb volt.
Akkor 100 Euro -
Roncsika
csendes tag
válasz Armagedown #18872 üzenetére
Köszi a tippeket, Armagedown !
Az első két tipped jónak tűnik, a cuki rózsaszínnel valamit félreértettél , vagy nem olvastad el teljes egészében, amit írtam ... NEM csak a kinézet a fontos, sőt.... az csak egy plusz kívánság, ha megoldható .... ja, és piros, ha már szín, semmiképpen nem rózsaszín....
-
Moonwolf
senior tag
válasz Armagedown #18862 üzenetére
Akkor érdemesebb inkább az 1066 osat bele?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Veronigul
csendes tag
válasz Armagedown #18790 üzenetére
... szomorú vagyok....köszi a választ és a tippet !!!!! ... úgy tűnik, le kell mondanom a részletre vásárlásról...
-
AndrisBoy
aktív tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Armagedown #18525 üzenetére
Crucial M4 már van 80k-ért, a + 4GB ram az 5.500,- (ma jött meg, most raktam bele, így tudom), még egy Win7 Pro-t kell hozzáadni. Akkor is túl sok hasznot raktak rá.....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
_DiEGO_
őstag
válasz Armagedown #18231 üzenetére
Neeem mondod rátaláltál erre a noname ismeretlen cuccra - király vagy
Nah szegény srác , nem irigylem ha olvassa majd válaszom és meglátja a valóságot
De hát igen , amit nem ismerünk, de mégis a nagyon olcsósága miatt kényszervásárlási ingert nem tudjuk elnyomni - hát így jár az aki ....Még 1X köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz Armagedown #18231 üzenetére
..nem akarom megsérteni az ismerőst, de addig világ a világ, míg ilyen fosokat rá lehet sózni emberekre.
Adja oda homokozni a gyereknek, vagy dobja ki.
30-ért kapott volna 700-as eeepc, amin legalább megy az XP, s minden bizonnyal tartósabb is.
Kínlódni felesleges vele."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
aag
őstag
válasz Armagedown #18222 üzenetére
Linuxal használnám.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Armagedown #18226 üzenetére
De legalább óccsó' vót' !
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Macsek1988
tag
válasz Armagedown #17981 üzenetére
Netezni meg filmezni jó lehet. (HDMI lol) Elég nagy akksi van benne szerintem bírja egy napig Annyi a baja, hogy Android....
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Armagedown #17976 üzenetére
..Atom-ból is van olyan, amiben 2 slot van. Enyém is olyan.
Az 10"-os AMD-s gépekben is ugyanúgy 1 slot van még, elviekben a DDRIII ram típus miatt már látják a 4gb-s modult.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Armagedown #17893 üzenetére
Akkor ez a kettő biztos hülyeség: [link], [link]. Vagy hogy van aki letesztelte? Igaz hogy az én első netbookomban N455 és 3150-es volt, de nem olyan ordító különbség van közte. Játékoknál nem sokat mindent zavar a CPU, nézz meg pár tesztet, pár FPS különbség szokott lenni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kenny123
addikt
válasz Armagedown #17881 üzenetére
es ezeknek a gepeknek lehet huzni a prociat, ha gaz lenne? Annyira csak nem gyengusz h crome alatt fb, es mas semmi dolgok megakasszak.
yo
-
Flexy90
senior tag
válasz Armagedown #17803 üzenetére
Köszi a választ!
Tudnál ajánlani egy gépet E-450-es procival?Xiaomi Fan
-
gabag28
tag
válasz Armagedown #17799 üzenetére
Igen, de már az is egy támpont lesz. De megfogadom a tanácsod és keresek egy ismerőst akinek van ilyen és megnézem a gépét szabadban.
-
addikt
válasz Armagedown #17640 üzenetére
Akkor tudsz ajánlani valamit, ami belefér ebbe az árba (75.000 Ft)
A Win7-re én is kiváncsi vagyok, mert azért pár GB hely jó lenne még mellette, az SSD csábító -
Viktoár
addikt
válasz Armagedown #17617 üzenetére
Aha,köszi.
Sajnos nem ismerem az eladót,vaterás cucc lenne.A másik kiválasztott egy Lenovo ideapad s10-2 lenne.
Ez már boldogulna a youtubbal?
Üdv:Viktor
-
_DiEGO_
őstag
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #17539 üzenetére
Amd vel nem találtam 110 alatt csak ujjlenyomatgyűjtő lenovokat asusokat, de roadrunner által ajánlott asus 1215n szürkében most megtetszett.
-
akos470
csendes tag
válasz Armagedown #17411 üzenetére
Kicsit késve, de köszönöm a segítséget.... egyenlőre úgy tűnik minden jól működik...
-
TayRol
nagyúr
válasz Armagedown #17415 üzenetére
Szevasztok!
Netbook kellene.
- ár max 100k.
- 90% net, 9% képnézegetes, 1% szovegszerkesztés
- fekete, szurke vagy kék szin
- 10, 12 vagy 13 colos kijelzo
- nemtudom belefér-e 3G-s modem, hdmi esetleg webcam
- minel tobb ram es tárhely
- kartyaolvasoVan ilyen gép?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #17404 üzenetére
Engem is érdekelne a cikk mert nálam is csak mpc vel nem szaggat
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #17386 üzenetére
az már túl drága, de kösz
-
Tothgera30
Ármester
válasz Armagedown #17358 üzenetére
Elég az amire használni szokták! Illetve ott 6 cellás akksival 8,5 órát bír.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
tevike
senior tag
válasz Armagedown #17352 üzenetére
hát,hogy ultra,az semmi kétség....mert ultra drága
-
tevike
senior tag
válasz Armagedown #17340 üzenetére
Average
-
tevike
senior tag
válasz Armagedown #17302 üzenetére
pedig van,euronics-ban láttam,és reméltem h nem az az egyetlen darab,csak ezért most nem akarok lemenni újra
Valami Asus volt(vagy dell),10-11colos,teljesen mint egy netbook,csak a képernyőjét a tengelye körül lehetett kipattintani,és kifordítani,majd lecsukni,és akkor olyan volt mint egy tablet.De rendes netbook kinézetbe is érintős volt,és win7 volt rajta.
Szerelmes lettem.
-
vilmaboy
őstag
válasz Armagedown #17297 üzenetére
köszönöm a kitüntető bizalmad!
Nyilván azért vagyok a fórumon mert nem vagyok olyan penge a dolgokban, mint ti és ezért kérdezek Én hajlok mindenre csak szeretném meghallgatni az érveléseket. Ha egy 1Ghzes amd proci jobb mint az atom 1,6-os, akkor írjátok le és hidd el én el fogom fogadni a miértjét ezért kérdezek... de ha már leratyiztál, akkor fejtsd is ki légyszives, hogy miért is tetted, holott kérdés volt... és hogy segíts is, légyszi írd le, h melyik a jobb szerinted és miért.. Megköszönném ha segítenél legalább egy okfejtéssel mielőtt ratyizol... köszönöm...
Esetleg ha más is érvelne, h miért amd c50 vagy miért intel atom n550... megköszönném... és köszönöm az eddigieket is...
Szerk: és egyértelműen work... nem gamer-re
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Isual
veterán
válasz Armagedown #17260 üzenetére
Ezt kerestem ~"a felhasználást tekintve a lehető legolcsóbban, de megbízható, jó minőségben". De ha egy HD videót nem képes lejátszani, akkor nemtom mennyire adekvát ez. Na jó nem HD, mert minek, de 480p-set azért illene.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz Armagedown #17257 üzenetére
Ezek alapján biztos, hogy erre jó lesz ez?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Macsek1988
tag
válasz Armagedown #17257 üzenetére
Azért ion-nal(drágán) az atom is jó... Mondom ezt úgy, hogy AMD fan vagyok... Az megint más, hogy AMD gördülékenyebb napi használatban...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Armagedown #17255 üzenetére
Nincs valami teszt ezekről? Én intel párti vagyok nagyom, szóval amd-t ha nagyon látom benne a fantáziát.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Armagedown #17253 üzenetére
Bár lehet elszámoltam magam, mert 60 körül használtakat néztem. Lehet netto 60 lenne az alja ami m ég belefér.
Ilyen atom 455-ös proci amúgy jó? Én lehet maradnék intelnél. -
doktor úr
aktív tag
válasz Armagedown #17138 üzenetére
Köszönöm a választ, dehogy várok el sokat, félreérted. Nem extrém strapabíró gépet akarok, csak tapasztalatokat, pl. ezt meg ezt ne vedd, mert elreped a zsanér, megdöglik, típushiba stb.
Elmondom, mire kellene megoldás: dokumentumfilmeket készítek, sokat mozgok terepen. SDHC kártyákra filmezünk, azokat kell néha menet közben is áttölteni. A lehető legkevesebbet akarom rákölteni, mert most a 250 ezres N53-mat cipelem magammal, és állandóan félek, hogy baja lesz (meg persze piszok nehéz is). Gondolkodtam 7 collos valamicsodagép + külső vinyó kombón is, de így is rengeteg a kábel meg kütyü, amire a helyszínen figyelni kell. Ezért olyan netbookra gondoltam, amiben 250 GB tárhely van, arra át tudok tölteni 6-7 32 gigás kártya-tartalmat is. Mivel USB-n kb. félóra alatt mászik át egy, ezért kell 3-4 óra akkuidő. A legjobb persze egy USB3-mas olvasó + ilyen aljzattal ellátott netbook lenne, de annyit nem szánok rá. 45k körül beleteszek, többet nem szeretnék. Ha a terepen összetörik egy ilyen gép (ráömlik valami, ellopják... mindre volt példa), az is baj, de mégsem akkora veszteség. Egészen elképesztő terepeken is szoktunk járni -
SzTyu
csendes tag
válasz Armagedown #17122 üzenetére
Köszönöm szépen! esetleg van valakinek még vmi tippje h melyik netbookot válasszam a fent említettek közül? A laptopról lemondtam ...
-
steffe8101
csendes tag
válasz Armagedown #17102 üzenetére
Nem csak csupán szerettem volna kicsit gyorsítani rajta..
Hogyan tudnám ezt elérni??
Persze nem új gép vételével... :-) -
steffe8101
csendes tag
válasz Armagedown #17100 üzenetére
És akkor amit itt irnak az nem igaz??
http://prohardver.hu/teszt/eee_pc-k_kagylohejban/platform_cpu_ram_hdd.html
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz Armagedown #17063 üzenetére
Olcsóbban nem találok sehol
-
veterán
válasz Armagedown #17040 üzenetére
Nem is a procival van gond..
Inkább az Intel GMA950-el..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
MODERÁTOR
válasz Armagedown #17037 üzenetére
Egyetértek.
Ki is néztem magamnak egy aranyos kis Toshiba Portege R500 kis régi gépet, de volt aki azt javasolta hogy ne vegyek olyat mert már nem korszerű.
Például weboldalakon fellelhető flash videoktól is térdre rogy.
Pedig nagyon tetszene.20 éve a Prohardveren
-
tothir
tag
válasz Armagedown #17035 üzenetére
Nekem az midnegy, 15ös is jó, lenovomat 90ért vettem.
Persze akinek kicsi kell az más. -
tothir
tag
válasz Armagedown #17032 üzenetére
Az a baj a brazossal, hogy drága, ha 70ért lehetne kapni ilyennel szerelt netbookot, akkor oké, de 90-100ért vannak a legolcsóbbak, azért meg már inteles celeront veszek ami dupla akkora teljesítményre képes.
-
tothir
tag
válasz Armagedown #17023 üzenetére
Igen, de azt látom, hogy a mamória bővíthető itt már, processzor nekem elég lenne szeritnem,.
Csak attól félek, hogy edigitalban nem teszik bele a gépbe a plussz 2 GB Ramot.
Kis ráfizetéssel le tudnám igy cserélni a 2és fél éves gépemet, és igy lenne egy továbbra is használható gépem 2 év garanciával.
Ha valakinek van tapasztalata memóriabővítésben, az ne habozzon, írja le a tapasztalatát -
tothir
tag
válasz Armagedown #16998 üzenetére
Aha, akkro celeronnál alább nem fogom adni a jővőben se.
Egyébként a mostani B800 celeron már nagyon jó kis proci! -
kmarci25
veterán
válasz Armagedown #16849 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, közben a boltot is megkérdeztem és tényleg az akku az eltérés. (Az az eltérés köztük hogy az olcsóbb 3 cellás aksival, míg a másik 6 cellás aksival van szerelve.)
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz Armagedown #16667 üzenetére
A 8600M VGA-k meghibásodása nem véletlen.
Az nVidia hivatalosan is elismerte anno, h eltervezték a chipeket.
http://prohardver.hu/hir/az_nvidia_esete_a_reklamalo_fogyasztokkal.html
Emlékszünk még rá, nem volt olyan régen.
Valami ~200millió dollárba került nekik összesen a chipek cseréje.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
netreg
tag
válasz Armagedown #16667 üzenetére
Hát nem egészen így van. Nem az ón a rossz, hanem az architektúra hőháztartása hogy úgy mondjam. Ha nem melegszik túl a cucc, akkor nem olvad le a forrasztás. Ez egyértelműen konstrukciós hiba. Persze hűtőpaddal lehet javítani a helyzetet, meg igyekezzünk ne túlterhelni, ezt mind értem, de ezek a gépek javarészt nem játékgépek voltak, normál használat mellett mentek tönkre.
Ne érts félre, éppen azt szerettem volna hallani, hogy igen, tudjuk, hogy ez és ez problémás volt, most olyat csináltunk, ahol nem lesz ilyen probléma. Na egyelőre ezt nem látom, de lehet, hogy csak idő kérdése és eljön. Várom már. Egyáltalán nem vagyok AMD ellenes, a jobbat veszem a két azonos árú közül. Azonban az is számít (nem is keveset) meddig fogom tudni használni.
Nyilván véletlen, de pont a kollégának is egy új Acer/AMD netbook a problémás és amit szétszedtem az is Acer/AMD notebook, bár már nem új, az igaz.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
netreg
tag
válasz Armagedown #16664 üzenetére
Most szedek szét egy Acer Aspire 3100-at (AMD Sempron). Merő véletlenségből ennek is videó hibája van.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
netreg
tag
válasz Armagedown #16664 üzenetére
Elolvastad, amit írtam egy picivel előbb (16656)? AMD Turion 64 X2 - NVidia. Ha jól tudom mindkettőt az AMD gyártja, persze lehet, hogy tévedek.
A gépeket én szedtem szét, az alaplapokat én láttam ill. ahol még nem volt teljesen szétégve, ott a forróság mellett ugyanez a hiba volt (csíkok, nincs kép, sípolás).
Van ilyen hiba Intelnél is (ott is az Nvidia miatt), de lényegesen ritkább. Eddig 1 ilyet csináltunk meg. 35e. Ezt legalább megérte megcsinálni
A HD-t és a játékot így már értem, ezek szerint nem valami mellé, hanem valami helyett veszik többen. Így oké. Bár ahogy olvastam itt többen utazáshoz, vonaton stb. használnák. Ott nem igen van 50". Vagy igen? Most nem azért, de ha 50" TV-d van, akkor miért egy ilyen kis "álgép" kell hozzá? Mindegy, van, aki így szereti.
Megvenném én az AMD-t is, de... Már leírtam. Jobb a kevesebb, de biztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
netreg
tag
válasz Armagedown #16652 üzenetére
Írtam már, hogy a játékok messzemenőkig nem érdekelnek. Informatikus mérnök vagyok. Utoljára az egyetem első vizsgaidőszaka alatt játszottam és nem is fogok többet. Ha AMD vs Intel kérdés merül fel mindig a játék jön indoklásként. Ezek szerint az AMD csak játékra jó vagy ugyanolyan jó, mint az Intel, de játékban jobb (ami ugye nekem nem fontos)?
Igazából a feleségemnek lesz, hogy használni tudja, amikor nincs itthon, valamint a gyerekek néznek majd rajta mozit a kocsiban, amikor autópályázunk.
Szóval a napi, normál dolgokra: office, gyerekfilm, skype, böngészés. Nem HD, nem GAME.
Gyors legyen és sokáig bírja az akksi. Tudom, ez ellentmondás. Jó lenne 2G RAM-mal, de ha nem adják úgy, akkor cserélem majd, az nem drága. Csak nem tudom mit csináljak azzal, amit kiszerelek.
Tekintsünk el attól, hogy itt jobbára AMD fanok vannak. Szeret(t)em az AMD-t, de csúnyán hazavágta magát a szememben. Az utóbbi 1-2 évben 2-3 éves gépeket láttam szénné égni leginkább az AMD Turion 64 X2 - NVidia párosítással. HP, Asus, Acer, Toshiba egyformán. Tele van vele a net, nézz utána. Lejárt a gari, eltűnt a videó. Amíg nem addig is olyan forró volt, hogy megégette az asztalt. Szóval értsétek meg, innen indulok, ezért nehéz elhinnem, hogy most gyorsabb és kisebb fogyasztású lapokat csinál az AMD. Az i3/i5/i7 ellenfelének szánt új procikról sem olvastam jót. Se gyorsabb, se kisebb fogyasztású nem lett. Persze ez most netbook szegmens, itt a C30/C50/C60 játszik.
De ha jobb, jobb, szívesen veszem, főleg, hogy nem drágább. Csak győzzetek meg lszi, de észérvekkel!
Most az Asus felé húzok:
1011PX-BLK083S - Netbook 10.1'' Led, Intel Atom Dual Core N570 1.66Ghz, RAM 1 GB, HDD 320GB, Intel GMA 3150, WLAN, batteria 6 celle, Windows 7 Starter
1015BX-BLK102S - Netbook 10.1'', AMD C-Series C-60 1GHz, 1Gb di ram, hard disk 320Gb, AMD Radeon HD 6250, batteria 6 celle, Windows 7 Starter
Mindkettő 239 euro.
Arra, amire írtam, melyik a jobb választás?
-
kmarci25
veterán
válasz Armagedown #16310 üzenetére
NathanCullen és Armagedown: köszönöm szépen. Most jön majd az, hogy megmutatom neki is az ajánlatokat, aztán választ. Bár eddig úgy láttam, hogy a technikai részletek rám vannak bízva, őt inkább a dizájn érdekli (hál' Istennek talán nem rózsaszín lesz...) Asszem ezt találta tegnap, ami küldőre tetszett. Asus Ez nagyon gyenge?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
atala
addikt
válasz Armagedown #16129 üzenetére
Az full HD, de ezen nem veszünk össze. Ha nem viszi, hát nem viszi. Nincs rá szükségem. Lehet 100 e-ért is venni netbook-ot.
-
aag
őstag
Egy kis adalék még. Nekem történetesen olyan tévém van, ami mindenevő. Van ezenkívül médialejátszóm, FullHD-kamerám és HDMI-kimenetű notebookom. Ugyanazon anyaggal végeztem analizálást, hogy melyik lesz a legszebb. A kamerám HDMI-kimenete által a tévére küldött film volt a legszebb. Messze szebb, mint a többi. Második a tévé saját lejátszása volt, az utolsó pedig a notebookom. Más szavakkal: lejátszás és lejátszás között hatalmas különbségek lehetnek. És akkor még nem beszéltünk a tévék képének szintén hatalmas különbségéről. Szóval vannak ennek a dolognak mélységei és bugyrai. De a messziről jött emberek mindig érdekeseket tudnak állítani. Például azt, hogy nekik megfelel a 10"-os kis szar képernyőn a FullHD filmek képminősége.
[ Szerkesztve ]
-
Bitlisz
aktív tag
Najó, de a megszokott forma:
HD = HD Ready = 720p = 1280*720 vagy bármi ami a 480 sornál nagyobb
Full HD = 1080p = 1080*1920 (vagy ezt megközelíti) -
atala
addikt
válasz Armagedown #16102 üzenetére
HD-t visz fullHD-t nem.
-
aag
őstag
válasz Armagedown #16123 üzenetére
OK, meggyőztél. Jobb ha tudja, mintha nemtudja. De milyen áron? Hogy én egy fillér plusz forintot nem adnék érte, az biztos. Ahogy elnézem, ezt a tulajdonságot kb 20-30e Ft-al kell megfizetnie a tulajdonosnak. Nos én inkább annyival drágább tévét javasolnék. Vagy ha már megvan a tévé, akkor ezen a többleten ragyogó, akár felvenni is képes médialejátszót kaphat. Például itt van egy felvenni is tudó, hordozható szjupör szerkezet fillérekért. Én ezt választanám inkább, ha nem lenne megoldott már nálam a dolog régen.
-
atala
addikt
válasz Armagedown #16096 üzenetére
HD-t gond nélkül viszi. Full HD-nál a kép szaggat, de azt nem is lehet elvárni tőle, hogy vigye.
-
atala
addikt
válasz Armagedown #16096 üzenetére
Hahhh, még nem prószáltam. Mindjárt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Hp mini laptop
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP D9Y32AA Laptop dokkoló, választható adapterrel.Illetve adapterek, DVI kábel.
- HP Odyssey 15.6-16.4 új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest