-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
#73820095 #60240 üzenetére
Mit nem veszek észre? Azt se tudod ki vagyok, mit csinálok, de tudod, hogy nem veszem észre. Nevetséges!
"...szinte soha nem érkezik meg rá semmilyen aktiváció..."
Erre írtam le a tapasztalatomat. Nekem egy se veszett el. Még az se aminek így utólag jobban örültem volna, ha elveszik. Ha soha nem érkezik meg.
Banki vagy baráti levelezésre nem a freemailt használom, de először, amikor még nem tudom mennyire lesz szoros a kapcsolatom egy céggel, akkor igen. És teljesen mindegy elhiszed vagy sem, de még egy cégről sem maradtam le a freemail miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest