- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
bendegruz #16536 üzenetére
Először azt hittem, hogy a múlkori akadozás miatti hibajelentésem miatt hívnak (nemrég engem is), de hamar lejött, hogy csak telemarketinges felmérés. Szóval ők nem ismerik pontosan milyen a szolgáltatás. Ahol lehetett ott én is hangsúlyoztam az app hiányát.
Szerintem esélyes, hogy lesz majd mindigo app is, a weblap szövege alapján is erre gondoltam először. Namega a sport változat is csak egy másik "flavor", de ugyanaz a fejlesztés lehet mögötte. Talán valami problémába futottak a fejlesztők, ami miatt nem akarták részleges kínálattal kihozni az appot, de akár valami általunk nem ismert üzleti döntés is lehet. Az biztos hogy a webes változat nem minden mobilon megy és amin megy, ott sem igazán esik kézre.
Per pillanat, ha a konyhában vacsi vagy főzés közben tévéznék, még mindig inkább a saját megoldásomat használom, hogy a mobilomra/tabletemre átküldjem az adást. Itt meg azért bosszankodom néha, mert felső szint ellenére semmilyen antennával sem lehet mindig stabil jelet fogni, pedig próbáltam többfélével. Talán túl sok a zavaró dolog a közelben.
Egyébként az extra csomagokat is árulják internettel kombinálva (persze helyi szolgáltatón át valójában), nem lepne meg, ha idővel lenne mobil szolgáltatós kombináció is, valamelyik telco hálózatán saját brand alatti szolgáltatással.
Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Peugeot, Citroën topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest