- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
válasz
Macilaci457 #3262 üzenetére
Mert Bécs közelebb van és gyakran járunk arrafelé. Az iPod topik meg van halasodva, a probléma meg nem annyira kimondottan iPodos.
Azért ide írtam mert itt van pár hozzáértő hátha mondanak valami okosat.
-
lajo
senior tag
válasz
Brainwashed2 #3260 üzenetére
K@bbe!
Amúgy szeretem nagyon. Egyáltalán nem macera, bár a némettel hadilábon állok de majd csak elmagyarázom. -
lajo
senior tag
Hello!
A garancia vége felé járva megkérdezném tőletek, hogy a Nanom-on van egykét pixelhiba( fekete háttérnél pirosan villog) és szerintetek érdemes-e miatta szervízbe beadni, vagy elküldenek ilyen apróságokkal? (Hogy teljes legyen a kép, Ausztriában lett véve, talán ott normálisabbak.) A másik dolog, hogy a fülhallgató már volt cserélve, mert egyik napról a másikra recsegni kezdett elég komolyan. A héten suliba újra elkezdte, ki is kapcsoltam olyan zavaró volt, erre itthon megjabult most próbáltam.Szóval pixelhibával szerintetek beadjam-e érdemes-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest