-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
mrszitya #33679 üzenetére
Már megoldottam!
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.
a többi eredeti állapotban volt a “Keyword.url”-t pedig nem is találta... Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Iqos cigaretta
- Politika
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Apple TV eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest