Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet még Szentkirályi Elixis-t kapni?
Az Auchanban volt egy ideig, de ott már nincs és nekem nagyon ízlett.
Vajon miért szűnt meg? Csak nem erről is kiderítették, hogy mérgező?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Gyíkac
aktív tag
válasz bnorci71 #60993 üzenetére
próbálkozni lehet, csak vigyázni kell az olvasófejjel mert könnyen leszakad a végéről az "olvasó".
Olvastam már több cikket és mindegyik azt hangoztatta, hogy a leg alkalmasabb felszerelés maga a wincsi. nem szokták a fejet cserélni stb. vannak elektronikák és azokkal szoktak próbálkozni.
A legvégső esetben veszik csak le a tányérokat, de az számunkra már megfizethetetlen.
Neten lehet keresgetni, hátha valaki tud segíteni, persze mindíg kérni kell ajánlatot.
sok sikert!
-
mezis
félisten
válasz Depression #60994 üzenetére
Addig stimmel, hogy nem szabad megbontani, ha még szeretne adatokat lementetni róla egy megfelelő felszereléssel, tiszta szobával rendelkező céggel. (Az sem biztos, de így még van rá esélye.)
No de ez a nagynyomású védőgáz ez még GÁZ. Valóban vannak olyan hírek, hogy kísérleteznek gyárak a levegő gázainál kisebb molekulájú gáztöltéssel, de ezek még csak kísérletek.
(Boncolj egy valóban kuka érett HDD-t, és szabad szemmel is látni fogod a beépített "porfogót" légszűrőt. Mert az a fránya gáztörvényt is figyelembe kellett venni egy HDD a tervezésénél.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
Eladó egy HP LaserJet P2015 nyomtató.
Akit érdekel privátban keressen."Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Vangelis
félisten
válasz Depression #60994 üzenetére
Pedig mi 3,5 vinyóban cseréltünk belsőt...
Jó pár éve volt valami régi 40GB-os.
Egy cégé volt és még talán le is mentettünk róla amit kellett.. de már fingom sincs, hogy pontosan , hogy volt.De pontosan már nem emlékszem....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Depression
veterán
válasz bnorci71 #60993 üzenetére
Nem vagyok guru, de ha megbontod a házat, akkor már Kürt sem segít rajtad...
belül nagynyomású védőgáz van, hogy véletlenül se kerüljön bele porszem, ami párezres fordulaton szanaszét karcolja a lemezt.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bnorci71
addikt
HDD gurut keresek
helyzet
van egy 250Gb-s noti hdd amin rajta vannak a családi fényképek is
na ez megállt, illetve felpörög de gép már nem látja, olyan mintha a fej nem pozicionálna rendesen, mert veszettül kattog. Van egy ugyan olyanom az elektronika cserét már kipróbáltam, nem jártam sikerrel. Én arra gondoltam a lemezt/ket kellene átrakni a rosszból a jóba és hátha....."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van itt olyan aki ért az apró dolgok forrasztásához és van is hozzá gépe? Egy mikrokapcsolót kellene megforrasztani, természetesen nem kérném ingyen
-
Wiz Khalifa
veterán
KERESEK!
Lapotop DDR3 memóriát. 4GB-os modul érdekel 1333MHz-vel!
Lehetőleg ilyen kellene:
Samsung M471B5273CH0-CH9Smoke some weed nigga!
-
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek kölcsön parókája? Egy lagziban lennék bolondmenyecske és már csak ez hiányzik a repertoáromból Persze nem lennék hálátlan Csoki sör stb.cserébe.
-
Lefty
addikt
Tudtok mondani megbizhato szervizt notebookhoz? Igazabol szerintem csak ujra kellene pasztazni.
-
veterán
Máv rendelőben a fogászaton milyen tapasztalatok vannak? Van valaki ott, akit kiemelnétek, mint ajánlott doki?
Everybody lies.
-
Solad
addikt
Marmint mit erőszakolna meg rajta? A szótövünk a pendrive, ejtsd 'pendrájv', majd simán, ahogy élőszóban is hozzádobod, hogy -ot. És nem angol az, csak jövevényszó, a mekiben se kecsapot vagy barbekjút kérsz a krumplihoz
A magyarrá erőszakolt írásmódoknak nem igazán vagyok híve, a szomszéd faluban lakó Pier Karden nekem túl sok, ahogyan a pendrájv és vincseszter is (függetlenül attól, hogy idővel, vagy akár már most, helyes lehet)
(#60977) bnorci71 És itt mi hasonul? .Teljes hasonulás akkor lenne ha azt írnád hogy pendrive-val, ahol is a rag elso hangha hasonul a szoto utolso hangjahoz. Pl: citrom-val --> citrommal
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
bnorci71
addikt
úgy ejted ahogy leírod
jujjjjjj
csak írni nem tudokPendriveot
na ez így elég fura, eszembe nem jutna így leírni akkor már inkább pendrive-t amit anno tanult az ember a suliba -teljes hasonulás- annak nem mond kicsit ellen?na de a lényeg siklik el
szóval MicroSD és külső HDD kerestetik"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Solad
addikt
válasz bnorci71 #60967 üzenetére
Pendriveot vagy pendrive-ot. Emlékeim szerint a legújabb szabályozás szerint az első a helyes, de a második sem böki a szemem. A te írásmódoddal annyi volt a bajom hogy azt feltételezi, úgy ejted ahogy leírod
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
bnorci71
addikt
válasz Diokhan #60963 üzenetére
nem működik próbáltam. látja de azt írja az LG hogy merevlemezt akar
Solad
nem tagadom sose voltam jó helyesírásból
pedrivet
így jobb?
vagy
pendrive-t
??
na jó lehet teljes hasonulással pendrivot
de a helyesírás ellenőrzőnek egyik se tetszik"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
fila
senior tag
Excel oktatást vállal valaki?
Számlaképesség fontos..5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
bnorci71
addikt
Keresek
Micro SD-t Class10, 16-32 jó ár esetén 64Gb
Mobil HDD-t 60-250Gb Tv-hez kellene mert a Pendrivét nem fogadja el rögzítéshez[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Ronyman
aktív tag
válasz sutykuru #60959 üzenetére
Erre gondoltam én is. Volt itt egy fórumtárs aki csinálta régen a szakdogámat, neki írtam. Egyelőre nem jött még válasz. Szerintetek lehetne, hogy ne az a tipikus fekete előlap legyen szerintetek? Azért inkább fehéret vagy más színűt szeretnék...
Esetleg valaki tud egy jó kötészetet?
-
Ronyman
aktív tag
Hol lehet venni/csináltatni esküvői vendégkönyvet? Egyedit szeretnék.. na nem olyan nagy módosításokkal. Lényeg, hogy a belső oldalára rakatnék egy képet, karikatúrát, ahová jókívánságokat lehetne írni, majd utána még egy pár oldal lenne 10-15 ami üres lenne, hogy a pár az esküvői képeket bele tudja ragasztani.
Esetleg az elejére is ráírhatnák a pár nevét, de az annyira nem fontos.Szombaton lenne az esküvő, szóval elég sürgős lenne.
Valami hasonlóra gondoltam:
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60956 üzenetére
Értem, köszi!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
diablo1984
veterán
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60953 üzenetére
Köszi, inkább szakemberre bízom! árban nagyjából mennyi lehet?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60948 üzenetére
Lásd az iróniát
-
detroitrw
addikt
Sziasztokt!
A hosszú hétvégén (05.13-16) miskolcon leszek s eladó lesz ez a teló:
BLUBOO Picasso - 2/16GB, 4x1.3GHz, 5" HD, 5.1 OS
Személyes átvétellel 20k!Ha valakit érdekel PÜ-be keressen!
Alku és beszámítás nem játszik
-
fila
senior tag
Olcsó androidos teló valakinek?
Páromé volt, kb két éves, de egy éve nem használt Most került elő egy dobozból.Működése hibátlan, de nem facebokozni való
thl T5
fekete,4,7 col, 512/4 GB, 3/5 kamera, gps, 3g, dual core, magyar nyelvű 4.2 android.
tartozék: plusz fólia, töltő, kábel, füles (nem használt), bordó tok,Ára 10 e.
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Diokhan
addikt
Szevasztok srácok! Miskolcon hol tudok 5S-re üveg fóliát tetetni viszonylag olcsón de úgy, hogy ne essen le másnap? Köszi
-
Vangelis
félisten
Eladó telefonok:
LG G4C független karcmentes.
Sony Z1C független gyönyörű szép
BB Q5 független. Patika állapot alig használt.
Konfig:
MSI G41
CPU: Intel E5700
4gb ddr3
500gb
vga int.
420w normális táp
Szép fekete ház.Akit érdekel valami dobjon egy PM-et.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
F.B.I.
veterán
Toshiba Satellite L500-19x, T4300 (2.1Ghz), 4Gb, 500Gb hdd, szép állapot, 30 perces aksival, 1360*768 kijelző, billentyűzet angol (fóliával orvosolható) és a vessző billentyű hiányzik de működik, Win10 pro 64 bittel, ára : 29K, kicsi alku belefér.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mddx28
csendes tag
Sziasztok,
Eladó a Gamer számítógépem, itt találjátok a hirdetést:
[Gamer PC - Sok garancia - VGA update-el VR ready!][ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
jFox
addikt
Keresek valami olcsó scannert. Feltétel Win 7 64bit alatt működjön.
Ajánlatokat pü-ben--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Nekem tavaly, szintén az Edigital-nál, a BlackFriday-on vásárolt cumóra kb 1,5-2 hónapot kellett várni mire megjött. Pedig a vételkor az volt ott, hogy raktáron, sőt a miskolci boltban is volt belőle a honlap szerint raktáron.
Én csak azt nem értem, hogy mi a ...-ért hírdetnek ilyen ilyen akciókat, ha nincsenek felkészülve a keresletre.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
mycso
veterán
válasz WildBoarTeam #60934 üzenetére
El, mert jó áron volt.
Egyébként a pultnál, amikor mutatom az email-t az eladónak, csak pislogott, hogy miért nem jöttem hamarabb, mert már lehet, hogy meg sincs a füles.
Mondom azért nem, mert ma küldtétek az email-t, hogy átvehetem és a mytcom alkalmazásban is ma változott a "szállítás alatt" állapot "átvehető"-re.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
alufelni
tag
Sziasztok,érdekel valakit Gigabyte Triton 180-as gépház?
Aluminium ,2db venti ,kábelek,stb.... (az alsó 2db férőhely hiányzott 3.5"-os HDD betételéhez,én szerkesztettem hozzá rézből 2.5"-os HDD keretet) igazából nem tudom mennyit érhet,a tetején van pár karc,oldala eleje szép.Csere érdekel 2.5"-os 500GB os HDD re. -
Vangelis
félisten
válasz Wiz Khalifa #60926 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Wiz Khalifa #60923 üzenetére
Hát akkor meg reklamálj.
(#60924) jFox
Biztos arra gondolt, hogy már lecipelted a garázsba.blabla
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz WildBoarTeam #60922 üzenetére
Nem.
Kajakra még úgy állt a rendelés hogy "Beérkezésre vár." azaz még meg se kapták a cuccot én már akkor lemondtam.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
WildBoarTeam
senior tag
-
Wiz Khalifa
veterán
Az Edigital de egy foscsomó.
Rendeltem tőlük két terméket PickPack-ra. Aztán másnap látom az egyik másik boltban hogy van egy cuccuk ami kéne de az Edigitalnak nincs. Hát beléptem a profilomba látom hogy a rendelés státusza az hogy beérkezésre vár. Töröltem a megrendelést, stb... erre ma meg jön az üzenet hogy átvehető a PickPack-on a csomag. Akkor mi a frásznak van törlés gomb egyáltalán?
Főleg hogy a legolcsóbb terméket tették bele a csomagba a rendeltek közül és csak azt küldték ki a PP-re. A színvonal egyre lentebb van náluk...
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
KERESEK!
HP Elitebook 2560p / 2560w (P= Professional - szürke, W= Workstation - grafit színű)
HP Elitebook 8460p / 8460w (P= Professional - szürke, W= Workstation - grafit színű)Valamelyik a négy lapos közül. A Workstation jobb lenne de a Professional is nyugodtan jöhet.
Feltételek:
- szép állapot
- 2-3 órás akku
- EU bill
- 60-70k között (HDD nem kell)Ajánlatokat PM-be várok!
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Kombinált hűtőszekrény olcsón elvihető szerdától. Zanussi Lehel, kb 190l-es hűtő, kb 80l-es fogyasztó. 170*60*60cm a méretei. Jól működik, az eladás oka: modernizálás.
Akit érdekel pü-ben jelezze!
Kérésre küldök képet.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valaki az Emagnál küldött már vissza terméket a garifutárjukkal?
Novemberben vettem egy terméket,elromlott és írják ,hogy az űrlapon amin a hibát kell bejelenteni lehet opciónként választani,hogy a termék árát kérem vissza,de én ilyet nem látok sehol.Ezen kívűl van egy Sony HDR-CX 240EB kamerám 16 GB-os microSDkarival egy pótakksival és egy kameratáskával ami ma akciósan 30000 Ft lenne,ha érdekel valakit szóljon
Tiszta hülye aki nem normális
-
PLaci58
addikt
eBay-en, ha megnyer az ember egy licitet mennyi időn belül kell kifizetni?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
JamesFinn
senior tag
Üdv.
Eladó egy Nokia hf-210 tipusú napellenzőre csíptethető bluetooth kihangosító. 2012-ben lett vásárolva, kb 10 alkalommal használtam. A kihangosító kiválló állapotú, az akksija lehet hogy már nem az eredeti, de van hozzá autós töltő. Tartozékai-töltő, autós töltő, csipesz. Kazincbarcikán megtekinthető, kipróbálható, átvehető. Ára: 4500 huf.
Privit hamarabb észreveszem. -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Tudtok miskolcon vagy a környéken (péter, barcika) olyan helyet ahol finom koktélok vannak és az árak nincsenek az egekben?
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #60904 üzenetére
Nem szoktam játszani, de most találkoztam egy játékkal, amiről nagyon jókat ír mindenki:
Szeretném kipróbálni és megnézni, hogy tényleg annyira egyedi a látványvilága, de ami főként netezésre van itthon gép, szerintem szörnyet halna már attól hogy feltelepítem.
Viszont van egy céges laptopom, ami elég vagány, így azon szeretném kipróbálni. Viszont ahogy írták is, lehet furcsán nézne rám a rendszergazda, ha bevinném ezzel az igénnyel.
-
veterán
válasz WildBoarTeam #60904 üzenetére
Ismerosom korhazi adminisztracios geprol wowozott ezzel a megoldassal, szoval annyira bunszar csak nem lehet, de nekem itthoni halozaton belul is lofutty jott at, valami diavetítésnek is lassú történet.
Everybody lies.
-
derrik
őstag
ma 17 orakkor megyek a Tiszairól Debrecenbe.....kisméretü cuccot leviszek ha jönnek érte Debrecen vasút állomásra
-
veterán
válasz WildBoarTeam #60902 üzenetére
Altalaban nem olyan izmos az fps tavoli hozzaferesnel, legalabbis nekem altalaban nem jott be a dolig
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest