Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ivy.4.Ever #34476 üzenetére
Ahhoz([link]) nem jó a 20V-os tápegységed.
két variáció van vagy egy 12V-os tápegységet, vagy egy WI-120-at kell beszerezned hozzá, és a tápon lecserélni a csatlakozót. -
rover45
őstag
válasz Ivy.4.Ever #18890 üzenetére
Köszönöm, elfogok gondolkozni rajta, mint alternatíván
szerk.: annyi, h az alaplap leírásában nincs msata :s
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ivy.4.Ever #18330 üzenetére
HookR nagyon szépen kigyűjtötte az ITX-es CPU hűtőket: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ivy.4.Ever #18327 üzenetére
160W-os táppal bőven jó lesz. Én is ekkorát gondoltam majd i7-4771 alá.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Pista0001
addikt
válasz Ivy.4.Ever #18325 üzenetére
PicoPSU 160XT elviszi gond nélkül szerintem, feltéve hogy nincs dVGA és maximum 1 db 3,5-es HDD van a rendszerben. Jó szellőzést célszerű biztosítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zodo
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #15614 üzenetére
Upsz a tápjáról meg is feledkeztem mert csak a hűtő méretére koncentráltam de teljes konfig fogyasztása max 48W lehet mivel a paneltáp 4A ill. csúcs 4,5A tud.
-
Gabesz26
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #15612 üzenetére
Belefér az is. A lényeg, h ezeket az alacsony profilú hűtőket általában max. 65W TDP-s cpu-khoz ajánják.
-
Gabesz26
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #15610 üzenetére
Pl. a Noctua NH-L9i v. Scythe Kozuti jó lehet neked (ahogy láttam a G465-re szeretnél valamit, ami 35W TDP-s, így elegek ezek az alacsony hűtők is hozzá)
-
zodo
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #15605 üzenetére
Gondolom 65mm magasságúra gondoltál vagy te állítva használnád a házat de ettől függetlenül valamilyen 1U vagy low profile hűtővel beférhet.
Ezeknél nem árt figyelni az alkalmazni kívánt proci teljesítményére mert jó esetben, jó házhűtés mellett max. 95W TDP-s procig bezárólag ajánlják.
Az Intel i5-ös procikhoz kapott gyári hűtőt is jónak vélem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ivy.4.Ever #15602 üzenetére
Szerintem határeset.
Itt kérdezz rá a biztonság kedvéért: [link][ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SQX_Barto
addikt
válasz Ivy.4.Ever #9860 üzenetére
Az árakkal nem igazán vagyok tisztában, hogy a keretbe belefér-e, ezt mások megmondják, de vannak gamer rendszerek mITX-szel (nekem is ez lenne a tervem). Simán össze lehet hozni egy-két házban high-end VGA-kat, pl a Silverstone SG07/08 házakba, amikben 600wattos táp van, bár szerintem 450-es táp is elég egy mITX-es rendszernek mégha játékra is van összerakva. Többiek majd konkrétabban válaszolnak biztosan.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest