- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
JustinBarnes
csendes tag
Sziasztok!
Remélem van itt pár ember aki hasonló cipőben jár, mint én és tud tanácsot adni. Sajnos utólag derült ki, hogy az új ház ahova költöztünk nem rendelkezik vezetékes internet szolgáltatással. Bár ígéret van a bevezetésre, mivel ez lassan 2 éve nem történt meg ezért már nem igazán várnék ezekre az ígéretekre. Hogy áthidaljam ezt az időt, előfizettem a Vodafone mobilnet XXL csomagjára, amihez vettem egy SIM kártyát fogadó 4G képes routert. Ez a semminél több, de nevetséges 10-15 Mbit/s sebességnél gyorsabbat csak ritkán tud produkálni, az átlag sajnos 0 és 3 Mbit/s között van. Ez konkrétan az otthoni munkavégzést is ellehetetlenítette. Most néztem a lefedettségi térképen, hogy a Telekom időközben üzembe helyezte az 5G szolgáltatását is lakóhelyemen, így azon gondolkodom hogy a Vodafone / 4G kombómat lecserélném egy Telekom / 5G-re. Sajnos míg a Vodafonnál egész egyszerű volt a szolgáltatás + routert csomagba megvenni, addig a Telekomnál nem igazán látok kifejezettem ilyen célú csomagot (például a lebeszélhető perceknek természetesen nekem nincs értelme). Esetleg van köztetek olyan aki Telekomos előfizetést használ 5G képes routerrel? Milyen előfizetés / router kombináció a legideálisabb a stabil teljesítmény / költséghatékonyság szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest