Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz bendegruz #16536 üzenetére

    Először azt hittem, hogy a múlkori akadozás miatti hibajelentésem miatt hívnak (nemrég engem is), de hamar lejött, hogy csak telemarketinges felmérés. Szóval ők nem ismerik pontosan milyen a szolgáltatás. Ahol lehetett ott én is hangsúlyoztam az app hiányát.

    Szerintem esélyes, hogy lesz majd mindigo app is, a weblap szövege alapján is erre gondoltam először. Namega a sport változat is csak egy másik "flavor", de ugyanaz a fejlesztés lehet mögötte. Talán valami problémába futottak a fejlesztők, ami miatt nem akarták részleges kínálattal kihozni az appot, de akár valami általunk nem ismert üzleti döntés is lehet. Az biztos hogy a webes változat nem minden mobilon megy és amin megy, ott sem igazán esik kézre.

    Per pillanat, ha a konyhában vacsi vagy főzés közben tévéznék, még mindig inkább a saját megoldásomat használom, hogy a mobilomra/tabletemre átküldjem az adást. Itt meg azért bosszankodom néha, mert felső szint ellenére semmilyen antennával sem lehet mindig stabil jelet fogni, pedig próbáltam többfélével. Talán túl sok a zavaró dolog a közelben.

    Egyébként az extra csomagokat is árulják internettel kombinálva (persze helyi szolgáltatón át valójában), nem lepne meg, ha idővel lenne mobil szolgáltatós kombináció is, valamelyik telco hálózatán saját brand alatti szolgáltatással.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák