Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Valaki nem szeretné magát meglepni egy jó állapotú daewoo racer -rel
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Keresek Samsung vezeték nélküli töltőt.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
vepe
őstag
válasz gaben1117 #68597 üzenetére
Eladó
-komplett pc (IPS monitor, pc, bill+egér, hangszóró), ára 45.000ft
Dual Core AMD A4-5000
AsRock QC 5000-ITX
4GB DDR3-1600 DDR-SDRAM
AMD Radeon HD 8330
120 GB SSD
DVD Multi RW
LG 22MP58VQ-2db Logitech 2.1 hangfaszett: 9.000ft/db
-Nyomtatók:
-Hp1015
-Hp1018
-Hp4050N
-Hp2600n (színes)
-Hp3020 (papirtartó fedél a tetején letört (funkcioban semmit nem korlátoz)
-HpM1522nf(papirtartó fedél a tetején letört (funkcioban semmit nem korlátoz)Van még pár eladó íróasztal, forgó-fotel, 3-2-1 valódi bőr relax ülőgarnitúra, TP-Link wi-fi routerek, Panasonic vezetéknélküli telefon.
Priviben keressetek.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Wiz Khalifa #68595 üzenetére
Sokáig nem árulták, bevezettèk a márkát, de viszonylag hamar ki is futott! De èn örülök, hogy karácsony után bezsákoltam 1et, mert tènyleg èri a pènzèt!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68594 üzenetére
Régen én is sokáig nézegettem. De helyette vettem egy Lark Ultimate 8i Win-t a Windows miatt. De be is szoptam vele. Vagyis velük...
Smoke some weed nigga!
-
diablo1984
veterán
válasz Wiz Khalifa #68593 üzenetére
Akkor sör nèlkül száradok meg a tablettel. Tènyleg jó gèp, netre, filmezni, játszani is szuper. Mókolt rommal mèg jobb. Anno 15 ezer volt újonnan, de megèrte az árát!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68592 üzenetére
Van pár dolog ami vehető belőle.
20db sör pl.
Smoke some weed nigga!
-
diablo1984
veterán
válasz Wiz Khalifa #68591 üzenetére
Dehogy adom el! Amúgyis mit vennèk 3k-ból, egy könyvet?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68590 üzenetére
3k-t adok érte ha gondolod. Több sajna most nincs rá.
Smoke some weed nigga!
-
Pitu
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68584 üzenetére
A vevő fix (én )!
Van egy ilyen tabletünk, kb 3 éves, amit egy szintén 3 éves gyerek nyúz. Jól bírja a strapát (akksi is), igaz, történt némi szoftveres átalakítás. Komolyabb problémánk nem volt vele. Lego-s játékok, videók, youtube zökkenőmentesen mennek.
Tartaléknak venném át.(#68585) Depression: köszönöm a beárazást, én 4-5K-ra gondoltam.
-
Jarod1
veterán
Eladó NAS-a van valakinek?
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Depression
veterán
válasz Wiz Khalifa #68584 üzenetére
Azért ennyire ne legyél smucig! Ha szép állapotban van, és jó az akksija, és csak egy ovodásnak kell, ér az 2-3k-et is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Pitu
aktív tag
Működő tesco-s open dott tablet kb. mennyit érhet? Kollégám eladná.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Van miskolci PH-s aki foglalkozik használt laptopok értékesítésével és beszámít asztali gépeket is?
Köszönöm!Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
vepe
őstag
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok!
Eladó intel félgép :
Alaplap: MSI B150M Mortar
Processzor: Pentium G4560 box
Procihűtő: Cooler Master Hyper 212 Evo
Ram: Hyperx Fury 8GB DDR4 2400mhz HX424C15FB/8
Miskolcon található, átvehető.
Csere nem érdekel. Számla van. Gar 1 hét.
Ára: 52k[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
üszök
őstag
Van nálam 2 db pendrive mindkettő azt írja,hogy írásvédett nem lehet sem törölni,sem másolni. Találkozott már valaki ilyennel?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Teng
aktív tag
Hello Mindenkinek !
Drágább dolgok':
- Pioneer VSX-923 erősítő, szervizben nem járt soha, működése hibátlan, dobozában tartozékaival (távirányító, antenna, bemérő mikrofon, használati útmutató), makulátlan állapotban, Eredeti Bluetooth modullal (eladás oka, nagyobbra váltás, az utód már megvan) - Kép, igény eseténMegegyezés szerinti összegért vihetőek:
- Wii Play Kontroller, egy projekthez vettem, de nem volt használva, állapota makulátlan
- 2DB Silentmaxx HD-silencer (fekete, halkít és jól hűt) - Kép, igény esetén
- PCI 1GB-es hálókari
- PCIe USB 3.0 kártya
- Két szobor (szerintem porcelán)
- AMD-s régebbi hűtő
- Sok darab (kb.:18) új USB-Mini USB kábel 1,5m ( akár régi vezeték cseréjére is jó billhez, egérhez stb..)
- DKU-5 kábel, router újraélesztéshez lett vásárolva, de végül nem lett megbarkácsolva
- Régi hangkártya
- D-Link DSL-360R ADSL2+ (2db van 1 táp, bedugom világít ennyi infóm van róla)
- Autós hangváltó XXX márkájú
- IDE kábel (80eres)
- ESATA - ESATA kábel
- Molex - PCIe tápátalakító
- DVI-HDMI adapter
- Régebbi videokártyákhoz RCA átalakító
- APC adatkábel (RJ45 féle de 10pines - USB)
- PS2 toldó kábelek
- RCA kábelek
- 5 portos D-Link USB hub, külső táposHa érdekel valakit ingyen elvihető cuccok:
- Floppy meghajtó
- 10m-es VGA kábel egyik oldalán megtört, képet ad, de 1-2 szín hiányzik belőle.
- LTP kapcsolós elosztó, LTP toldó, AT bill toldó, USB kivezetés, LTP, Com, VGA, hang és gameport kivezetések, sok-sok féle vezeték-kivezetés, floppy kábel, ide kábelek (40eres)Pendrive, memkari csere-beszámítás érdekel...
-
Vangelis
félisten
Használt laptopra lenne szükségem.
Vagyis nem konkrétan nekem.Lényeg, hogy 25-30e körül.
Akinek van jelezze... de jó lenne, ha jól működne.
Hiányos is jöhet akár persze olcsóbban. Kijelző hdd... ram van a fiókban
thx
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #68564 üzenetére
hangszórópár megvan még ?
-
üszök
őstag
Szoktatok Webbox csomagot utánvéttel küldeni? 27-n átvették,a pénzem meg még sehol. Asokat szidott posta meg átvétel másnapján utalja mindig.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Gyb001
senior tag
Valakinek van elfekvőben Braun Borotva töltő?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
misu
senior tag
Hy!
BÚÉK!
Az első eset, amikor elsején délután nem vagyok még mindíg csaprészeg és nem fáj a fejem!
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
tux74
csendes tag
Eladó:
S1150 Pentium G3220 processzor 8000Ft
-
Lefty
addikt
Van egy elado PS4 slim/pro vertical allvanyom ha erdekel valakit.
-
Vangelis
félisten
Üdv Buckalakók.
Gigabites elfekvő hálókártya valakinek?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
scapegt
őstag
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumtársnak!
Ha már úgyis olvassátok, böngésszetek a "kacatjaim" között
-
Depression
veterán
Boldog új évet!
Keresek normális usb 3-as min. 16 gigás pendrive-ot.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
elistvan
őstag
Boldog új évet minden fórumtársnak!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Teng
aktív tag
BÚÉK Mindenkinek !
-
jFox
addikt
BúÉk!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #68547 üzenetére
ok.
-
Wiz Khalifa
veterán
Boldog Új Évet Kívánok a fórumtársaknak!
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
F.B.I.
veterán
BUÉK!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Vangelis
félisten
Legalább 70-80%-os leárazást minden kedves fórumtársamnak a következő évben!!
-
aktív tag
Boldog újévet fórumtársak!!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Diokhan
addikt
Boldog újévet mindenkinek!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bozsozso
őstag
Nagyon boldog és egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak és családjának!
-
WildBoarTeam
senior tag
Hölgyek, Urak!
Sikere(s üzlete)kben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
blabla
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Keresek:
1150-es foglalatú i3 esetleg i5 procit,hűtővel.
Miskolci személyes átvétel.
Ajánlatot pü-ben.
-
Gabe123
aktív tag
Eladó intel félgép :
Ram: Hyperx Fury 8GB DDR4 2400mhz HX424C15FB/8
Miskolcon található, átvehető.
Csere nem érdekel.
Ára: 60k (Phsoknak pici alku belefér)Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Teng
aktív tag
A lomtalanítás' folytatódik:
Ingyen elvihető 20db os műanyag cd tartó akár több darab is van2db feltehetőleg porcelán szobor ára: megegyezés szerint esetleg pendrive-microSD csere érdekel.
-
Teng
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68531 üzenetére
Jogos a pont, de ahhoz pont nem értek azért is írtam zagyvaságot, köszi a korrekciót
-
Teng
aktív tag
Hello Mindenkinek !
Megegyezés szerinti összegért vihetőek:
PCI 1GB-es hálókari
PCIe USB 3.0 kártya
Logitech Rumble Pad 2 makulátlan állapotbanJelképes áron:
Intel 775 cooler de 2 lábán 1-1 pöcök hiányzik, az alacsonyabb változat és réz a közepe
AMD-s alacsony alu hűtő
AMD-s régebbi hűtő
Sok darab új USB-Mini USB kábel 1,5m ( akár régi vezeték cseréjére is jó billhez, egérhez stb..)
DKU-5 kábel, router újraélesztéshez lett vásárolva, de végül nem lett megbarkácsolva
Régi hangkártya
D-Link DSL-360R ADSL2+ (2db van 1 táp, bedugom világít ennyi infóm van róla)
Valami autó erősítő vagy mi a szösz az XXX jelű a képenHa érdekel valakit ingyen elvihető cuccok:
Floppy meghajtó, floppy lemezek, Boot eprom hálókarira, 10es CD tartó henger, benne ez átlátszó lemezekkel
LTP kapcsolós elosztó, LTP toldó, AT bill toldó, USB kivezetés, Com, hang és gameport kivezetések, sok-sok féle vezeték-kivezetés, floppy kábel, ide kábelPendrive csere-beszámítás érdekel...
Az ingyen elvihető cuccoktól jövő héten megszabadulok, ha nem kell senkinek semmi..
-
senior tag
Sziasztok!
Eladó LGA1155 félgép:
- Fujitsu D3162-B12 alaplap, hátlappal,
- Intel Pentium G850 processzor,
- 2×2GB DDRIII 1333Mhz Elpida (HP OEM) memória.
Ajándék Intel gyári hűtő.Ára: 22000,- Ft.
Érdeklődni PÜ-ben, köszönöm!
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
detroitrw
addikt
Lenne valakinek porosodo molex - 6pin-es (pciex power) kabele?
Megfosztanam tole
-
Gus
aktív tag
Eladó TP-Link TL-WR741nd WiFi router 150Mbps ilyen Tesztelve, hibátlan. 2500Ft.
[ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
Már mindegy mer jön a vízhűtéses Fsp Hydro,vagyis a hydro nemtom miért hydro
Tiszta hülye aki nem normális
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Hol lehetne keresztpántos hátizsákot venni Miskolcon? Lehet szögletes vagy 3szög formájú is. [ilyesmi]
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó MSI GTX1060 3G Gaming X Vga
+ Intel 1151 Félgép
Ram: Hyperx Fury 8GB DDR4 2400mhz HX424C15FB/8Miskolcon található, átvehető.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Lefty
addikt
válasz WildBoarTeam #68518 üzenetére
Az a deluxe lesz szerintem, koszonom a tippet. Azota kaptam egy szamot, eloszor megprobalom azt.
-
kornel76
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68516 üzenetére
Nem egy és nem kettő 10+ éves FSP-ről tudok ami most is kifogástalanul működik és a az 1-2 éves vásárlások esetében sem tudok hibás darabról. Sztem az FSP az egyik legmegbízhatóbb márka, a belet pedig a típusa válogatja.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
misu
senior tag
Bűn az élet.
-
Gus
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68509 üzenetére
Mostanában az összes brand gyártó gépe FSP táppal megy. (pl: Lenovo, Dell, NEC, HP, stb) Annyira szar nem lehet. Amúgy szinte csak a kondikat kell bennük cserélni a legtöbb esetben. Érdemes belekukkantani abba a tápba is ami nem bírja a VGA-t, hátha csak egy pár kondi a ludas. Ezzel nem azt állítom, hogy nincs tőlük jobb.
-
Sunsetjoy
tag
Nekem a tápokról mindig ez a saját téma jut először eszembe:
[link]A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
detroitrw
addikt
válasz F1r3b1rd #68510 üzenetére
a "kraft" csak egy dolog, sokkal érzékenyebb a kilengésekre és hamarabb megpusztul mint egy minőségibb kevesebb W-os táp
ill. a magasabb tápok sokkal érzékenyebb a minimum W kiszolgálására (legalábbis régebben ez jellemző volt hogyha nem érnek el a minimum terhelést akkor be se kapcsol)"Egy 350W-os, 80%-os hatásfokkal rendelkező tápegység maximumra terhelve 437,5W-ot vesz fel a konnektorból, de ha csak 220 W-ot kér tőle a géped, akkor csak 275 W áramot vesz fel a konnektorból..
Elmondható, hogy alacsony, nem kellő terhelésnél, rosszabb a hatásfok, mint optimális kihasználtságnál, tehát feleslegesen nagy, túlméretezett, 500+ wattos tápoknál fajlagosan többet fizetsz ugyanannyi energia előállításáért, mintha optimálisan kihasználnál egy kisebb tápot."Itt is lehet "látni", hogy kisebb W fogyasztásnál kevésbé hatékonyabb a táp, tehát a túlzott W nem hogy jó hanem egyenesen rossz!
Mivel ha nem használod a tápot egy bizonyos % fölött akkor az alacsony kiszolgáláshoz nagyobb energiát kell kivennie a konnektorból, de mivel leadni nem tud többet a ténylegesnél így a W különbözet nem vész el csak átalakul elég nagy %-ba hővé ami nem tesz jót az alkatrészeknek ... -
Wiz Khalifa
veterán
válasz LaciMc82 #68505 üzenetére
Hogy őszinte legyek én a helyedben inkább vennék egy Seasonic-ot vagy egy jobb Corsair-t.
Eddig akár hány tápot kellett javítanom szinte mind FSP volt. Illetve a tápos topikban is olvasom hogy 1-2 év és már cicereg az FSP táp vagy épp nem szokványos dolgokat csinál (pl jobban megterheled és leáll) stb...
Ez a Seasonic szerintem fényévekkel jobb mint az az FSP. [link]
(#68506) kornel76:
Corsair táppal semmi bajom. Az FSP az ami szerintem nem annyira ajánlott.Smoke some weed nigga!
-
detroitrw
addikt
válasz LaciMc82 #68503 üzenetére
Ha a 450-es corsairt használod mellé akkor tuti nem a táppal van probléma
A szürke kép az mindig full szürke?
Fánkkal tesztelted már?
ne a W -ot növeld hanem a minőséget! A "FSP Hydro 500" helyett inkább vennék egy "be quiet! Pure Power 10 400W (BN272)"-t(#68507) F1r3b1rd:
Ha valaki fejleszt akkor 90% hogy a régebbi gépe többet fog fogyasztani mint az új!
Fölösleges a W-ok számát növelni(#68509) Wiz Khalifa
pedig az FSP az egyik legalapabb ajánlott táp[ Szerkesztve ]
-
F1r3b1rd
tag
válasz LaciMc82 #68505 üzenetére
Az FSP-k mindíg is jók voltak, nem véletlenül gyártatják a nagyobb gyártók velük a a tápjaikat.
Ajánlott tápok topikjából egy lista.
Tény hogy nem a legfrissebb, de irányvonalnak megfelel-Ha hosszabb távra tervezel, minimum 550 v 600W-t érdemes, későbbi bővítésnél ne kelljen megint tápra költeni(ezek a vga-k egyre többet kajálnak, a dinnye cpukról nem is szólva mikor ki vannak hajtva).
-
kornel76
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68504 üzenetére
Mi bajod az FSP-vel meg a Corsair-el?
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
LaciMc82
aktív tag
-
LaciMc82
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Lefty
addikt
Muanyag erkelyajto zsaluja nem jo, illetve nem zar jol - tudtok ajanlani helyet, akik megjavitjak? Illetve egyik ablak szigeteleset is meg kellene nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest