Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz enginev3.0 #599 üzenetére
Éééértem! Nálunk ilyen hibákat sajnos nem követnek el
Mostanában esténként elég érdekes a net nálunk.Alap hogy belassul,megszakad a kapcsolat sokszor,de vannak oldalak amire néha fel sem tudok menni.Tegnap 23óra körül ide abszolut nem tudtam feljönni,de pl a google ment rendesen.Ha ezzel az oldallal lenne baj akkor arról biztos irnának a forumban de nem láttam ilyet.
A másik ami bosszantó hogy a munkahelyemen lassabb nettel,lasabb géppel gyorsabban nyitja meg az oldalakat mint itt.Itt rányomok valamire akkor sokszor 4-5mp is kell várni amire történik valami,ott meg klikk és már ugrik is.3gép van itthon mind a hárman ilyen.Kihagytam a routert probából,a laptopot rögtön a modemmel kötöttem össze de akkor is ilyen,szóval nem az itthoni hálózat lassu.
Másnak is ilyen?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
válasz enginev3.0 #595 üzenetére
Ezt én most nem értem!
Elméletileg mi is 2.5-ös solo csomgban vagyunk,pontosabban 2560 / 512 kbit/s és én akárhogy nézem speedtestel akkor is ENNYI az annyi!
Na most akkor vagy neked van 25megabites vagy nekem 0.25megabit?
Hogy is van ez most? Mindig is ilyen gyors volt ÜllőnElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
BITBOYS
addikt
Máshol is 4 megabit garantált egy 12 megabites adsl-nél? [link]
Szánalmas -
Dictator^
veterán
válasz enginev3.0 #589 üzenetére
8megabites, nem megás. Amúgy ja 5200 lett, ami ugyancsak undoritó, mert lejebb is tehetná már az árait a faszom upc.. ideje lenne már tényleg, hogy a digi kiépítse a hálozatát erre...
Vagy csak az ADSL árak mehetnének lejebb.. úgy még megérné a 12mbites..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
enginev3.0
félisten
Azért remélem érzitek a 29. körzet határtalan erejét KATT!!!
Meglett a viszonylag új net 1mbitről, 2.5-re váltottunk ami azért nem rossz, legalább is a viszonyokhoz képest, és nekem meg főleg, viszont a sebesség eszméletlenül ingadozó, mind speedtest-en mind letöltéseknél, nem tudom mit lehetne tenni ellene, de igen zavaró, ha mérek speedtest-en akkor 1.5mb ugrál majd utolsó másodpercben felugrok 2.5, 2.8-ra és azt írja ki ugye, feltöltés viszonylag jó
De azért a kedvencem még mindig, hogy 1mbites nettel a pingem 51 körüli volt, 2.5mbittel meg ha túlozni akarok is 50, szóval a különbség elmondhatatlan, nagy az öröm meg a boldogság , legjobb benne, hogyha Dunawebnél volt netem akkor ott 1mbittel volt 20-30ping
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
noobsaibot
tag
És mi van a jövő évi only digital tv-vel?
Az mindenképp hálózat építéssel jár,mert a jelenlegi nem bírja el!
Ez látszik abból is,hogy a HD csatornákhoz most is külön kábelt húznak ki,ezért van a
+10000ft-os belépési díj is!Akkor már nem lehetne egyúttal netre is bővíteni a hálózatot?
Sokkal olcsóbb lenne,mint x év múlva újra nekikezdeni az optikai kábel fektetésnek,
mikor a DTV most is azon jön!
Meg hát az ADSL-nek sem ez lenne a maximuma........?
Az egész azért van,mert nincs igazi konkurenciája a UPC-nek itt,és
amíg ez így van,addig a "jó lesz ez a parasztnak" üzletpolitikát folytatják.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI8
-
enginev3.0
félisten
válasz AnonymusX #592 üzenetére
Hát mi internetutalvánnyal fizetünk neten, az nem tudom beletartozik-e a az elektronikusba, viszont mi start 1megáról, 2.5-re váltunk, már ez is előrelépés, meg az is hogy legalább csökkentette az árakat a UPC
-
AnonymusX
senior tag
válasz enginev3.0 #591 üzenetére
Ha jól megnézed, akkor a január 31-ig szóló 50%-os kedvezmény is csak akkor él, hogyha elektronikus számlán rendezed a havidíjat.
Egyébként én is örülök az akciónak, én 2,5 Mbites solóról váltok 8-asra és elektronikus számlára. Azonban nem megy egyszerűen: az akció meghirdetésének napján meg se tudtam rendelni az on-line felületen, mert az ADSL Silver Solo csomag mellé mindenáron telefon előfizetést akart választatni velem a rendszer... Írtam is ezügyben a UPC-nek, válasz még nem jött, viszont tegnap sikerült megrendelnem on-line (telefonon is megrendelném, de az akció oldalán azt írják, hogy csak on-line rendelés esetén érvényes az akció). Most várok.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
na már a 3. hsz
Bementem a júpíszíhez, megkérdeztem mizu, erre a csaj HÁÁÁT OLYAN NINCS AZ BIZTOS HOGY NEM A 29 KÖRZET
De mondom azt néztem ott van a weboldalon
Felmegy oda fordítja hozzám a monitort, akkor rájöttem hogy véletlen a sima ADLS-t néztem, és nem a SOLO-t ami nekem fontos, ok de mondom akkor is féláron van,
JAaaa tényleg, hát ezt nem is tudtam, minket erről nem tájékoztatnak,
Hűű mondom, én vagyok az ügyfél és én világosítom fel a upc-t hogy mi van akkor mi lesz még itt
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy az akció csak január 31.-ig érvényes, vagy is a félár, így csak 3hónapig az, mit is vártam de azért jó hír, hogy olcsóbb lett a net, már ez is valami
-
enginev3.0
félisten
Már is megyek UPC-hez, hál Istennek 1megás solo netem van így rám érvényes az akció Végre valami jó is van a 29 körzetben
-
enginev3.0
félisten
Új akciók 29 körzetnek, de nem teljesen értem, 1év szerződés mellet féláron megkapjuk a netet?
Nyóóóc megás internet 2600FT 1éves szerződéssel, és 1évig fél áron, aztán 5200FT lesz, de akkor lejár a szerződés ugye és lehet megint lesznek akciók !!!
[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz Dictator^ #585 üzenetére
[link]Nálam augusztus óta megy az iptv és a 25M/5M-s kábelnet, egyszer volt augusztusban, hogy nem volt se net, iptv, analog tv sem, kb. 1órán keresztűl, de kiderült, hogy stabilitás és erőforrás fejlesztés miatt nem volt szolgáltatás. Mindez Vecsésen. Eddig mindig megvolt a net sebeség rendben, a legnagyobb ping, amit a pingtest-tel mértem 15-17ms volt. Az IPTV is szépen müködik.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
Fent van a UPC oldalán a 29-s körzet, az akciós ajánlatok alatt található a menüpont, de ha a televizió vagy internet menüpontra lépsz ott is megtalálható a 29-s-hez tartozó ajánlatok.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
leviske
veterán
Azt lehet tudni, hogy a UPC oldaláról miért került le a 29-es körzet megkülönböztetés? Azt tudom, hogy jelenleg a 29-es körzetben felesleges hűségnyilatkozatot kötni, mert jelenleg nem jár kedvezményekkel, de ettől még a csomagokról tájékoztathatnák a vásárlókat, nem?
Reménykednék benne, hogy azért van zűrzavar, mert bevezetik itt is a D3.0-t, ahogy a T-Home elkezdte a ED3.0-t, de ha a UPC-ről van szó, akkor már nemigazán hiszek a tündérmesékben.
(Igen, azért ide írok még mindig, mert Üllő azon részén sikerült letelepednie a családomnak, ahova a T-Home még nem épített ki semmit, így marad a várakozás.)
-
MaTTeS
senior tag
Mi is lépünk, méghozzá a T-Homehoz, március vége környékén jár le a hűség/rabság. Most elég fasza ajánlataik vannak és a legfőbb érv, hogy megszabadulunk az ADSL-től. A UPC meg fulladjon meg a saját szarában (29-es körzetben)... előbb utóbb csak észreveszik, hogy menekülnek az előfizetők a hűségnyilatkozatok lejártával.
-
Linkh
tag
válasz enginev3.0 #576 üzenetére
Kiváncsi lennék,hogy nálunk miért nincs kidolgozva,miközben az upc egész terültetén van már ez a FP net. Nekem jövőre lejár a hűség szerződésem és lépek is egy másik net szolgáltatóhoz, fizettem már eleget.
-
smog86
senior tag
Tele kell nyomni a Homárt UPC-s panaszokkal, egyszer csak lépni fognak...
Homár Power[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Nem de viszont arra kaptam választ egy UPC dolgozótól, pontosabban egy szerelőtől, aki a kábel tv-t is köti be, hogy jó pár évig még biztosan NEM LESZ kiépítve semmilyen hálózat a 29-es körzetben! Se üvegszál se semmi, marad a szalmaszál!
-
Ghandi
aktív tag
válasz enginev3.0 #574 üzenetére
Én spec azt hogy a mobil netjük jól hangzik,de az ADSL érthetetlen módón szintén drább a UPC területen mint máshol!
Hogy van az hogy UPC területen dupla annyiba kerül mint T-Home területen?Egyálltalán miért drágább az UPC is itt a 29-es körzetben mint bárhol máshol az országban?
Ez nekem teljesen érthetetlen.Adtak erre valaha magyarázatot?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
enginev3.0
félisten
Erről mit tudtok?
-
Ghandi
aktív tag
válasz betonfelhő #572 üzenetére
Hát ez jó kérdés.Csak telefonon beszéltem vele a UPC központi számán,és ott ugye mindent rögzitenek.Nem kérdeztem rá hogy nem tudna nekem lopni egyet olcsobban?
De szerintem ö nem is szerelő volt hanem csak egy"műszaki kolléga" aki lehet kicsivel tud többet mint az álltalános call centeres munkatárs.
Egyébként most már a rendes netröl irok! Hétvégére kaptam kölcsön egyet ismerösömtöl,ezzel egyből ment a net De ezt hétfőn vissza kell adnom sajnos,igaz igéretet kaptam mástól hogy szerez!
Szóval jó lesz ez,csak nem kell a UPC-től venni drága pénzért.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
válasz orkester #570 üzenetére
Nekem is ezt mondták Az a borzasztó hogy kb 20perc telt el amire végre kapcsoltak egy embert aki nem csak ahoz ért hogy ezt vedd meg,hanem elméletileg műszaki kolléga.Végül is elöször azt mondtam hogy nincs net,nézzenek utána,na de ekkor jött a kérdés hogy a modemen világit e a...mittudom én milyen led.Na ezen a modemen olyan led nincs igy le is buktam hogy ez nem az a modem amit ök adnak.Ekkor rögtön átesett a dolog,állitotta hogy csak az ö álltaluk adott modemmel fog menni a net,mással nem! Kicsit furcsa ez nekem,de mivel nemvagyok szakértö igy nem tudtam mivel érvelni.
A 8000Ft csak a modem pótlása,az sosem lesz az enyém! Ök enyiért adnak nekem egy modemet,de az ugyan úgy az övéké marad De akkor ezekszeint tényleg nem lesz más megoldás
A volt lakót utólérni szinte lehetetlen.Ugy néz ki nem jó viszonyal váltak el az előző albérlőtől,és nem tudni hova költöztek.Szerintem direkt vitte el a modemet,vagy kidobta,ezt nem tudni,a lényeg hogy nincs modem
Utálom az ilyen piti embereket aki azt hiszi na ezzel jól kiszurok vele! Aztán pont nem vele szúr ki hanem velemElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
orkester
őstag
Nem tudom működne-e, az biztos, hogy mikor nekünk elromlott hétvégén a modem vettünk gyorsan egy Annex B-st mert szükség lett volna netre és szombaton nem foglalkoztak velünk. Természetesen nem ment, mikor betelefonáltam azt mondták csak a sajátjukkal megy, de hogy ez igaz-e arról fogalmam sincs, mert nem tudtam másikkal kipróbálni.
Amúgy 8E-ért szerintem nem drága. Az végül is a Tiéd, utána akár el is adhatod.
Másik megoldás beszélni a volt lakókkal, hátha csak el kell ugrani érte.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Ghandi
aktív tag
válasz orkester #567 üzenetére
Szóval azt mondod hogy ha még találnék is Annex A modemet itt a hardveraprón akkor sem biztos hogy azzal müködne a net? Na szép Akkor nincs más venni kell egy ujjat a UPC-töl amit ha jól emlékszem 8ezerért adnak.....rablás!
Köszönöm a válasz!Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
válasz orkester #567 üzenetére
Az albérlet egy 60föltti házaspáré,ök nem itt laknak és semmit sem értenek a számítógépekhez,de ahogy nézem az álltalános modern kor vivmányaihoz sem
A netet még az elözö lakó vezetette be,persze a föbérlö nevén van.Ugy néz ki hogy az elöző lakó vagy direkt,vagy feledékenységből magával vitte a modemet.Az öregek nem is tudták hogy a nethez kell olyan,azt tudták hogy a fehér kis doboz a falon az internet.
Szerencsétlen öregek 4hónapig fizették poénra a netet csak hogy ugy hirdethesség az albit hogy kábel TV-vel,internettel.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
orkester
őstag
Szia!
Azért nem megy első körben mert amit vettél Annex B modem(Thome-hoz jó lenne), Neked pedig Annex A modem kéne. De abban sem vagyok biztos, hogy Upcnél lehet-e saját modemet használni.
De ha már albérlet akkor miért nem kéritek a tulajt, hogy biztosítsa amit fizetsz?[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,föbb szavakban :
Albérlet,az elöző lakó elvitte a modemet.A UPC kész vagyonért adna ujjat,igy lett véve egy D-Link 360T.Az eladó szerint a modem teljesen jó,de itt nem akar működni.A szerzödésből vettül a nevet és a jelszót szóval annak is jónak kell lennie,de akkor sincs net.
Ahogy néztem a Zhone modemben benne van a szűrő,de ehez a modemhez nem kaptam szűrőt.Solo netcsomag,azaz nincsen telefon a vonalon.Ilyen estben is kell a szűrő? Vagy ez a magyarországon szinte mindenhol használható jófajta 360T-s modem itt nem használható?A Zhone valami spéci modem lenne? Vagy esetleg a D-Link 360T modem nem lenne jó?
Hogy tudnám kiprobálni egyálltalán a modemet hogy tutira menjek hogy jó e?
Elöre is köszönöm!Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
G.I.JOE
senior tag
Ilyen nálam is van. Jobb esetben visszajön a cucc 30-40 mp múlva és netezéskor is bosszantó, de ha néha online játszok, hát a falat kaparnám ...
Néha nem tudok kapcsolódni, ha sokáig nem indítom újra a modemet, visszaesik a sebesség.Mikor lesz a UPC-nek pénze a fejlesztésre? Ha összeszedte tőlünk a szükséges milliókat?
-
bpx
őstag
válasz enginev3.0 #561 üzenetére
ezzel nem tudsz mit tenni, itt ilyen a upc
nálunk ~5 évig volt upc dsl, speedtest/pingtesten 40nél alacsonyabb pinget sosem mértem
játék közben még a magyar szervereken is (quake, cod, stb...) garantált volt a minimum 70-100 -
Senpai
csendes tag
Nálam monoron az 5Mbites net 4-gyel jön de olyan pontosan mintha korlátozva lennem továbbá a modem állandóan újraindul. Megszakad a net, majd status led kialszik majd villogva újraindul. ezt elképesztően változatos időközökben teszi, van hogy 2 percenként egész nap, lehetetlenné téve a netezést, van hogy csak 3-4 óránként. Nálatok is vannak ilyen gondok?
Meg ez a korlátozás... Kezd tele lenni a ....om aUPC-vel![ Szerkesztve ]
-= SEN =-
-
BITBOYS
addikt
Fejlemény van! A UPC válaszol a 29-es körzet rejtélyére
mod: A UPC Nevada-ban megvásárolt egy ottani telco céget. A hagyományok miatt füstjelekkel kommunkálnak, de törekszenek a szolgáltatások azonos színvonalára.
Egyelőre sávszélesség növelés érdekében nagyobb tüzet raktak.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz betonfelhő #560 üzenetére
Na persze, jobb ötletek?
-
betonfelhő
tag
válasz enginev3.0 #559 üzenetére
elköltözöl...?
-
enginev3.0
félisten
Miért lehet az, hogy UPC-s nettel 29-es körzet, ADSL Solo 1MB le és 256kb/s feltöltési sebességgel a pingem 50-70 között van mikor a régi dunawebes netemmel ami 1.5mb volt le és 128kb volt fel csak 20-40pingem volt, és az szutyok wlan net volt, miért lehet nagyobb ennyivel egy ADSL netnél aminek a feltöltése még gyorsabb is, msn utorrent minden be van rázva, win7 64bitem van de próbálta 32bites xp-vel is, esetleg ubuntun jobb lenne vagy nem vagy mit tehetnék?
-
Dictator^
veterán
válasz betonfelhő #556 üzenetére
Megoldodott?
Maglódon sem volt, már van.
[ Szerkesztve ]
-
betonfelhő
tag
Lassan 2 órája nincs net. Telefonos ügyélszolg csak körbe-körbe mantrázik, gombokra nem reagál.
Valaki másnál? -
Zolás
addikt
válasz Dictator^ #553 üzenetére
Az a baj hogy kéri a kódszámát a hibának a csóka. Se az xp-s se a linuxos(már ha ott is van hibakód) nem tudom. Pedig akkor adnák neki
Nem tudom milyen fajta készülékek vannak kint másoknál. Nálam egy Paradyne készülék van és néha nagyon forrónak érzem. Más tapasztal ilyesmit? Lehet be kéne vinnem cserélni csak félek hogy valami szarabbat kapok.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
A tököm kival ezzel a retkes nettel. Állandóan megszakad mintha muszáj volna neki.
Multkor felhivom az ügyfélidegesitő szolgálatot és közölte: a Win7 nincs rendesen kiforrva azért szakadozik meg és erről olvassak a win7 fórumain. Majdnem a felba vertem a fejem ekkora hülyeségtől. Azért nem fogadja el a név-jelszó párost mert a win7 szar. Kész vagyok ettől.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
dr.bubo
őstag
válasz orkester #550 üzenetére
Adsl-t lehetett/lehet a T-tól még rendelni, nem béreltek semmit a upc-től.
A upc-nek, meg fejleszteni kellene ED3-ra a kábel hálózatukat. (csak sokba kerül)Akkor nem sokára csöngetnek 2x , Most már lassan 1hónapja iptv-zem, eddig meg vagyok elégedve vele.
-
orkester
őstag
Végül is azt biztos nem mondták melyik szeptember.
Amúgy régen nem úgy volt, mikor először bejött a T, hogy a monoriaktól bérelt kábeleken keresztül szolgáltatott? Nekem valami ilyesmi rémlik. Most miért nem teszi meg a UPC, hogy amíg nincs kiépítve a kábelhálózat, ő bérelje azt a T-től?
Volt 1 hét műszaki hibájuk, nem tudtak beregisztrálni, de tegnapelőtt végre megjött a szerződés, várjuk a szerelőket.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Meg is jöttek az akciók, csak valamilyen érthetetlen oknál fogva a 29-es körzetet kihagyták belőle.
De az is lehet, itt egy hatalmasabb akciót szerveznek és várnak vele néhány évet, hogy nagyobbat üssön.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
kresiii
csendes tag
hát nem bánnám ha picit maglódot is összetúrkálnák optikai kábel fektetés ügyében Az idő még jó,úgyis felvan túrva maglód eleje (+ körforgalomnál is fel volt)...jövöre csak elkezdenek valamit csinálni. Reménykedjünk..
-
enginev3.0
félisten
Ja és nézd meg az ADLS solo-t mennyibe kerül, egyszerűen komolyan mondom hogy felfoghatatlan, az ország igen nagy részén milyen netek vannak, de ez a 29-es körzet egyszerűen förtelmes, elfelejtettek minket vagy nem tudom, de hihetetlen hogy mit ... nem... csinálnak
-
dr.bubo
őstag
Jaja. a 29-s kimaradt.
Bár mikor kb. 2 hete a Gyáli ügyfélszolgálaton voltam, lemondani az előfizetéseket és vissza vittem az stb-t, modemet, Akkor a mellettem lévő ügyfelek valamit rendelni akartak és az ügyfélszolis mondta nekik, hogy ne most rendeljék meg, hanem várjanak szeptemberig, mert akkor lesznek akciók.
Én már T-home-os lettem, IPTV, Extranet(25M), telo, és majd nem 10ezer Ft-al kevesebbet fizetek, mint a upc-nél.[ Szerkesztve ]
-
Linkh
tag
Olyan jó,hogy a UPC 29es körzete lettünk,így legalább mi kimaradunk akciókból.
Az már elég durva hogy a FiberPower30as csomag annyiba kerül,mint nekünk az ADSL bronze. -
orkester
őstag
válasz orkester #542 üzenetére
Megkaptam a hivatalos választ a Hdmi gondra:
"Sajnálatos módon adminisztrációs hiba miatt elozo számlájukon kapott tájékoztatástól eltéroen nem HDMI kábel, hanem egy SD (standard) mediabox kerül bevezetésre, mely HDMI kimenettel rendelkezik.
Önöknek természetesen semmilyen plusz költséget nem kell fizetniük."PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Nem is figyeltem. Ez jól hangzik. Majd írd meg, hogy alakult.
Más...Olvastátok, az e havi számlán, hogy szept.1-től 1000Ft HDMI kábel havidíjjal egészül ki az előfizetés? Ez valami vicc? Gondolom, hogy csak annak, akinek adnak a boxhoz, de akkor is nevetséges.
-
dr.bubo
őstag
válasz orkester #540 üzenetére
Pár hete dobáltak be iptv-s szorólapokat. Nem ADSL-en, hanem kábelneten jön. Docsis3 már képes az iptv szolgáltatásra. Elöször nekem is azt mondta, az ügyintéző, hogy nem lehet, de amikor mondtam, hogy dobtak be szorólapot, akkor már felvette megrendelésre. Ettől függetlenül még hivhatnak, hogy nem lehetséges.
-
orkester
őstag
3 házzal arrébb és 3 hónappal ezelőtt csak kábel szolgáltatást tudnak nyújtani, hiába volt a netes rendelőjükben elérhető az adsl, meg iptv. Mi is váltani akartunk.
-
dr.bubo
őstag
Most fogunk váltani(ma rendeltem meg ) a upc kábeltv-ről és netről, T-home IPTV-re és net-re (15Mbit/s), már, ha t-home is igy akarja, mert bekötés elött leellenörzik, hogy lehet-e (elvileg lehet), majd hivnak, hogy mikor jön a szerelő vagy mégsem lehet és akkor ajánlanak más csomagokat.
Az iptv családi csomag felvevős boxal, 2 minicsomaggal +a 15Mbit/s net: 11520Ft/hó fog kerülni Mindez Vecsésen Bye-Bye UPC (csak nehogy elkiabáljam), amúgy a szolgáltatásuk minőségével, mind internet és digitálisTv elégedett voltam, csak az ár miatt váltunk.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Zolás
addikt
válasz Dictator^ #536 üzenetére
Nálam folyton szar dehát nincs is mit elvárni. Csak fizetünk és semmi változás.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Ehh micsoda topik
Maglód City rulez. Gagyi net power.
Jöhetne valami másik szolgáltató aki esetleg költene is valamit a beszedett pénzért mert ami most van az rettenet...Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dictator^
veterán
válasz enginev3.0 #533 üzenetére
Nővelik? Miért is nővelnék? Bekötöttél egy 1Mbites netet, ami 3 hónapig ingyen van, utána 4400FT és ugyanugy 1mbit.
UPC
Maximális sebesség
Letöltés / Feltöltés 1024 / 256 kbit/sÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
enginev3.0
félisten
Mi lesz ha lejár a UPC ADSL start solo szerződés? Most kötöttük hogy 3hónap ingyenes volt, és csak októberig van szerződés, növelik a sebességet? vagy valami ilyesmi számíthatunk?
-
Dictator^
veterán
-
orkester
őstag
Első körben hívd az ügyfélszolgálatukat, hogy mi érhető el a címeden. Mi utcánkban Vecsésen pl. csak kábeles szolgáltatások lehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowK
tag
válasz enginev3.0 #529 üzenetére
Hol vagy? Remélem nem Vecsésen
-
ShadowK
tag
Ti gondolkoztatok már rajta hogy váltotok T-Home-ra?
Én erősen gondolkozok rajta... Olcsóbbnak jóval olcsóbb... -
enginev3.0
félisten
Mit lehetne tenni a nagy ping ellen? css-ben 75pingem van, ami nagyon nagyon zavaró, pedig dunawebes wirelless netnél nem volt ekkora és az 1.5mbit le és 128kb fel volt ez meg 1/0.2mbites
-
orkester
őstag
Vecsésen minden rendben.
-
titano
csendes tag
Tegnap óta rakoncátlankodik a net és a telefon (hol van, hol nincs). Másnál is előfordult ez a probléma az utóbbi időben (főképp Gyál és környéke érdekelne)?
-
spirit007
senior tag
válasz enginev3.0 #521 üzenetére
Bocs, de némi vigasz az lenne a számunkra, ha pl. ilyen szalagcím jelenne meg :
"Kivonul a UPC Telekom a 29-es körzetből , mert nem tudja tartani a lépést a szám szerint tizenhét konkurensével akik, mind minőségileg mind technikailag magasabb színvonalat nyújtanak negyedannyi pénzért ..."
-
spirit007
senior tag
Sziasztok !
Pár hete az up -om fixen a 200K értéken tanyázik (bronz csomag).
Reklamálni nem lehet ugye , mivel a szerződésben lévő garantált értékek* szerint csak kussolhatok.
Az viszont érdekelne, hogy egyedül engem részesítettek ebben a kegyben, vagy csak én vagyok földhözragadt és ez valójában nem is error , hanem egy új feautre*garantál értékek = vicc topic ...
-
enginev3.0
félisten
Egy kis vigasz a 29-es körzetben lakóknak
Kérdés hogy nekik hol kezdődik a széles sáv, remélem a 20mb+ a minimum... bár külföldön még lehet több és akkor itt se lenne kevesebb mint máshol, és drágább se reméljük...
Egyébként, itt nagykátán, a városban elég sokszor látom a UPC-s autót nem a kicsit, hanem a nagyobbat, nem bánnám ha fejlesztenének
-
rapchee
csendes tag
válasz orkester #519 üzenetére
fogyasztóvédelmet nem lehetne ráizgatni a témára? monopolhelyzettel való visszaélés meg ilyesmi? rákerestem a témára (bár azt hiszem rossz szavakkal próbálkozom), de csak kisebb fórumokat találtam.
meg igazából nem is értem hogy miként alakult ez ki. máshol jöttek a kis alternatív szolgáltatók, akik valahogy tudtak a matáv alá menni, ezért ők is normális szolgáltatásra kényszerültek. valaki akkora májer a 29-es körzetben hogy nem adja ki az irányítást a kezéből, még egy upc-nek sem?10 féle ember létezik: aki ismeri a bináris számokat, és aki nem
-
orkester
őstag
Talán hatna rájuk ha több ezer panaszos levelet kapnának azzal, hogy történjen már valami, vagy irány egy másik szolgáltató. De sajnos az ismerőseim között is a megszokás az úr. Ez van már x éve, tv megy, net megy, eszükbe sem jut, hogy máshol olcsóbban jobb a szolgáltatás. Sőt vannak akik a digitális tv-től is ódzkodnak, mert milyen már, hogy külön dekóder kell tv-nként, meg egyébként is hülyeség. Sőt egyiküknél nem is olyan rég még drágábban neteztek 5Mbiten, mint mi 8Mbiten, mert lusták voltak átváltani a régi csomagot az újra, hiába mondtam és biztos nem ők az egyetlenek. Ilyen érdekeltséggel várhatunk a jobbra.
-
BITBOYS
addikt
válasz orkester #514 üzenetére
"Vajon piacvezetőként érdekelni fogja őket a körzetünk fejlesztése?"
Valakinek fejlesztenie kellene mert szinte a nullával egyenlő a 29-es körzet internet, kábeltévé szolgáltatása. Cserébe viszont drága.
Eddig se fejlesztettek csak beszedték a pénzt, most akkor ezután is ez lesz? -
ludasmatyi
tag
Használva van de mint mondtam ha a vonalszerelő rátolta a laptopot nála jó volt.Tehát korlát kizárt.Nameg utána vissza lett dugva a net a gépembe és a sebesség helyrejött.Ha korlátozva lennék nem állna vissza a 12Mbit-re.Valami más ötlet kéne.Esetleges windows csere sem lendít a dolgon mert azt már próbáltam 2x is.
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
orkester
őstag
válasz ludasmatyi #515 üzenetére
Mennyire használjátok a netet? Mert ugye van egy nehezen elérhető határ ami felett korlátozhatják. Ha jól emlékszem 300GB/hó.
-
ludasmatyi
tag
Sziasztok!
Felteszek egy egyszerű kérdést.12Mbit-es a netem vagyis 12/1.5-ös.Most valami rejtélyes ok miatt sokadszorra leesett a netem sebessége 2Mbit-re.
Gondoltam először a windowsra hogy ugye nem eredeti.Router szervízben van de ez sem nyert.2 háló kártya van az alaplapomon tökmindegy hova dugom a netet a sebesség nem javul.Modemet reseltem már avval is mindent megcsináltam.Próbáltuk másik gépre kötni az eredmény ugyanaz volt.Multkor 3 hete kint volt a szolgáltatótol a szerelő majd mivel ő sem lelt hibát csak azt látta hogy lassú kijött a vonalszerelő.Ő laptopra rákötötte a netet voilá jó lett.
Namost a router mikor még megvolt és leesett a sebbesség azt kiiktatva megjavult a sebesség.Ezért hittem az a rossz de nem megint belassult.
Upc telekom van itt is hála az égnek várok bármilyen jó ötletet.Szerelő szerint nincs korlátozva a netem.Windows nem eredeti viszont a frissítés tiltva van.Öcsém számítógépén is dettó ez volt a max. sebesséh.Üdv:ludasmatyi
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
orkester
őstag
"Valamennyi szolgáltatást figyelembe véve a UPC a piacvezető, 30,9 százalékos piaci résszel. A második Magyar Telekom (T-Home) a piaci részét 23,8 százalékra növelte, míg a harmadik DIGI piaci része 23 százalék." - forrás: index.hu
Vajon piacvezetőként érdekelni fogja őket a körzetünk fejlesztése?
Amúgy nem gondoltam volna, hogy a Upc vezet, pláne, hogy a T és a Digi között ilyen szoros a verseny.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
rapchee
csendes tag
hello
téma név nagyon ott van, olyan mintha valami elcseszett horrorban lennénk. "a 29--es körzet csapdája!"
átfutottam néhány hozzászólást, de nem igazán láttam alternatívák emlegetését, vagy csak én nem vettem észre?
jó lenne összeszedni őket.
én spec. dabasi vagyok, amiről tudok az a netroller de az se egy olcsó mulatság. mondjuk legalább szimmetrikus.10 féle ember létezik: aki ismeri a bináris számokat, és aki nem
-
orkester
őstag
Csak tudnám, hogy a videótár szolgáltatást miért nem teszik elérhetővé? A reklámban is azt mondják, hogy mindenhol használható most már(legalábbis ez rémlik), erre Mór és persze Monor (gondolom ez =29es körzet) területén nem. Ok, hogy nincs kábelnet, de a Tv kábel és a szükséges dekóder meg van szerintem a szolgáltatáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
titano
csendes tag
Valaki tud-e arról valamit, hogy 3 szolgáltatás rendelése esetén nálunk is érvényes a "Kettőt fizet, hármat kap!" akció?
-
Dictator^
veterán
Pf.. az kemény , nálunk is volt olyan, hogy a 3mbites nettel, 3 napig 1,5mb-vel töltöttünk..
De amúgy annó UPC-nek telefonáláskor is mondták, hogy felesleges az akkor még 8 mbit felett (12mbit most), bekötni maglódra, mert nem fogja birni..
-
Linkh
tag
Régebben nekem is volt ilyen,hogy gyorsabban töltött a kelleténél 1-2napig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest