Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JustinBarnes

csendes tag

Sziasztok!
    Remélem van itt pár ember aki hasonló cipőben jár, mint én és tud tanácsot adni. Sajnos utólag derült ki, hogy az új ház ahova költöztünk nem rendelkezik vezetékes internet szolgáltatással. Bár ígéret van a bevezetésre, mivel ez lassan 2 éve nem történt meg ezért már nem igazán várnék ezekre az ígéretekre. Hogy áthidaljam ezt az időt, előfizettem a Vodafone mobilnet XXL csomagjára, amihez vettem egy SIM kártyát fogadó 4G képes routert. Ez a semminél több, de nevetséges 10-15 Mbit/s sebességnél gyorsabbat csak ritkán tud produkálni, az átlag sajnos 0 és 3 Mbit/s között van. Ez konkrétan az otthoni munkavégzést is ellehetetlenítette. Most néztem a lefedettségi térképen, hogy a Telekom időközben üzembe helyezte az 5G szolgáltatását is lakóhelyemen, így azon gondolkodom hogy a Vodafone / 4G kombómat lecserélném egy Telekom / 5G-re. Sajnos míg a Vodafonnál egész egyszerű volt a szolgáltatás + routert csomagba megvenni, addig a Telekomnál nem igazán látok kifejezettem ilyen célú csomagot (például a lebeszélhető perceknek természetesen nekem nincs értelme). Esetleg van köztetek olyan aki Telekomos előfizetést használ 5G képes routerrel? Milyen előfizetés / router kombináció a legideálisabb a stabil teljesítmény / költséghatékonyság szempontjából?

Új hozzászólás Aktív témák