Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz SpongyaBob #68198 üzenetére
Munkatársam 6s-t vett egy hónapja kicsit kevesebbért.
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy azon is akadozik már a 11-es ios, és már kukázni akarja.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
lenovo ideapad y700 15isk gamer notebook eladó. HA link: [link]
szerk.: ismerős árulja, csak segítek. Érdeklődni nála.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Eladó egy nagyon szép állapotú - gyakorlatilag használati nyomoktól mentes - iPhone 5s 32GB space grey, iOS 11.1.2 fut rajta, vodafone függő.
Doboza megvan + füles + töltő, ehhez egy jó hosszú és jó minőségű utángyártott kábelt tudok adni, az eredeti sajnos tönkrement.
Kérésre tudok képet küldeni.
40.000,-
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Gus
aktív tag
válasz Diokhan #68195 üzenetére
Akit érdekel kiguglizza. de csak ez a része ér:
Felsőfokú végzettséggel, mégpedig:a) felsőoktatásban pedagógus-képzés, műszaki, informatikai képzési területen szerzett szakképzettség, vagy
b) felsőoktatásban szerzett szakképzettség és OKJ szerinti informatikai szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett felsőfokú szakképesítés.
-
bnorci71
addikt
Asus RT-N56U router eladó
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Gus
aktív tag
Sziasztok!
Aki szeretne a BAZ megyei kormányhivatalnál informatikai munkakörben dolgozni Miskolcon az keressen meg légyszi! Szükséges végzettség: az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X.20.) Korm. rendelet 1. melléklet 22. pontja szerint. Bérezés a köztisztviselői bértábla szerint. -
Ronyman
aktív tag
HELP!
Mikulás jelmezt hol tudok venni?
Pici keresztlányomnál azt hiszem én leszek egy darabig a Mikulás! Szóval érdemes lenne egy maskarát beszereznem!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek eladó iphone 6? Megkímélt független esetleg tmobil-os érdekel. Előny samsung galaxy a3(2016)-os beszámítás. Doboz, gyári tartozékok legyenek meg.
Ajánlatokat pü-ben
-
jagada
addikt
Ha már video vágás a téma, tud valaki ajánlani egy olyan egyszerű kis ingyenes programot, amivel a telefonnal (IOS) készített videót el lehet forgatni 90 vagy 180 fokkal?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem talalom, megvettem a D3DGeart és azzal csinalom mostanaban...
Ha jol emlekszem OBS-ben VBRLAT 15Mbps / 35Mbps peak bitrate és MP4 beallitas volt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #68183 üzenetére
Én is inkább amellett döntöttem, hogy magam rakom össze. De köszi!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
F1r3b1rd
tag
válasz elistvan #68180 üzenetére
Tény és való hogy Sony Vegast nagyon régen nem használtam, de emlékeim szerint csak egy K-Lite Mega kodekk pack kell hozzá meg vmi aviplug.dll utólagos bemásolása és meg tudja nyitni meg szerkeszteni.
Közbe találtam egy videót is róla
Ereshkigal
Pontosítok, kinek ez kinek az tetszik jobban.
Meg kell nézni pár videót róla, esetleg kipróbálni és eldönteni melyik jobb neked.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Hazamegyek reggel megnézem a felvételi beallitasaimat, ha utofeldolgozas lesz akkor kicsit játszani kell vele de fejből nem tudom a beallitasaimat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
derrik
őstag
... a fiókban volt ha valakit érdekel írjon egy árat privátban
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
OBS progi beállításában kellene néhány tapasztalaton alapuló tipp.
Kicsit szortíroztam az évek alatt összerakott hasznos program gyűjteményem (persze még közel sem értem a végére ) és kiszórtam azokat melyek több évesek voltak, így kisöprésre került a képernyőről videót felvevő programtár is. OBS-t gondoltam beüzemelni erre feladatra (na nem mintha évi 1-2 alkalmon kívül többször lett volna rá igényem ilyen funkcióra, de sosem lehet tudni)
streamelni nem kívánok, így a felvételkészítés tippjei érdekelnének, ki, mit, miért úgy állított be, ahogy tapasztalatokra lennék kíváncsi
wwenigma javasolt catalystes topikban xaymar codec-et hozzá, amivel AMD hardvert be lehet fogni kódolásra. Ezt be is raktam a megfelelő helyre és be is állítottam a hardveres kódolást, de pl. milyen formátumú felvételt lenne célszerű beállítani, ha utómunkát is tervezek (némi felirat ide-oda, vágás, stb..., mkv-t állítottam be egyelőre) illetőleg milyen videoszerkesztő progit használtok utómunkához?
read-only mode on the forum
-
F1r3b1rd
tag
Nakérem, a Getdataback Simple 2 nevű progival sikerült mindent hibátlanul lementenem a sérült partíciós táblás vinyóról.
MBR-hez már találtam windowsos progit ami tud készíteni biztonsági mentést(linux parancssorból megoldja), esetleg GPT partícióhoz ismertek valamilyen megoldást ?
-
Tothgera30
Ármester
Keresek 1Tb-os HDD-t vagy SSHD-t, 2,5"-os, 7mm vastag, keveset futott darab érdekel!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Gus
aktív tag
-
senior tag
Eladó Xeon-os félgép.
- MSI G41TM-P33 alaplap; csak a lap, hátlap nincs,
- Intel Xeon L5420 processzor; nútolva és forrasztva (nem matricás) - tehát a proci van átalakítva, a lap érintetlen,
- 2×1GB 1066Mhz Kingmax memória,
- ajándék házi barkács (két gyorskötöző tartja fixen a ventit a bordán) Intel gyári hűtő, magasabb alu bordás, csendes - teljesen jól használható.
Ára: 12000,- Ft.A lap és hűtő külön nem eladó, a proci és a memória (párban) vihető; előbbi 4000,- Ft, az utóbbi 2500,- Ft.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,Miskolcon tudtok olyan számtech boltot ahol lehet Erzsébet ajándékutalvánnyal (nem kártyaalapú) fizetni?
Tiszta hülye aki nem normális
-
nézzbe
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #68167 üzenetére
Légzsák igen
-
Wiz Khalifa
veterán
A cég jó híre érdekében "visszavettük" tőle a cuccot és kapott egy újat. Amiért inkább lejött a vevő 150km-ert csak hogy tuti ne legyen baja. Mert azt mondta hogy inkább kifizeti azt a benzinköltséget de akkor is tudja hogy nem lesz sérült a termék.
Az másik kérdés hogy ennyi plusszal miért nem vette meg mondjuk ott a környéken inkább valami boltból de mind1.
Smoke some weed nigga!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #68159 üzenetére
Sok minden elfordulhat pro-kontra, de ha kellően odafigyel a vásárló, akkor is elhúzódhat adott esetben mire érvényesíti a jogait. Viszont ez a jog onnantól él számára miután saját tulajdonába került a küldemény.
Sérült doboz esetén - ha észreveszi - simán mondhatod, hogy márpedig a sérülés miatt nem veszed át. természetesen ehhez alaposan át kell nézni a "dobozt". Ha ez nem történik meg és a futár elmegy, onnantól az átvevő felelőssége a történet. Tanulság: nem mindegy kit bízunk meg átvevéssel!!!!Benzinkútos pick-pack pontra én is kaptam már szanaszéjjel szakadt csomagot, de mivel a benne lévő könyvek gyakorlatilag épek voltak, így nem kértem, hogy jegyzőkönyvezzük a dolgot....lehet mondani, hogy szerencsém volt a tartalmi dolog relatíve kisebb sérülékenysége miatt.
Esetedben a vevő kitörölheti nemesebbik felét, mivel nem tudja bizonyítani, hogy csomagolás-szállítás közben keletkezett a sérülés. Amikor elengedte a futárt elismerte, hogy minden rendben a csomaggal. Onnantól pedig jön az IJ történet még akkor is, ha valóban szállítás közben történt a probléma, csak Ő ezt már nem fogja tudni bizonyítani. Szóval ez a részéről szívás...Bár ügyfélmegtartó magatartással a szolgáltató lehet előzékeny, viszont ez tényleg egyéni döntés kérdése, nem lehet általánosítani ilyen esetekre
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #68162 üzenetére
De akkor meg mégis sérült volt a csomag és nem reklamált h írjanak jegyzőkönyvet az átvevőnél..
Nyilván ellóghatott a futár, de ő ezzel tényleg le van védve és érthető is épp.Everybody lies.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Pttypang #68161 üzenetére
Ez is ki volt tömve pukifóliától kezdve mindenen. És mégis eltört.
Amúgy az a sarka ahol eltört azon a sarkon a doboz sérült, tehát vagy elejtették magasból vagy földhöz vágták ott. És mikor feladtuk nem olyan volt.
Tehát a GLS volt a hunyó sajna.
Smoke some weed nigga!
-
veterán
Ez nem fura szabaly, siman hibas volt a csomagolas.
Nem veletlenul vannak a tv-k meg egyebek is kobmeter hungarocellel korulolelve.Everybody lies.
-
PLaci58
addikt
Rosszul csomagoltátok :-)
A futár tudtommal tényleg csak a csomagoláson látható sérülésért felel.
Láttam már GLS futárnál az első ülésen vagy 20 darab pálinkás üveget sima kartondobozba állítva és semmi csomagolás :-)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Wiz Khalifa
veterán
Van egy érdekes sztori nekem is amit az én munkahelyem szívott be a múlthéten.
Feladtunk egy gránit mosogatót GLS-el. Ráírtuk a dobozra hogy törékeny és megkérdeztük a GLS-t hogy náluk hogy van a törékeny kezelés mert nem látjuk hogy kérhetnénk. Azt mondták hogy érték biztosítva van minden csomag náluk 50k-ig.
A csomag megérkezett de törötten. A futár nem várta meg hogy az ügyfél kibontsa. Felhívtuk a GLS-t hogy most ilyenkor mi van. Azt mondták hogy ők csak akkor fizetnek és vállalják hogy náluk tört össze ha a dobozon is látni hogy sérült és a futár csinál jegyzőkönyvet. De a futár csak sérült doboznál csinálhat jegyzőkönyvet.
Így mivel nincs jegyzőkönyv nem érdekli őket, döntsük el mi hogy a vevő törte-e el vagy mi adtuk-e fel törötten.
Tehát azért a GLS-el vigyázzatok ha úgy van, mert kicsit fura ez a szabály náluk.
Smoke some weed nigga!
-
nézzbe
aktív tag
Eladó német billek fix 3000FT\db áron
Saitek CYBORG csak az usb kábel van rajta az usb hub és hang bővítőket levágták, de a bill hibátlanul működik állítható hátérvilágítással kicsit kopott takarítás ráférne
Logitech G15 LCD hibátlan háttérvilágítás jó, oldalai számítógépes asztal miatt kopottak, takarítás ráfér, de működik hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Vangelis #68156 üzenetére
Acer Aspire 8920G notebook kijelző teljesen el lett távolítva.
Cpu T7500
VGA: NV 9500M 512MB
Hdd:500GB
dvd rw
wifiTökéletesen működik. Monitorra dugva
Ár: megegyezés szerint.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Eladó:
Lenovo G585 hibás! alkatrész árban eladó. (alaplap hibás) Kompletten.
2x4GB DDR3 Samsung RAM.
160GB SATA HDD
CPU: AMD E1-1200
AKKU
15,6" Kijelző LED
DVD RWÁr: megegyezés szerint.
Alkatrészenként is eladó!
Hp Pavilion DV9500 17" hibás ... sípol.
ram: 2x2GB DDR2
HDD nincs
CPU: T8400 (elvileg)
DVD RW
stb
Ár: megegyezés szerint.Alkatrészenként is eladó!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Eladó holmik:
Asus X101 10"-os netbook Atom N435 proci, 2Gb DDR3, 120Gb mSATA SSD. Megkímélt állapotú. Dobozában, töltő és leírás jár hozzá. Ár: 20k-
Jabra Talk Bluetooth headset. Szinte új. Elvileg még garos, de nem találom a számláját. SpeedShop-ban lett véve. Ár: 4k-
WayteQ autós tablet tartó 7"-10" ablakra, vagy sima felületre tapasztható. Ár 3k-
Type-C csatlakozós QI töltő film - 1,5k-
SATA notebook HDD-k:
750Gb Samsung - 7k-60Gb IDE 2,5" HDD - 1k
Érdeklődni PÜ-ben!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #68153 üzenetére
Te most hülyéskedsz? Miután kicsengetted a lóvét számára még szép, hogy bonthatod Az már csak rajtad múlik, hogy megvárja-e ezt a sofőr vagy elengedted, de ha reklamálni akarsz, a jegyzőkönyvhöz mindenképpen kell a sofőr jelenléte a bontásnál...
Mielőtt rákapnál, hogy fizetés előtt bontanád.....csomagsérüléssel mi újság ilyen esetben? Még ki sem fizetted már szétbasznád a csomagot? Na ugye Néha szoktam pár percet beszélgetni futárokkal. Érdekes vásárlói elvárásokról tudnak ám beszámolni, persze számukra a fura figurák maradnak meg jobban az emlékezetben, de azért engem is meglepett, hogy mekkora elmebajnokok vannak vásárlói oldalon IS. Pl. "bontsuk fel a csomagot, ide lerakom a pénzt, de nem fizetem ki bontás előtt..." pedig elvileg (nem kerestem utána) kifizetésig az eladó tulajdona a küldött cucc, addig pedig nemigen "rongálható" a vásárló/futár részéről a küldött pakk, különben jön a jegyzőkönyv...sérül küldeményről
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68150 üzenetére
A Postán kívül mostanság amúgy szerencsére szinte az összes futár szolgálat engedi kibontani a csomagot és megnézni.
Smoke some weed nigga!
-
Gus
aktív tag
válasz diablo1984 #68150 üzenetére
Ilyen esetben , ha kételkedik az ember, megéri elszaladni 50 km-re megnézni élőben is. Mondjuk mielőtt nagy nyilvánosság előtt lecsalózol valakit ok nélkül, esetleg érdemes meggyőződni egy két dologról. Például, hogy az illető nem egy nagy cégnél rendszergazda-e, ahol mondjuk tömegével most cserélték a gépeket, és hozzá tudott jutni jutányosan néhányhoz, és mivel el is akarja adni, és mivel selejt áron tudta megvenni, ezért piaci ár alatt próbálkozik karácsony előtt. Persze, az is lehet, hogy tévedek...
-
Trollolo
tag
Van még pár db Beex Rainbow tabom eladó.
Mindegyik dobozos, töltő van hozzá, szép állapot.Ár: 7000Ft/db
Illetve van még egy gyönyörű állapotú Samsung Tab S 8.4 (SM-T705) (Wifi + LTE)
Gyári tokkal, töltővel.Ár: 55000Ft
Érdeklődni PÜ-ben
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Wiz Khalifa #68149 üzenetére
A 8300cmt az 3. Gen procis volt, a 8200as szèria a 2. Genes.Láttam èn már falon pókot, nem kell bizonygatni, nekem gyanús a dolog, inkább megvettem máshol 17 ezerrel drágábban, mert az legalább tuti, nem utánvèttel egy P3as jön, mint anno laptop helyett ágynemű.....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68148 üzenetére
HP 8460p: Nála: 43k 250GB HDD-vel, PH-n 50k 1TB HDD-vel.
HP 8440p: Nála: 32k 250GB HDD-vel, PH-n 38k 500GB HDD-vel.
HP 8300 CMT: Nála 32k 4GB rammal és i5-2400-al, PH-n 38k 8GB rammal és i5-3470-el.Tehát ha jól megnézed ugyan annyira jönnek ki kb mint PH-n csak annyi hogy PH-n még jobb konstrukciók vannak.
A HP 8300 pl mindenképp jobb választás PH-n ennyiért. Amúgy én a 8470p laposom adtam el 50k-ért úgy hogy volt benne 8GB ram és 256GB SSD illetve egy gyári akku ami 4órát bírt ha nezetél, mert szinte új volt. És gyári magyar billzete volt. 50k volt a reális értéke. Ha többet kértem (mert volt mikor többért tettem fel) nem írt a kutya se mert sokallta. És helyesen.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
diablo1984
veterán
válasz Wiz Khalifa #68147 üzenetére
dehogynem, nézz utána a cuccoknak, minden 10-15 ezerrel olcsóbb+ingyen posta! és még pár napja semmi sem volt felrakva.... Gyanús!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz diablo1984 #68146 üzenetére
Szerintem egyiket se adja olcsón. Piaci értékének megfelelő. Tehát amennyiért meg is fogják venni és nem rohad rajta.
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz diablo1984 #68144 üzenetére
Én kb 20 km-re. Mondjuk most nagggyon messze vagyok tőle . Mi a kérdés ?
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Van közületek aki Encsen lakik?
-
bnorci71
addikt
+(#68142) Crytec210
mint minden gép veszélyes, odafigyelést igényel a használata, kezelése, ~50m3 felhasításán vagyok túl, eddig gondmentesen, megtanultam használni a videón nem én vagyok egyébként én videóztam
A kúphoz nem kel nyomni nem kel erő illetve nagyon minimális csak annyi, hogy belekapjon utána hátra lehet lépni és hagyni a gépet dolgozni a fa mindig előtted vanPitu
ha nem találtad volna meg
[link]"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Van egy tavaly ősszel vásárolt Doogee x3 telefonom eladó. A fiam használta, egyok sarkán van egy pici leverődés, ezt leszámítva hibátlan. Ajándékba adok mellé egy angol zászló mintás notesztokot, és 2db üvegfóliát.
Az ára: 10.000huf
Kazincbarcikán található.
Privát üzenet hamarabb észreveszem, és kérésre küldök pm-ben képet. -
mezis
félisten
-
Pitu
aktív tag
válasz bnorci71 #68136 üzenetére
Az igen! Nálam láncfűrész/balta kombó lesz. 6m3 akácfa van ~1m szálak. Szerencsére nem nagy az átmérőjük.
A második link egyébként az aktuális felhasználó saját videóit listázza.
Obi-ban pár ezerrel olcsóbb, de pont ezt nem ajánlották kollégák: [link]
A piac jó ötlet, szombaton kinézek. -
bnorci71
addikt
nálunk ilyen a tűzifa aprítás
mindkettő saját készítés
(#68135) F1r3b1rd
a kép alapján ez ugyan az ami nekem van és az fújós kerekű, sose felejtem el megvettem a Brokistorba a benzinkúton felfújtam a kerekét aztán az elkerülőn a kocsiba hátul kirobban a belső, hát mint egy ágyú olyan volt[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz F1r3b1rd #68132 üzenetére
ezt gyorsan felejtse el, meg nem szabad venni
fújós a kereke én 3-4 belső után a gyerekek úszó "hurkájából" polifoam vágtam egy darabot és raktam be a belső helyett
a puttony vékonyabb lemezból van mint a Suzuki szóval pénzkidobás csaka rendes hagyományos magyar tömörkerekes talicskát szabad csak megvenni
esetleg eztdrágább mint az a kÍnai szar, de egyszer kel megvenni, anno én is hirtelen fahordáshoz vettem meg is bántam
egyébként kertészbe agrokerbe 12 körül láttam a magyar talicskát
-
F1r3b1rd
tag
USB 3(3.1) alaplapi kivezetése lenne valakinek fölösbe megegyezés szerint?
Egy régi pcház elejére akarom kivezetni. -
F1r3b1rd
tag
Praktikerben ez már elég tűrhetőnek néz ki, de saját szemrevételezés nem árt, hogy mégis milyen vastag anyagból van a puttonya( ha megemelve nagyon könnyű, akkor nem ér semmit,pár alkalom után kiszakad/elenged a szegecs v a heggesztés).
Obiban pár hete néztem, de 10 fölött volt, néha a búza téri kertészáruházban is szokott nagyon jó minőségű lenni 9-10 körül.
Esetleg a piac szombaton. -
Pitu
aktív tag
Talicskát / furikot hol érdemes venni? Nem tervezem gyakran használni, de vasárnap tűzifa aprítás.
-
-
kenwood3
addikt
-
félisten
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy jó öreg PS2 konzolra, ami nem SCPH 30004 modell? Ki szeretnék próbálni rajta valamit.
Előre is köszönöm.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
kenwood3
addikt
Sziasztok !
Nem jar valaki miskolc kisvarda utvonalon? Kellene 1 kis segitseg.
Koszonom!
Mi az az ekezet dragasag??
-
nézzbe
aktív tag
Eladó lenne egy Thermaltake BigWater 745 komplett vízhűtés 2x120-as radiátorral, 2x 120-as venti, tartályos szivattyúval, mullti intel lefogatóval, cpu blokkal kábeleket kötözgették már de működik hibátlanul, ára fix 5000 FT
-
LaciMc82
aktív tag
Valakinek lenne kölcsönbe pár napra dvi-hdmi minimum 1,5m-es kábele vagy hdmi kimenetes vga-ja?
[ Szerkesztve ]
Tiszta hülye aki nem normális
-
emery2
tag
Kazincbarcikán, vagy miskolcon ismer valaki olyan szervizet amelyik profin javit navigációt ?
Egyik Tom tom-on a bekapcsoló gomb adta meg magát, a másik navon pedig térképfrissités után nem indul be
Köszi a segitséget.
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
LaciMc82
aktív tag
Halihó.
valakit nem érdekel egy Diablo 3 Battlechest bontatlan PC szoftver?
Akinek vettem már megvan neki.
Az ára 5500 ft lenne.Tiszta hülye aki nem normális
-
JamesFinn
senior tag
-
Feriboy2
aktív tag
Sziasztok!
Libát hol lehet venni Miskolcon vagy a környékén? Északban anyám látott hirdetést, de az kecskeméti meg nem is adnak 1 darabot
1 db egész, konyhakész kéne.
Köszi! -
F1r3b1rd
tag
Remélem hogy ez a netsemlegesség eltörlése nem lesz ennyire komoly.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem tudom melyik Chuwi az amelyik van havernak de nekem bejön. De inkább a dual boot miatt.
Nekem Lark-om volt 3db (mind gariban cserélt mert szar volt) de a végén a pénz adták vissza mert nem tudtak hibátlant adni. BeeX-em volt egyszer de az megadta magát 1 hónapon belül szintén mint a te Chuwi-d.
Azóta nem is vettem tabot mert nem igen kell de ha vennék akkor szerintem iPad-et vennék vagy Samsung-ot.
Smoke some weed nigga!
-
jFox
addikt
válasz Wiz Khalifa #68107 üzenetére
"Chuwi. Az az egyetlen kínai tab ami bejön."
Na én meg azt kerülöm... 1 hónapot bírt nálam egy Hi8 Pro. A rendszer sem volt rendesen optimalizálva.
De végül meghalt az alaplapja.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #68107 üzenetére
Értem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Diokhan #68106 üzenetére
Rákeresel a neve alapján az adatokra és rájössz magadtól is hogy az.
Nem tudom miért de az ilyen "gagyi" hangzatú tabok mint a BeeX, Lark és társai a sírba visznek.
Inkább akkor egy Samsung, Nexus, Lenovo, iPad vagy egy Chuwi. Az az egyetlen kínai tab ami bejön.
Smoke some weed nigga!
-
félisten
4x100 ET45 lemezfelni elado barati aron.
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Trollolo
tag
Van Eladó sorban pár Tabom még:
2db Beex Rock
12db Beex Rainbowegybe vagy külön is akár.
Érdeklődni PÜ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest