Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz atombencepvt #11935 üzenetére
Megfőzi a router a simet?
-
Diák66
őstag
Ez ismerősnél is ilyen a Vodafone hálózatán, sőt anno nekem is ilyen volt. (Már telekomos vagyok) A jelerősség javításával lehet valamit javítani rajta, hogy ne olyan sűrűn csinálja.
-
4Grider
nagyúr
Próbáltátok a publikus ip címet adó apn-el is?
-
cocka
veterán
Nálam ugyanez van, de szerintem nem 30 percenként, hanem gyakrabban.
De én azért tojom le, mert egy random feltöltést tud folytatni 1 perc után is. E téren elég intelligensek már a programok, weboldalak.Viszont játszani vagy live-ot nézni vagy "feltölteni" ne akarjál így, mert oda tényleg folyamatos kapcsolat kell.
-
cocka
veterán
válasz atombencepvt #11946 üzenetére
Hát mondjuk egy 2-3 gigás fájl feltöltésekor már nyilván kifingik. (De hát a feltöltés is felfogható terhelésnek.)
-
4Grider
nagyúr
válasz atombencepvt #11950 üzenetére
Nem kellene ennyi sületlenséget összehordanod, mert ezzel rohadtul nem segíted a neked segíteni akarók munkáját...
-
arny14
csendes tag
válasz atombencepvt #11952 üzenetére
Sziasztok!
Barátomáknak segítenék. Új házba költözek de a kábeles net még nincs kiépítve. A ház újépításű és vlaszeg a födémen van valami szigetelő (talán alu?) ami maitt a mobilnet is nagyon gyenge a házban. Ide szerintetek mi lenne a legjobb megoldás internet varázsolására?Visszaírni luxus?
-
arny14
csendes tag
válasz atombencepvt #11955 üzenetére
Mármint mit kell a födémbe rakni? Sajna az utcába sincs még behúzva a kábel, mert elméletileg jelerősítőt kéne cserélni, hogy több ház ráfèjen.
Esetleg tudnátok egy pár lépéses szamárvezetőt adni minek kellene utánna járni?
Visszaírni luxus?
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest