- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Szerelők elvileg Origo.hu -ra mérnek.
Ping statistics for 195.228.240.145:
Packets: Sent = 9096, Received = 8970, Lost = 126 (1% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 9ms, Maximum = 148ms, Average = 13msMost hajnalba a PH! megint übergyors, estefele kb az oldal letöltésének a megkezdése legalább 3-4mp gondolkozási idő...idegesítő.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Zolás
addikt
Találtam egy másik parancsot (nano), azzal sikerült, mentettem is, reboot is volt. A debug logot honnan érem el ezek után?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Ha ezt megpróbálom, kitörlöm az 5öst a sor végéről, és mintha lefagyna, majd kapok egy segmentation fault feliratot, és nem is tudok semmi mást csinálni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Így van, nálam is ez a hiba van.
Hogy emelted meg a limitet? Már 100 ember mondta hogy emeljem meg 15re, de egy se volt hajlandó elárulni, hogy hogyan is kell.[ Szerkesztve ]
-
spirit007
senior tag
"abból megy 3 méter koax egy elosztóig"
Ez az elosztó milyen darab?
Ugye nem egy közönséges koax T elosztó?
Legalább egy [5-900MHZ splitternek] kéne lennie (kb. 250Ft), normális fém csatlakozókkal.
Egyébként a TV is lehet hibás, szóval érdemes lenne pl. megcserélni a végpontokon.A nálad beépített kábelhosszok egyébként teljesen mellékesnek vehetők veszteség szempontjából. Én vagy 70m koaxot dolgoztam be a házunkba : lepke antennától ~25m egy 2utas splitterig, aztán onnan egyik ág ~20m a másik meg ~30m egy egy TV-ig. ...és a kép tökéletes.
-
explorer68
tag
Hát ahogy olvasom te a tipikus idióta "júzer-lúzer" vagy!!! Szarrá dolgoztatod a bekôtôs embereket, hogy neked ide kell kábel meg oda kell kábel, elbasz ott neked 3-4-5 órát, és akkor még ráadásul el is költözöl idén!!! Hát GRATULÁLOK!!! Miért nem csináltad meg te amit akarsz és hagyod, hogy a szerelôk normális emberekhez is be tudják kötni a netet idôben? Én a falba behúzott behúzó dróttal várom ôket és NEM TUDNAK ideérni az ILYENEK miatt mint TE!!! Eszem faszom megáll!! Gondolom te közben karba tett kézzel mutogattad mit hova tegyenek, meg kössenek!!!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
A másik tv-n jó az analóg?Próbáld meg másik ágra tenni az osztón,hátha rossz az a kimenet, esetleg akár a is lehet a baj tv tunerje rossz, vagy régi nagyon a tv és egy sávot nem lát,ilyen is van nagyon régi tv-nél.!Milyen tv? Ha a másikon jó az analóg próbáld megcserélni a 2 tv-t.
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
Te csináltad a kábelezést vagy legalább tudod, hogy csillagpontosan vagy sorosan van kötve a koax hálózat? Ha sorba kötés, akkor elhiszem hogy rossz! Nekem csillagpontos bekötésem van fent a padláson bejön a JUPÍSZÍ és onnan egy osztóval 8 helyiségbe. Elég jó a kép nincs rá panasz, remélem a DIGI-vel sem lesz másképpen!!!
-
poli27
veterán
Analógba 61-62 csatorna van! Nem tud kevesebb lenni sehogy se ! [link] Ha fagy a box ki kell cseréltetni, vagy használj saját boxot, vagy arra alkalmas tv-t ! Feltéve hogy nincs HBO előfizetésed. A box ingyen van nem kell érte fizetni, szóval ha nem jó, vagy nem tetszik lehet sajátot használni.
-
SirKero
őstag
Nekem ma cserélik szintén fagyás problémák miatt
Már mindent ki találtak ( fali csatalakozó rossz ha nem az akkor a vezeték stb. ) kíváncsi vagyok ez meddig bírja az első fagyásig
Egyébként az számít,hogy minden este áramtalanítva van ?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Infomaker
tag
A router simán megfoghatja, hiába elég a sávszél, ha a router nem bírja kezelni a sok kapcsolatot.
nekem anno a 8MBit ADSL-en volt olyan, hogy torrent ment kb 40 helyről összesen 1-2Mbittel, de már az index.hu sima böngészőben alig töltődött be...
A router nem bírta...Ja, és csak linux dolgokat torrentelek
-
matador32
csendes tag
Hello !
Nálam is bekötötték a netet (40/20). Minden szép és jó vele, de torrentnél az istenért nem akar 1,5-1,6 Mbit/sec -en felül letölteni. Mindenhogy próáltam beállítani, olyanoktól tölteni ahol sok seeder volt, de semmi.
Win7-em van.
Ha valaki tudna megoldást azt megköszönném.Üdv.
-
kiskaktusz
addikt
Óó, mit nem adnék ilyen számokért
Mi 4 rongyért (telefonnal) kapunk 2/0.5Mb-et.. Elszomorító. A bátyám a csepeli lakásában kap 3 rongyért 40/20-at..
Ha publikus elárulod mennyit fizetsz ezért a diginek?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
Egyelőre nem is lesz szerintem, mert a kis lélekszám hátrább sorolja kicsiny települést a listán, mivel nem hoz annyi potenciális előfizetőt, mint vecsés, vagy monor, vagy akármelyik nagyobb város a környéken... Attól függetlenül, hogy a beruházási költség is töredéke lenne a kevesebb utca bekábelezése miatt..
No mindegy is. legalább van egy kis fény már az alagút végén... Facebookos oldalukon már nemegyszer elküldtem őket melegebb éghajlatra, persze burkoltan, mint egy szóvivő a hivatalos nyelvezettel, de csak jött a rizsa, hogy most nem, meg sok pénz nekik meg így, meg úgy... De az igazság egyértelmű, hogy nekik az a jó, ha minél több pénz folyik be és sokan vannak akik kifizetik a 1x ezer forintot a 15--ös netért...
Itt felsőpakonyon, egy konkurens cég van, amely cég igazság szerint említésre sem méltó; "mikrohullámú" netet sugároz, ami úgy néz ki, hogy az erős vételi jel ellenére esőben nem éred el a világhálót.. wtf
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
-
MotorBoy79
tag
-
Dictator^
veterán
Ja, mint írtam, Ecseren is elkezdték, sőt elég jól állnak, mert szerintem dec. környékén indult a project ott.
Az új részen építkezünk, szóval nap mint nap láttam, .. azt 2 nap kihagyás után, látom, az egész utca kábelezve van.
A kérdés, hogy mikor dobozolnak?
Mert dec 23 óta el vannak tünveÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
orkester
őstag
18MBites csomagjuk most is van, úgyhogy ahhoz elég, hogy a kisebb előfizetéseket megemeljék egy kicsit. De akár a 18-ast is mivel a mostani adsl2+ elvileg 24MBitig bírja. Az árcsökkentés sem irreális, mert most is 200Ft-al olcsóbban hosszabbíthatnánk az előfizetést, mint 1 éve.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Ezt is jó tudni.
Kábeleket húztak be, vagy a Telekomét használják?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
orkester
őstag
Akkor egész sokat gyorsultak.
Remek, hogy az átállásra ennyit kell várni.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Emailes kapcsolattartásban a Upc telekom sem jobb. Legalábbis tapasztalataim szerint sajnos. Egyébként én Jan. 7-én küldtem Tnek emailt, persze válasz még nekem sem jött.
-
orkester
őstag
Nekünk még márc.31-ig tart a hűség, ha addig nem nem győznek meg valamivel, hogy maradjak és a T-nél lesz merevlemezes készülék kábelen is, akkor váltok. A netet+telefont szinte biztos.
-
orkester
őstag
Mit mondtak T-nél mikorra kötik be? Mert már mi is gondolkoztunk rajta és nem lenne jó túl korán lemondani bekötés előtt, bár az Ip tv ami igazán érdekelne ha lenne, mert ahogy látom a kábeles készülékük nem felvevős és minőségileg sem dícsérik nagyon fórumokon.
-
-
attrax
aktív tag
Hello nekem is ez volt de sokan panaszkodtak és ezt ők se tagadták.
Egyszercsak végképp nem tudtam csatlakozni és hívogattam őket mire ők sértődötten,hülyének nézve az embert, megadták az adataim alapján a felhasználónevem de nem azt ami volt!!! elírták a f***k.Amióta új nevem van(egy betű változott nem írhattam el,mert a routeremen tárolva volt az évekig működő nevem!)
azóta az UPC/MTT szaros szolg korlátozza a le/feltöltést.Kb 2 hete botrányos Up max:30-35 Down:150-160kb/s.Az előtt a duplája volt. Szerinted érdemes reklamálni? Ez is csak egy diszkriminatív átverésUnterschreiben
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest