Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
USB2 nem probléma, a dokkoló is csak 2-es. Torrentre úgyis valami öreg vinyó kerülne bele.
Vajon mennyit ehetnek? Nagyon tetszik hogy ennyire kompakt és olcsó
vlevi: Pont az a problémám hogy ha én építem meg, táppal, mindennel együtt a végére majdnem triplája lesz :/ de kétségkívül jobb. Ez a kínai csoda viszont költséghatékony, ami most fontos
sajnos[ Szerkesztve ]
-
Aethel
aktív tag
válasz Aethel #24830 üzenetére
Bocsi a dupláért, időközben ráleltem erre a lapra amin a "táp" eleve integrálva van az alaplapra.
Osztottam szoroztam, drágább valamennyivel mint az eredetileg kinézett lap, de árban talán ugyanúgy jövök ki mintha vennék picoPSU-t plusz adaptert, viszont ez kényelmesebb megoldásnak tűnik.Még nem dolgozták fel a rendelésem, szívem szerint megváltoztatnám erre az alaplapra, csak attól tartok van ennek valami hátulütője is. Egy SSD plusz egy vinyó pörögne rajta.
Vélemény[ Szerkesztve ]
-
Aethel
aktív tag
válasz PeterPH #24819 üzenetére
Köszönöm válaszaitok!
Meg is rendeltem, de végül az Asrock Q1900M mellett döntöttem. Ez sem melegszik sokkal jobban gondolom, azért valamilyen egyszerűbb ház hűtés befigyel majd.
Igazából minden megvan hozzá, egyedül a tápon akadtam meg. Ha a lehető leghalkabb működést akarom erőltetni akkor egyértelműen a PicoPSU jön szóba, bár árban elég kemény, ráadásul választék sem nagyon van. A flex tápok a kis 4 centis ventijükkel nem ígérkeznek túl halknak.Esetleg ha használ valaki picoPSU-t maradéktalan megelégedéssel , ajánlhatna egyet mert elég bizonytalan vagyok.
-
Aethel
aktív tag
Köszönöm!
Van valakinek tapasztalata ezzel a processzorral melegedést tekintve?
J1800-ról van szó.
0-24 órás üzemre venném, egy utorrent kliens futna rajta, plusz esténként kizárólag netezésre. Van egy combosabb asztalim, de annyira feleslegesnek érzem beröccenteni arra a 2-3 óra pötyörészésre.Szűkösebb házba elegendő lehet egy 12 centis venti? Vagy azért ennél komolyabban vegyem a hűtését ha non-stop üzemben akarom tartani?
-
Aethel
aktív tag
Üdv !
ASUS J1800I-A és ugyanezen típus A helyett C végződésű deszkája között mi a különbség? Asus oldalon sehol nem találom. Talán egy ezressel drágább a C-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest