Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz lipido #12077 üzenetére
Ez is független, de jelenleg egy Huawei B818-as jobban muzsikál antennával és anélkül is ...
Tehát : 5G a közelben sincs, sőt, lakott területtől 7 km-re kinn a pusztában vagyok.
Érdekes, mert a NX510v észlel valami 5G-t, talán N78-at, ki is írja, de a sebesség siralmas[ Szerkesztve ]
-
lasz10
junior tag
válasz lipido #11128 üzenetére
Nálam 4G-n ilyen, beltéren, asztalon 40/10, sarokban fent a faliszekrényben 90/30, terasz asztalon is olyan 60/20, létra tetején 120/50, úgyhogy lehet felteszek valami omni antennát a tetőre, hogy roamingoljon a tornyok között, ha már hegytetőn vagyok és körben tornyok 3-6 km. között.
https://bit.ly/3UUXZYw
-
-
nagyúr
válasz lipido #10960 üzenetére
Én-azaz a melóhelyem, mert oda kellett az antenna-olyan 6-7 km-re van a legközelebbi város tornyaitól, de pontosan be tudtam lőni az irányt. Lehet így is nagy a távolság, de kisebb routerekkel, mobil mifikkel egyszerűbb külső antennákkal, jól látható a különbség, egy ilyen nagy döggel jobbnak kell lennie-csak most a fák még útban vannak.
-
Poccc97
tag
válasz lipido #10950 üzenetére
Kaser antenna
-20 % - MIONONNO20 -
donjohnson
addikt
válasz lipido #10944 üzenetére
akkor hagyd ki a 3-ast. az erősebb jelszintűt szereti megtartani elsődleges frekvenciának AUTO-n, ez normális.
ha ráerőszakolod a 3-ast és nem elég jók az értékei a vételhez, akkor ugyan működik, de csak lassan, ez van.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
donjohnson
addikt
válasz lipido #10938 üzenetére
ha nagyon eltérő a jelerősségük, akkor nem fognak összeadódni (eldobja sajnos).
egyébként úgy tudom, lehet eltérő tornyokon lévő sávokat "összefésülni", de közel azonos jelszint (dBm) kell a megfelelő működéshez.
ezért néha jobb az AUTO beállítás, mert az magától tudja mi a jobb (persze nem mindig).[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz lipido #10899 üzenetére
akkor az a sáv vagy sávok lassúak.
próbálgasd te is ezeket a kombinációkat a scripttel, valamelyik csak jobb lesz a többinél.
illetve ha csak kettőt enged, akkor kettőt, ne 4-et egyszerre. ezt csak most felsoroltam egy másik hsz-ből.
1+3
1+3+20
1+3+8+20
3+20
3+8+20
20+3+1
20+3
stb.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz lipido #10890 üzenetére
Volt ilyen routerem nagyon régen, nem kellett rajta semmit állítani a B20+B3-hoz. Mondjuk ilyesmit alapból nem is lehet rajtuk állítani. Hekkelni viszont lehet őket, de azzal nem foglalkoztam. Használtan jutottál a routerhez, vagy újként? Mert ha belenyúltak valami idegen szoftverrel, akkor lehetnek rajta anomáliák.
-
4Grider
nagyúr
válasz lipido #10882 üzenetére
Ha a Dunától nyugatra vagy, akkor erre van egy egyszerű magyarázat: Ott a yeti adja a Telekom előfizetőknek is a B20-as netet, márpedig ha közelebb vagy egy yeti bázishoz, mint egy Telekomoshoz, simán a yeti B20-án ragadhatsz. És lehet a kettő akár egy tornyos is, mivel a B20 jobban terjed, mint a B3, simán előfordulhat, hogy azt fogja jobban szeretni a routered. Márpedig ha a B20 másik szolgáltató felől jön, azt neked nem fogja összefogni a saját szolgáltatód B3-ával semmilyen router.
-
4Grider
nagyúr
válasz lipido #10878 üzenetére
Tudja a két sávot és nem neked kell beállítani. De ha az a két sáv túlterhelt, mert egy öreg voda vagy t-kom bázisra csatlakozol vele, vagy esetleg egy másik szolgáltatóéra aki neked egyetlen 800 MHz-es sávot ad, akkor nem vagy vele kisegítve.
Egyébként pedig 1-2 sávos routerekre manapság már nem alapozunk internet-elérést...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest