- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
macgywer
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Kronk
őstag
Ahogy látom egyre kevésbé éri meg számomra a mindigtv.
Upc féle horizon go-val ki lehet váltani? Ott van a legnagyobb csatornakínálat ha jól láttam, vagy digi online-al.
Vennék egy kis androidos boxot, rákötöm a tv-re, tudom egyik szolgáltatás sem erre van kitalálva, de minőségileg kb csak eléri a mindigtv szintjét, főleg gondolom a HD adások. Nyaralóba használnám csak kb 5 hónapig, így fizetni sem kell, csak a box ami egyszeri beruházás. -
macgywer
tag
Sziasztok!A mindiGO-t android 6.0-ás telefonon milyen böngészővel lehet nézni,mert Operával nem megy?
-
Bozek
nagyúr
Ismétlésből? Mert az NFL-t a Sport2 adja, itt pedig Sport1 lesz.
(#16435) azbest: RTL Gold-ot a népnek.
Lehet nézni a Maúnika Show ismétléseit.
Egyébként az nem rossz benne, hogy a régi kvízjátékok ismétlései is mennek rajta. Kár, hogy a Legyen Ön is milliomos-ból csak a Fridis részek mennek, jobban szerettem Vágó Istvánnal.
-
darvinya
titán
Miért szűnne meg EUSport, mikor ott van családiban, ami eddig is ott volt.Nem figyeltem - jelre.
Olimpia M4Sport fogja adni.
-
azbest
félisten
no, megint változik a kínálat
2018. 01. 01.
alapcsomag:
+ Sport 1Családi:
- Eurosport 1
- Muzsika TV,
+ RTL GOLD
+ TV PaprikaAktív+
- Eurosport 2 -
Sindare
csendes tag
Sziasztok!
Zebegényben egy dombon szeretnék mindigTV adást venni, legközelebbi torony a Nagyhideg hegy ami kb. 30 km távolságban van.
Ház tetőn lenne kint az antenna, én ezt néztem ki:
[link] -
darvinya
titán
Nem kell LTE szűrő.
Ez még pontosabban kell beállítani, különben nem fog be se semmit.
Ha ezt ajánlják gödörbe, akkor vagy nem értenek hozzá, vagy csak el akarnak adni mindenáron.Itt van ugyanaz. [link]
Az antenna csak vízszintes polarizációban működik. leírásában ez szerepel, ami hihetőbb.Ez sokkal jobb [link].
De gödörben nagyon lutri, hogy verődő jelet pontosan befogja bármi. -
darvinya
titán
Első linken lévő jobb, mert alapból nagyobb nyeresége, de irányba kell állítani és lehetőleg tiszta rálátással.
Hozzáadott erősítőt, csak akkor érdemes használni, ha csak kicsi kell tökéletes vételhez, különben csak zajt erősíti, amivel nem lesz jobb vétel.
VHF csatornát nem használ MindigTv, tehát felesleges. -
bendegruz
őstag
ez most telenort istenítő topic, vagy a mindigTv topicja?
-
darvinya
titán
válasz
hedgehog #16416 üzenetére
Mobilos app-on elrendezem, s azt látom Home app-ban is.
1 Hónapos Telenor MyTv Plus kupon kód: MYTVAJANDEK itt lehet aktíválni.
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #16415 üzenetére
Bocs,az nem írtam be hogy van egy ilyen eszközöm és ezzel kapcsolódok!
De így is szaggat néha.Ez jó nekem vagy jobb eszköz kellene hozzá?
A tv böngészője is gyenge hozzá,a telóm az egy Redmi 4x! -
hedgehog
senior tag
válasz
darvinya #16406 üzenetére
Te sorba tudtad valahogy rakni a csatornákat?
Én egy androidos tévén nézem, de ez az egyetlen ami zavar. Korábban is volt már csomagom, de akkor még az előző applikáció-verzió volt, ami gyakorlatilag használhatatlan volt, ez a mostani már jó lenne, ha nem összevissza lennének a csatornák. -
UberMutant
őstag
válasz
tobias40 #16413 üzenetére
#1 a mediaplayered nem androidos - így nem tudod telepíteni a mytv appot
#2 a mediaplayered böngészője valami lebutított akármi, azzal nem csoda , hogy nem megy a médialejátszás böngészőablakban.
#3 azért akad ha képernyőt tükrözöl, mert lassú a telód/ lassú a netkapcsolat a teló és TV között vagy ezek kombinációja
#4 a mediaplayered nem támogatja a miracastot , vagyis arra nem tudsz még tükrözni sem.megoldás?
android tv vagy apple tv vagy chromecast (szerintem)
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #16412 üzenetére
Ez volt az alap problémám amit beírtam 2-3 topicba de sehol nem jött rá válasz!
"Szeretném közvetlenül a tv-m vagy a médiapléjerem böngészőjében használni a Mytv-t de nem megy.
A tv Panast50 a pléjer mederer600x.
Ebben a kombóban megy vkinek közvetlenül?
A telómról simán átmegy a műsor de néha szaggat és lehet hogy jobb lenne közvetlenül kábelen hátha úgy nem szaggat.
Természetesen a tv és a pléjer is kap netet a routeremről kábelen."Közben olvasgatok...
-
UberMutant
őstag
válasz
-ZeeZee- #16411 üzenetére
ennél annyival több, hogy maga a chromecast egy "mini számítógép", ami maga játsza le a tartalmat, aminek a linkjét a telefontól kapta. a lejátszás megkezdése után a telenon bármit lehet csinálni, akár ki is kapcsolhatod, a műsor megy tovább a tvn.
ez persze abban az esetben működik, ha nem képernyőtükrözést használsz, hanem a chromecast által támogatott applikációt használod. ilyen a mytelenor tv is.
de gyakorlatilag bármit ki lehet rakni , ami pl a telefon képernyőjén megjelenik (androidos telefon esetén). vagy amit PCn a chrome böngésző meg tud nyitni. ilyenkor képernyőtükrözéssel megy ki az anyag, ami azt jelenti , hogy a forráskészüléken nem lehet mást csinálni / és el is tolódik,meg akadhat, ha a készülék nem elég erős. (snapdragon 820-as telóm pl szépen viszi a tv-re)
tobias, tényleg olvasd el a linkeket, hogy képbe kerülj, és ha konkrét kérdésed van, akkor kérdezz. azért ez ennél kicsit többet tud, mint amit ide kényelmes bepötyögni a kedvedért....
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
tobias40 #16408 üzenetére
A chromecast maga TV okosító. Nem kell hozzá okosTV, csak hdmi-s kimenet. Korlátozott tudással bír. Ha jól tudom, akkor nagyrészt képernyőtükrözés, illetve böngésző futtatás, médialejátszás. Wifi-ssé teszed vele a TV-t.
Szerk.: közben már más válaszolt, remélem nem írtam hülyeséget...
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #16409 üzenetére
Köszi!
Jobb szeretem ha egy fórumtárs saját tapasztalatát írja le,de majd átnyálazom ezeket..
Nekem is a Mytv van (most regeltem be tegnap)de a tv-m saját böngészője nem kezeli,emiatt kérdezem..(nem akarom mindíg a telóról küldeni,de lehet hogy csak ez marad,,)Üdv!
-
UberMutant
őstag
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #16404 üzenetére
"A chromecast ha átadod neki a kis ikonjával a kompatibilis alkalmazástól az adást (a telenor mytv pl támogatja), akkor a chromecast közvetlenül a netről szedi az adatot, és nem a telódon keresztül,de a telóról tudod vezérelni. vagyis nem fog akadni, de kell a chromecastnak a net."
Ezt kicsit bővebben elmondanád?
Okos tv kell hozzá ami tudja chromecast-t vagy hogyan?
Milyen "kis ikon"-nt keresnem és hol,tv-n vagy külön eszközön? -
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16404 üzenetére
köszi sokat segítettél, próbaként megnézek egy chromecastot, max visszaküldöm ha nem válik be
-
UberMutant
őstag
válasz
schumi #16403 üzenetére
telóról képernyőtükrozéssel tettem át TVre, azt is működik, de lefoglalja a telefont. (OP3 , LG webos 3.0 TV)
Chromecast 2 és ultra mindkettő 2.4GHz Wifi-n nagyon jól működik 1080p adással, ha "ki tudod castolni", a böngészős képernyőtükrözés viszont a laptop részéről nagyon erőforrásigényes.A chromecast ha átadod neki a kis ikonjával a kompatibilis alkalmazástól az adást (a telenor mytv pl támogatja), akkor a chromecast közvetlenül a netről szedi az adatot, és nem a telódon keresztül,de a telóról tudod vezérelni. vagyis nem fog akadni, de kell a chromecastnak a net.
nem tudom pontosan neked mi a koncepciód / anyagi lehetőséged és milyen ahrdvereid vannak, esetleg keress valami topikot, ahol jobban tudnak segíteni. És lehet van más használható megoldás is , pl apple TV , android TV esetleg miracast TV okosítók... de ezeket nem ismerem, nekem a chromecast bevált.
sok sikert
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16399 üzenetére
még nem használtam, de lehet beszerzem ha ez jó megoldás, teljesen jól-szaggatás mentesen szépen átviszi olyan mint egy normál tv csatorna ?
-
schumi
aktív tag
válasz
UberMutant #16399 üzenetére
egyenlőre más megoldást nem találtam, valami appal rootolatlan telóról esetleg tipp hogy hogy lehetne átnyomni okostvre ?
-
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant #16397 üzenetére
hm, köszi ezt a tippet, én is benyomtam... aztán megpróbálom átszoktatni az asszonyt, mert ez minőségben már most jobb mint a mindigtv
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest