- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Srácok, két problémával nem boldogulok a firefox kapcsán.
1. Vannak olyan oldalak, ahol szeretném megjegyezni a belépéshez szükséges jelszavakat. Ez működött is, mert az első belépésnél mindig rákérdezett és én szépen elmentettem.
Itt a cégnél kell magához a nethez is jelszó, amit egyből feldob, ha indítom a firefoxot. Ezt hogy tudom megjegyeztetni? Vagy ez nem a fierfoxhoz tartozik?2. Vannak bizonyos oldalak, például www.gmail.com, ahol megerősítést kér, mert nem ítéli biztonságosnak az oldalt.
Viszont itt nem tudom megjegyeztetni vele, hogy okay, fasza ez az oldal, minden alkalommal, mikor be akarok lépni, kéri ezt a szart.
Ez mitől lehet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest