- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lasz10
junior tag
válasz
lipido #11128 üzenetére
Nálam 4G-n ilyen, beltéren, asztalon 40/10, sarokban fent a faliszekrényben 90/30, terasz asztalon is olyan 60/20, létra tetején 120/50, úgyhogy lehet felteszek valami omni antennát a tetőre, hogy roamingoljon a tornyok között, ha már hegytetőn vagyok és körben tornyok 3-6 km. között.
-
-
válasz
lipido #10960 üzenetére
Én-azaz a melóhelyem, mert oda kellett az antenna-olyan 6-7 km-re van a legközelebbi város tornyaitól, de pontosan be tudtam lőni az irányt. Lehet így is nagy a távolság, de kisebb routerekkel, mobil mifikkel egyszerűbb külső antennákkal, jól látható a különbség, egy ilyen nagy döggel jobbnak kell lennie-csak most a fák még útban vannak.
-
Poccc97
tag
válasz
lipido #10950 üzenetére
Kaser antenna
-20 % - MIONONNO20 -
donjohnson
addikt
válasz
lipido #10938 üzenetére
ha nagyon eltérő a jelerősségük, akkor nem fognak összeadódni (eldobja sajnos).
egyébként úgy tudom, lehet eltérő tornyokon lévő sávokat "összefésülni", de közel azonos jelszint (dBm) kell a megfelelő működéshez.
ezért néha jobb az AUTO beállítás, mert az magától tudja mi a jobb (persze nem mindig). -
donjohnson
addikt
válasz
lipido #10899 üzenetére
akkor az a sáv vagy sávok lassúak.
próbálgasd te is ezeket a kombinációkat a scripttel, valamelyik csak jobb lesz a többinél.
illetve ha csak kettőt enged, akkor kettőt, ne 4-et egyszerre. ezt csak most felsoroltam egy másik hsz-ből.
1+3
1+3+20
1+3+8+20
3+20
3+8+20
20+3+1
20+3
stb. -
4Grider
nagyúr
válasz
lipido #10890 üzenetére
Volt ilyen routerem nagyon régen, nem kellett rajta semmit állítani a B20+B3-hoz. Mondjuk ilyesmit alapból nem is lehet rajtuk állítani. Hekkelni viszont lehet őket, de azzal nem foglalkoztam. Használtan jutottál a routerhez, vagy újként? Mert ha belenyúltak valami idegen szoftverrel, akkor lehetnek rajta anomáliák.
-
4Grider
nagyúr
válasz
lipido #10882 üzenetére
Ha a Dunától nyugatra vagy, akkor erre van egy egyszerű magyarázat: Ott a yeti adja a Telekom előfizetőknek is a B20-as netet, márpedig ha közelebb vagy egy yeti bázishoz, mint egy Telekomoshoz, simán a yeti B20-án ragadhatsz. És lehet a kettő akár egy tornyos is, mivel a B20 jobban terjed, mint a B3, simán előfordulhat, hogy azt fogja jobban szeretni a routered. Márpedig ha a B20 másik szolgáltató felől jön, azt neked nem fogja összefogni a saját szolgáltatód B3-ával semmilyen router.
-
4Grider
nagyúr
válasz
lipido #10878 üzenetére
Tudja a két sávot és nem neked kell beállítani. De ha az a két sáv túlterhelt, mert egy öreg voda vagy t-kom bázisra csatlakozol vele, vagy esetleg egy másik szolgáltatóéra aki neked egyetlen 800 MHz-es sávot ad, akkor nem vagy vele kisegítve.
Egyébként pedig 1-2 sávos routerekre manapság már nem alapozunk internet-elérést...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest