Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fila
senior tag
Csak nem müködik ez az átalakító, azért köszi
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz kicsitrash #60397 üzenetére
Tudom.
De manapság ezeket csak + órákkal tudod megtenni hogy mindent normálisan elmagyarázzanak. Mert a 30 órában már "nincs rá idő"...
(#60398) Diokhan:
Az még hagyján hogy az emelőt nem tudja hova tenni. Pedig a kocsik 80%-ba a küszöbön is van egy pici jelölés. De hogy sokan kereket nem tudnak cserélni na az üt nálam keményen.Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz bnorci71 #60391 üzenetére
En 2007-ben csináltam a jogosítványt de akkor mar mögöttem volt majdnem 10 év amatőr rally...! Akkor is volt meg rutin, műszaki vizsga! Volt egy lány aki azert nem ment at a vizsgán, mert nem tudta megmondani, megmutatni hogy hova kell helyezni az emelot, pedig ha az oktatója jo volt es felkészítette rendesen, akkor azt is tudnia kellett volna mégha a büdös életben többe nem kell használnia!
En a rutin pályán egy órát töltöttem, mert mondtam az oktatonak, hogy nem először ülök autóban es hogy mi van mögöttem! Frappánsan azt mondta, "meglátjuk"! Egy ora múlva mar indultunk a vizsga útvonalakat betanulni!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Bull Boss #60390 üzenetére
7,4 / 5 és 7,5 /5,5 a csati mérete... Akár még működhet is
@Syd: A "rutin" az arra vonatkozott, hogy x órán keresztül (talán 3 vagy 5 alkalom) ismerkedsz az autóval. Hogy ne keresgetni kelljen a kapcsolókat, érezd a pedált (mikor kezd el fogni a kuplung, mekkora gázzal tudsz elindulni, hol vannak a sebességek)... az oktató beléd verje, hogy index, tükör stb. Ezek nélkül én csak közúti veszélyokozásnak nevezném ami itt zajlik
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #60394 üzenetére
Pénz beszél, én meg épp jobb helyre is tudom tenni a penzt, ugyhogy kihagyom a dolgot, majd kesobb
Everybody lies.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz bnorci71 #60391 üzenetére
Én most májusba kezdek el vezetni. Itt meg már úgy van hogy a 30 órából 29 a vezetés. Az első óra a "kocsi ismerkedése" címmel a rutinpályán egy Y meg ha adott (pl a kis ernőn) akkor a kézifékes elindulás.
Utána mehetsz a forgalomba. És összesen 29 órád van mert az uccsó óra a 30-ból az a vizsga.
És ezt azért találták ki szerintem hogy az ember vegyen egy rakat + órát darabját 3k-ért. ami azért 10 + óránál már 30k...
Smoke some weed nigga!
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #60375 üzenetére
88-ba szereztem a jogsit
akkor az ember járt rutinpályára is illetve a forgalomba vazetni ahogy az oktató jónak látta
a vizsga 2 rutin feladat majd tiszteletkör a DVTK stadion körül majd amerre a vizsgabiztos mondta a városbanejem 94 körül tanult vezetni ott már a 30 óra vezetés fel volt osztva x óra rutin majd vizsga a sikeres vizsga után a maradék y óra forgalom szerintem ez volt a jó megoldás talán 4-26 vagy 6-24 volt elosztva
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alufelni
tag
Sziasztok eladó cserélhető egy HP és Compaq laptophoz használható (lehet máshoz is jó) töltő.
ez a modell:
töltő -
senior tag
Eladó: Intel Core i3-2100, 15000,.- Ft. Érdeklődni PÜ-ben. Köszönöm.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
scapegt
őstag
Valakinek szüksége van egy A4Tech X-718F típusú egérre? A kábel burkolata szétjött az egérnél, de egyébként működőképes úgy emlékszem. Alkatrésznek is jó lehet akár. Ha valakit érdekel, stoppolja le, különben a kukában végzi még a mai napon
GX-200, DP2, LX3, LX5, GXR és Ex1 típusú fényképezőgépekhez van egy db lencsevédő sapkám, ami automatikusan nyílik, ha bekapcsol a gép. A lencsevédő teljesen új, csak ki lett bontva a műanyagból. Egy sörért vihető
Továbbá S6 és S6 Edge átlátszó, 0,3 mm vékony szilikon tokok eladóak, darabja 500,- Ft-ért.
Ha nem kapok S4-et az előző helyett, akkor pedig használt S4 tokok is lesznek elvihetőek (többféle).
-
-
alufelni
tag
válasz kicsitrash #60380 üzenetére
AM2 - 3 as hoz,az a vas amit átlehet fűzni a hűtőn
-
üszök
őstag
válasz kicsitrash #60378 üzenetére
1 Giga Ram minimum azalatt semmit. A face az egyik legjobban zabáló app.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
alufelni
tag
Sziasztok nincs valakinek univerzális hűtőről megmaradt AMD lefogató vas?
-
kicsitrash
aktív tag
A 10-15 ezer forintos okostelók közül tud valaki ajánlani használható készüléket? Nem kell sok mag, max facebookozni fognak rajta (appon), nem lesz komoly böngészés... Inkább üzemidő, kijelző olvashatóság, hívásminőség ami számít.
Vagy egy használt lenovo a820-assal jobban járok?
-
Solad
addikt
válasz Wiz Khalifa #60375 üzenetére
Jogos, kurv@'ra félreértettem
(#60376) mycso: Persze, ezt a reszet teljesen megertem
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
mycso
veterán
Így van utána is tudod használni, viszont eladásnál sz@r lesz benyelni -50k/100k...forintot.
Már régebben említettem, hogy a tetvedékek feltörték az autómat, amiből kb 25k értéket vittek el, viszont az autóban 300k kár keletkezett. Persze használni tudtam, viszont eladáskor fura lesz benyelni.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Solad
addikt
válasz bnorci71 #60372 üzenetére
Tudok összefirkált fal mellett aludni? Mint a bunda
Mellesleg a párhuzamot nem érzem teljesen korrektnek. Az eredeti hozzászólásom pedig főleg nem erről szólt. Nyilván nem örül az ember ha kárt okoznak az autójában, de nem dől össze a világ egy csíktól a lökhárítón.
Sosem tudom fogom megérteni azokat az embereket, akik hetente vixolják, törölgetik az autót és ha van a műszerfalon egy porszem akkor eljön az armageddon.
73-ra: 2009-ben csináltam a jogsim és volt rutin, külön vizsgával. Hogy "régi" rutin alatt mit értesz azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
nagyon demagóg leszek
ha bemegyek a lakásodba és összefirkálom a falat mit szólsz hozzá?
nem tartják egyesek tiszteletben mások értékeit ez a morális probléma.
Hogy jön ahhoz bárki, hogy nekem kárt okozzon, ha pedig okozott vállalja a következményeit?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
jFox
addikt
Olyan átalakítót amit linkeltél, még én sem láttam soha. Csak a DVI-I változatát.
Ezt a HDMI - VGA átlakítót szívesen átadom neked, majd rendelek másikat magamnak, de vasárnap előtt nem nagyon vagyok elérhető.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
Gyíkac
aktív tag
hy,
nekem is van vagy 10 átalakítóm megnézem hátha akad, ha még aktuális.
bár ha egy linket dobsz a csatlakozóról ami az alaplapon van akkor tuti biztosan tudunk adni.
mert az egy ritkább csati amit te mutattál én talán 3X ha láttam olyat ( egyik egy r7 260 -as karin volt, de volt mellette a hagyományos is)
[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
Nekem kicsit gyorsabban kellene, mint az ebay.
Kiszereltem a régi dolgokat a tesóm gépében(írtam is itt, hogy eladó), az újak bent, csak éppen a monitorra nem tudom kirakni a képet..
VGA monitor, hdmi, dvi-d kimenet a deszkán...
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Én most rendeltem az ebay-en HDMI-VGA átalakítót. Valami 1500Ft volt. Még a hang is ki van vezetve.
Nekem DVBT box-hoz kell. Az is megy vele.De ha nem is lenne HDMI kimenet, DVI-D - HDMI átalkító bizzos hogy van.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Teng
aktív tag
Hello
Ilyennel mi is szívtunk, de a megoldás ilyen' DVI kábel volt mivel a monitoron is volt DVI.
Másik esetben ami járható út volt a HDMI-ből VGA jel előállítása kb2500 forintos cucc, ha itt nem akad senkinek eladó akkor megnézem mert lehet Nekem kajlódik 1 valahol..
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Figyelmetlen voltam sorry. De van céleszközöm ami ezt is megoldja.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz WildBoarTeam #60346 üzenetére
Persze, ismerem a felhasználási területét a dvi-vga átalakítónak... de ez dvi-d csak digitális jelet tol ki egy analóg csatlakozóra
Bár a diplayporton is kimegy analóg jel...
-
fila
senior tag
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz kicsitrash #60342 üzenetére
Ha mondjuk újabb VGA-hoz (DVI kimenetű) akarsz régebbi monitort kötni (VGA bemenetű).
(#60340) Pitu
Accem a PH is érzékeli, ha használod és megkér a kikapcsolásra.
Mondjuk én csak olyan oldalakon tiltom a reklámokat, ahol már bosszantó, mert a tartalom olvashatatlan miatta.[ Szerkesztve ]
blabla
-
fila
senior tag
válasz kicsitrash #60342 üzenetére
Alaplapon csak ilyen kivezetés van meg hdmi, a monitor vga.
Én is ezen filóztam van-e ilyen kábel, de találtam róla képet, ezért próbálkozom...
#alufelni:
telószámot tud valaki? Mi a bolt neve?[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
[link]VGA-DVID átalakító
Nincs valakinek ilyen elfekvőbe, vagy hol lehet kapni ilyet? Darkcomp-ba nincs.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Már kezd elegem lenni a netes reklámokból.. Tudtok valami progit, amivel blokkolni lehetne őket? Egyszerűen már pofátlanok.. Az új menetrendes oldal pl nem elég hogy el lett xarva, még minden egyes járat közé pofátlanul bedob egy hirdetést hogy nehogy véletlenül egybe lásd a járatokat.... Chromeot használok. Régebben felraktam valami blokkolót de az nagyon belassitott a gépem :S Van valami cucc amit ajánlanátok?
-
Pitu
aktív tag
válasz WildBoarTeam #60335 üzenetére
Kb. fél éve lecseréltük az öreg opelünket egy octavia-ra. Asszonynak mondtam is hogy úgy parkoljon (amíg meg nem szokja az autót) hogy inkább szálljon ki, nézze meg többször hogy befér-e / nem megy-e neki a másiknak..stb. Nyilván rám is igaz volt ez. Nagyobb autó, hátra nehezebb kilátással ...stb.
Persze ha útban van, lehet hogy irritál ez másokat, de nem vagyunk egyformák.
(Anno amikor az opelt meghúzták az egyetemen, egy darabig fényképeztem a mellettem állók rendszámát, de aztán meguntam.) -
Solad
addikt
Ha a karokozo maga nem hagyja ott, akkor ugyis mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Én is örültem volna egy ilyen cetlinek, mikor meghúzták a kocsit, pedig amikor kiszálltam még láttam is a papácskát beszállni a kocsiba, de nyugtáztam magamban, hogy egy akkora helyen, amit a két kocsi között hagytam még egy traktor is befér keresztben.. ő összehozta...
blabla
-
fila
senior tag
Konfig csere miatt eladó:
alaplap: Asus P5GC-MX/1333
memória: Kingmax DDR-2-800, 2 modul: 1+2 GB,
proci: C2D e7200-as ha jól rémilk, de lehet, hogy e7300-as , gyári hűtővel,
táp: FSP: ATX-350pnr
vga: Galaxy GF 9600 GT, 512 MB DDR3, 256Bit, dual DVI.A tegnapi napig rendben működött, elvileg hibátlan mind. Képet tudok küldeni.
Ajánlatokat várok priviben, lehetőleg az egészet egyben adnám.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz apuka6112 #60329 üzenetére
Pedig ez a "trendi" manapság, se gerinc, se becsület....
A másik, hogy 0 előzékenység. Az oktatók ahelyett, hogy ezekre tanítanák meg tanulókat, csak a feszkót meg a kapkodós stílust oktatják, hogy toljanak le mindenkit. Az olyan ember, aki nem tud türelmesen és higgadtan oktatni, az ne menjen oktatónak, mert csak idiótákat termel ki az utakra.blabla
-
apuka6112
csendes tag
Mondjuk korrektségből is vannak hiányosságok,mert ha már gyagyás a pali és meghúzgál más kocsikat,azért nem kéne reflexből elhúzni onnan!!!
-Üdv:Zoli-
-
apuka6112
csendes tag
Akkor nincs min csodálkozni,ezért van az utakon egyre több idióta!!
-Üdv:Zoli-
-
gaben1117
senior tag
Valaki nem jön ma napközben Nyiregy felöl Miskolcra? 9 boritekot kene elhozni.
-
apuka6112
csendes tag
Gus kollégához csatlakoznék liba ügyben
Most hallottam ,hogy állítólag már nincs rutinvizsga ...igaz ez nem tudjátok??-Üdv:Zoli-
-
kicsitrash
aktív tag
Nem vagyunk egyformák. Van, aki a kertet ápolja, van aki elissza, van aki a kocsijába feccöli a pénzt és energiát, szabadidőt. Neki jogosan fáj, ha a legbecsesebb kincsét illetéktelen lábak tiporják.
Nálunk az autó használati tárgy, az autó van értünk és nem fordítva. De akkor is zavar, hogy amiért én megdolgoztam abban kárt tesznek, értékét csökkentik, később rozsdásodni fog ahol levakarta a festéket stb...
-
Argos
őstag
Kinek mit jelent a járgánya ugye.
Van akinek státuszszimbólum, van akinek pusztán közlekedési eszköz.
Aki az előbbi, az óvja, ahogy tudja, aki az utóbbi, az meg tudja, hogy gyk. fogyóeszkösz.
És se egyiktől, se másiktól nem óv se törvény, se józan ész......elmúlik...
-
Solad
addikt
Borzaszto a moral valoban, de mi pedig hajlamosak vagyunk tulovni az autonkat. Ha meghuzzak, hat istenem... ugy is el tudok vele menni akarhova, esztetikai problemaval nem foglalkozom (sajat autorol beszelek, nem cegesrol)
-
Gus
aktív tag
válasz sutykuru #60315 üzenetére
Hetente kétszer használja az asszony, mert vidékre jár vele. De a céges kocsim is itt áll, amivel naponta járok. Mondjuk, az Cascós, de 50K az önrész és azt nekem kell fizetni, ha gond van. Azt is megtolták már, bár azt nem a házunk előtt. Borzasztó a parkolási morál mindenhol. És rettentő sokan vették libáért a jogsit.
bnorci71 Igen, ez is egy jó kérdés.Egyre inkább úgy néz ki, hogy sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Még az sem biztos, hogy elég, ha látod az esetet.
Ismerősöm úgy járt, hogy a 2. emeleti ablakból látta, ahogy egy hülye taxis szépen nekitolat a jobb első sárvédőnek. Ugye kikiabált, hogy ne menjen sehova, máris lemegy, de mire leért a taxis elhúzott... Sajna volt annyira naív, hogy még a taxistársaságot sem jegyezte meg, nemhogy a többi hasznos infót.(#60316) bnorci71
A kertedet, házadat bekamerázhatod, rakhatsz fel riasztót, szögesdrótot, tarthatsz kutyákat. DE közterületet nem figyelhetsz meg.
[ Szerkesztve ]
blabla
-
bnorci71
addikt
-
kicsitrash
aktív tag
Sajnos valahol ez az igazság.
Nekem 2x koccolták meg az autót, egyszer egy multi parkolóban, egyszer a ház előtt. Az egyik kedves szomszéd kidobott az erkélyről egy 7dekás üveget, betörte a szélvédőm...
A lakásbiztosítás nem fizetett, mert rokon nevén volt a kocsi, a kötelező nem fizet, mert az más kárát rendezi, a casco nem fizet, mert károkozás... keressék meg a "bűnöst"... a rendőrség lezárta 1 hónap múlva a nyomozást. Nem akarom őket bántatni, mert tényleg lehetetlen megtalálni ilyenkor a tetvest.
-
Argos
őstag
Pedig bármennyire is visszás a dolog, sajnos az a helyzet, hogy gyakorlatilag sehogy.
Illetve, az amit kicsitrash írt, garázs vagy őrzött parkoló.
Megvédeni közterületen nem tudod, hacsak nem úgy, hogy ülsz az autóban és még idejében kiugrasz ordítozva, hogy nehogy belémgyerehülyegyerek.. Utólagos kártérítésre is legjobb esetben akkor van esélyed, ha szavahihető, pártatlan tanúval tudod igazolni a károkozást. Netán becsületes a vétkes és rendőrt hívtok, betétlapot cseréltek.
Esetleg kis okosságot lehet saját szakállra. Kalaptartóra egy rendőrsityak, kamu matrica a szélvédőre, hogy 0/24-ben megy a fedélzeti kamera, stb. Bár, ez nyilván a magabiztos, leszarommitb*szok alá a másiknak egyedeknél, halottnak a csók esete....elmúlik...
-
Gus
aktív tag
válasz kicsitrash #60311 üzenetére
Ja, elég, ha az adót befizetem ugye?
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz kicsitrash #60303 üzenetére
A kettő teljesen más kategória.
A közterületen fotózhatsz nyugodtan, de pl ahogy Argos83 is írta, ha szándékosan fényképezgetsz másokat (B. Macát ) és észreveszi, mondjuk ezért hívhat rád rendőrt (vagy udvariasan megkér, hogy töröld a képet), mert ugye személyiségi jogokat sértesz.
Bár még itt jön képbe a ráutaló magatartás esete, ami azért elég tág fogalom.Ha jól rémlik tavaly is képbe került a téma és akkoriban pont valami cikk is íródott itt a ph-n, csak lusta vagyok megkeresni.
blabla
-
F1r3b1rd
tag
válasz Wiz Khalifa #60251 üzenetére
250 GB-es elkelt !
-
Argos
őstag
Gyakorlatilag a felvétel - amennyiben közterületet rögzített és nem a saját kerted - csak arra jó, hogy te tudomást szerezz a történésekről. Magánszemélyként jogalap a felhasználásra nincs.
A közterületen készült felvételek (lefotózom a csemetét) esetében nincs alapja egy személyiségi jogi pernek, ez esetben ugyanis a jog amolyan "véletlen" belesétált a képbe kalap alá veszi a dolgot, tehát a háttérben pillázó japán turista nem perelhet. Persze az már más tészta, ha a strandon homokozik a Jenőke, te kamerázod, de a fácséra feldobott felvételen valamilyen megérzéstől elállítódott a fókusz és a háttérben napfürdőző B. Maca figyel premier plánban.
Nem véletlen, hogy pl. a koncertjegyeken külön fel van tüntetve, hogy semmilyen jogi követeléssel nem élhetsz, amennyiben felvétel készül rólad a koncert helyszínén/ideje alatt. És azáltal, ha belépsz a területre, ezt elfogadod.A fedélzeti kamera is érdekes dolog egyébként. Magyarországon nincs tiltva a használata, de közzétenni csak a személyiségi jogok figyelembevételével lehet (se rendszám, se felismerhető személy nem lehet rajta, ki kell takarni). Peres/biztosítási ügyekben felhasználható, de bírói döntés alapján működik, tehát ha a bíró úgy dönt, használható a felvétel az eljárás során akkor ok, ha nem, akkor nem. De, itt is is visszaperelhet az alperes, mert nem járult hozzá a felvétel készítéséhez, ezért őt sérelem érte és kártérítést követelhet.
Viszont, ha kamerával a járgányban átruccansz osztrákiába és elkapnak, akkor az elsőre 10.000 juróba fog fájni, ha nem tanultál belőle másodjára már 25k....elmúlik...
-
sutykuru
aktív tag
Nem vagy te pap, hogy más gyerekét fényképezd. A sajátodat természetesen lehet.
-
jagada
addikt
Az autó szélvédője mögötti kamera szinte csak a közterületet (közutat és környezetét) rögzíti.
Nekem mondjuk nincs ilyenem csak, eszembe jutott.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
kicsitrash
aktív tag
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz sutykuru #60301 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy egyáltalán nem lehet olyan helyre felszerelni kamerát, ami közterületet figyel meg.
Kollégámnak mesélte egyik ismerőse felháborodva, hogy betörtek hozzá és őt bírságolták meg, mert a felszerelt kamerák közül az egyik az utcára volt állítva. (fültanúja voltam a telefonbeszélgetésnek, így nem a szomszéd ismerősének a kutyája nyávogta el az aranyhalamnak, aki lerajzolta... szóval nem légből kapott kamu)Tehát még a saját házadnál is figyelni kell arra, ha kamerát helyezel ki, hogy az az utcára véletlenül se lásson rá (azaz közterületre).
blabla
-
sutykuru
aktív tag
Nem törvényes, megkérdezted Vér Pistikét, hogy a kék vagy a zöld nyákos kártya a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest