- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
Nektek is eltűnt a magyar hangsáv a Filmbox Family-n? Csak eredeti van. Mondjuk nem nagy gáz, de azért visszatehetnék.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Jamby18 #12096 üzenetére
Nah itt a válaszuk
"Az előre fizetett Alapcsomag szolgáltatást át lehet váltani Családi csomagra, ebben az esetben a 12 hónap jogosultság hozzávetőleg 6,5 hónapra rövidül.
Ha kéri, Alapcsomagját szívesen átváltjuk, kérjük szíves visszajelzését.
A Családi csomagot azért látta, mert újonnan vásárolt kártyáinkon van egy ún. preview időszak (7 nap), amikor az HBO kivételével az összes csatornánk elérhető."Az első mondatot nem értem, kérhetnék magyarázatot valakitől?
-
darvinya
titán
-
törölt tag
válasz
Jamby18 #12093 üzenetére
A dekóder mindig csak az adott hónapra érvényes előfizetési állapotot mutatja. Majd elsejétől kijelzi a következő hónapot.
24000 forintért az alapcsomag 1 éves dekóderes előfizetése kapható. Így neked valószínűleg az van. Az első napokban a családi csatornái is nézhetők, de aktiválás után már csak az előfizetett csatornák.
A 6 havi családi csomag, amit szerettél volna venni, az 25000 forintba kerül. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Igazából nem módosítgatom, bemásolom ide a problémám amit elküldtem az ügyfélszolgálatra is.
Remélem tudtok segíteni
Tisztelt Mindigtv!A dipol Debreceni üzletbe vásároltam 02.20-án egy 1éves előfizetést egy CX-97 dekóderrel.
Nem igazán volt egyértelmű a szolgáltatás. Én egy családi csomagot szerettem volna 1 évre előre kifizetve, dekóderrel. Ezt az eladó szerint nem lehetett csak 6 hónapra, és így akkor ott kifizettem 24eft-ot.
Itthon aktiváltam interneten keresztül a szolgáltatást, ami működött is, tehát a családi csomagot nézhettem. De csak a mai napig, mert ma valamiért csak az "Extra Alap" csomagot tudom fogni.
Mi lehet a probléma?
A dekóder előfizetési állapota Start date február 1 End date február 28 közötti időpontot mutat , ennek ellenére itt az ügyfélkapun a számlázott szolgáltatásban Felnőtt alap 2015.02.20 - 2016.02.19
Alatta pedig MINDIG TV EXTRA ALAPCSOMAG 2015.02.20-2016.02.19 et mutat.
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
macgywer
tag
válasz
szabogabor10 #12090 üzenetére
Ja...
hogy a hét ingyenesbe?!
-
-
-
darvinya
titán
AXN csatorna kódolatlanul február 27-től március 13-ig.
-
darvinya
titán
válasz
gabor20 #12085 üzenetére
A honlapon lévő infó csak közelítő, ezért a biztos vételhez egy kültéri antenna(lepke is lehet min. 2 tagos, és legközelebbi torony felé irányítva, vagy ahol jobb a vétel) és 3 réteges szigetelésű coax.
Tv hátuljába dugva antennát digitális kereséssel bejönnek az adók. -
gabor20
tag
Sziasztok!
Most tervezem egy Samsung H5500-ás vagy H6200-s tv vételét. Lakóhelymen csak a magentás szolgáltató érhető el, ezért szemezgetek a MingigTV-vel. A honlapon azt írják, "beltéri antennás vétel". Kérdésem, hogy az alap ingyenes csatornák vételéhez miket kell vennem a fenti tv-hez? (bocsi, de nem nagyon vágom ezt a kártyás, antennás stb témát) -
interstate76
addikt
válasz
prtvlogan #12082 üzenetére
Én 20e Ft-ért vettem azt a BD Playert, amiről a 12079-ben írtam (amúgy 25 e Ft-tól felfelé kezdődik az ára használtan), és ami simán veri tudásban a hasonló áron kapható médialejátszókat, a Wayteq-nél meg kb. kétezerszer jobb. Ennél olcsóbban biztosan nem veszel használható médialejátszót és set top boxot, ill. kombó eszközt sem. Az idei (továbbfejlesztett) utóda újonnan 86e Ft-tól kapható.
-
macgywer
tag
válasz
prtvlogan #12082 üzenetére
Itt Strongot,meg Amiko-t ajánlottak,az Amiko az nagyon drága,Strongot meg nem találtam előfizetéssel,ugyhogy maradt az Alcor 2800.Egyenlőre meg vagyok vele elégedve.(Wayteq-ban csalodtam,azt hittem egy megbizható márka) Egyik haveromnak Telefunken van,neki Usb-n semmit nem játszik le.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
macgywer #12081 üzenetére
Köszi a tippet! Már épp kérdezni akartam, hogy ki mit ajánlana helyette. Egyenlőre Telefunken van, amit előfizetés mellé kaptunk ingyen valamikor. Szívesen adnék pénzt egy minőségi darabért, (akár többet is 10.000-től) de jól utána kell keresnem, mert áruházakban szinte csak ehhez hasonlókat látni...
-
macgywer
tag
válasz
prtvlogan #12080 üzenetére
Szia!Én is sokat szivtam a Wayteq-val (sztem egy köpedelem!
) Akadások,pixelesedés,gombnyomásra 1-2másodperc mulva reagált stb...Most váltottam Alcor2800-ra,és azt kell hogy mondjam,sokkal kezelhetőbb,menüje fényévekkel jobb,gyorsabb...végre ezen van közvetlen usb elérés is!
Ez se egy nagy vásziszdász,de a Wayteq a szekrénybe került!
Ráadásul ami a legjobb,hogy egy év előfizuval ingyenbe jött ki.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
darvinya #12078 üzenetére
Köszönöm, de szervizből ezzel a hibával visszajött készülékről van szó. Javításnak annyit írtak, hogy "szoftverfrissítés" illetve, " ha a hiba továbbra is fennáll, akkor antennabeállítás, vagy rossz konfigurálás."
Tegnap visszavittem megint az Auchan áruházba, visszaküldik megint a szervizbe, de mellékelt egy levelet a készülék mellé, hogy a pénzt szeretném vissza.
A probléma csak a kódolt csatornáknál jelentkezik , az ingyenesek foghatók tökéletesen.Most várom a szerviz visszajelzését, a Wateq-t mint "márkát" a továbbiakban el fogom kerülni messzire!
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #12047 üzenetére
Az előzményben leírthoz hasonló (CI-foglalattal nem rendelkező TV-hez STB vs. egyéb CI-foglalatos eszköz) dilemmában szenvedőknek: pár napja vettem egy használt BD-E8500-as, CI-foglalatos blu-ray playert, aminek szép a képe, pontos és normálisan olvasható az epg-je, emellett pedig elfogadható minőségben lejátssza az audio CD-ket, szépen felskálázva jeleníti meg a DVD-ket és persze gyönyörűen viszi a blu-ray lemezeket, ill. Plex Media Serverrel első osztályú hálózati médialejátszó. A smart része természetesen egy rakat kaki, de nem is amiatt választottam, hanem mert blakey fórumtárs ajánlásának köszönhetően már tisztában voltam az újabb, de merevlemez és CI-foglalat nélküli BD-H5500-as képességeivel. És mindezt mindenféle szenvedés nélkül, out of the box tudja. Drágább, mert ugye csak a CA modul majdnem annyi volt, mint egy Wayteq, és erre jött még rá az E8500-as ára, de vastagon megérte a váltás.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
pavicevic #12076 üzenetére
Személy szerint én eztajánlom: : [Tecatel Mandarine]
-
pavicevic
tag
sziasztok!
milyen kültéri antennát ajánlotok, hogy ne legyen gond a vétellel, ha légvonalban a széchenyi adótorony kb. 30-35 km-re van? (nem teljesen tiszta a rálátás a toronyra)
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok! Talán valakinek volt már tapasztalata ilyesmiben:
Adott egy Wayteq HD 95 CX beltéri, ami eldobálja a jelet. Értsd: jelerősség, és minőség 87- 89 % körüli (pl RTL klub, M1) 82-85 % körüli ( pl Fox, RTL 2) Na most egyszer csak elmegy az adás, holott a jelerősség, jelminőség nem változik, és ezt a készülék mutatja is, az info gomb 3x megnyomásakor, de a kijelzőn csak ez olvasható: " Nincs jel"
Már régóta így működik, ilyenkor vagy ki kell húzni, és újraindítani, néha elég csak az EPG-t elindítani, és visszajön az adás... Legrosszabb eset: újra kell hangolni..
Először antennára gyanakodtam, ezért lecseréltem egy ilyenre: Iskra. Mivel ez sem segített, kicseréltem egy ilyenre: Tecatel Mivel továbbra is ilyen maradt, és a jelerősség/minőséget sem tudtam feljebb tornászni, ezért új kábelt húztam az antennától a beltériig. Természetesen ugyanolyan szar maradt...
Hozzáteszem, a beltéri vadonatúj volt, Mindigtv ügyfélszolgálat tanácsára vettem, állítólag ezekkel kevés a probléma..A lényeg: Elküldtem a beltérit szervizbe, mivel van otthon egy Telefunken TTR-200-as beltéri, így két hétig azzal használtam ugyanazt a rendszert. Természetesen a két hét alatt egyetlenegyszer sem volt problémám!
Szervíz visszaküldte a Wayteq-t, mondván, tökéletes, frissítettek rajta szoftvert, és a jelerőssége, és minősége megfelelő, ha a probléma továbbra is fennáll, akkor antennabeállítás lesz a hibás, nem a készülék.
Két napot bírt nálam a beltéri, tegnap már megint szar volt az adás, átdugva a Telefunken.be az antennát tökéletes.Most megint megy szervizbe a készülék, de valószínűleg ugyanúgy visszakapom, és hülyének néznek, mert az Ő méréseik szerint jó, számomra viszont használhatatlan. Kb 1 évet szívtam vele, mire a fenti dolgokat végigjártam, és ugyan nem sokat nézek tv-t, de amikor bekapcsolom, és elmegy az adás, a másik szobában pedig tökéletes, az több mint bosszantó!
Úgyhogy ha esetleg járt valaki ezzel a készülékkel közületek ugyanígy, vagy van valamilyen ötlet a problémára, szívesen várom!Bocs, hogy hosszú lett!
-
Gercsi
tag
válasz
Gasparius #12071 üzenetére
Szia! Nem csak úgy látod, hanem sok adás valóban csak SD. "2014-ben az M1-en HD műsor összesen 3076 óra volt, ami az adásidő körülbelül 45 %-a; az M2-n HD műsor tavaly összesen 2386 óra volt, ami az adásidő körülbelül 27 %-át tette ki." Ha esetleg érdekel az egész cikk: MTVA HD és 4K tervei.
-
Gasparius
aktív tag
Ahhha...köszi, de én azóta egyes műsorokat valóban gyengébb minőségűnek látok...
-
Watt25
veterán
válasz
Gasparius #12071 üzenetére
Nem attól HD egy csatorna, hogy ott a HD felirat a logóban! A közszolgálati adók úgy döntöttek, ezentúl a logóban nem jelzik, hogy HD csatornák. Már csak azért sem, mert tavasszal (nyáron?) megszűnik az SD feed, tehát mindenki csak HD-ban kapja. (Akinek nincsenek HD csatornái vagy analóg analóg kábeltévét néz, azok számára a szolgáltató feladata lesz az SD kép előállítása a HD-ból.)
Szóval nyugi, továbbra is HD-ban kapod ezeket. (Az más kérdés, hogy alig van valós HD tartalom rajtuk.) -
Gasparius
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy hetek óta nem HD-ban jönnek a földfelszíni, elméletileg HD csatornák?
A TV a listában M1HD, M2HD stb.-ként jelzi, hogy HD lenne az a csatorna, de az adás nem az, a logo mellett sincs ott a HD jel.. -
00Bandi00
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Strong SRT8903 beltéri egységem. Sajnos a távirányitó eltört. Az a kérdésem lenne, hogy valaki nem tudja, hol találhatom meg a hozzá való kódokat, hogy felprogramozzak egy univerzális távirányitót? Valaki próbálkozott már ilyennel esetleg? -
-
n-tek
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó hdmi-cec képes stb-t? Köszönöm. -
Voice24
őstag
Kérdésem lenne:
adott egy Panasonic tévé, benne a Mindigtv-től vásárolt modul a kártyával. Többször is előfordul, hogy bekapcsolás után a fizetős csatornák nem jönnek (kódolt csatorna üzenet), és csak egy ki-be kapcsolás után működik rendesen. Illetve olyan meg még gyakrabban van, hogy csatornaváltásoknál több csatornára is lassan áll rá, és a várakozás közben felvillan egy pillanatra a "kódolt csatorna" üzenet.
Ez a tévé nyűgje lehet, esetleg a modul és a kártya közül valamelyik (tehát a szolgáltató oldaláról) lehet a hibás? Másnál nem szokott ilyesmi történni? -
válasz
Diamond500 #12059 üzenetére
Már meg is javult. Most végigmentem a listán, az összes elérhető csati rendben van.
-
Diamond500
senior tag
válasz
szabogabor10 #12058 üzenetére
Igen, nekem most visszajött pár csatorna, akkor náluk lehet valami probléma!
Kösz az infót
-
válasz
Diamond500 #12057 üzenetére
Nálam is gond van pár csatival. "Nincs videojel". (Széchenyi-hegy)
-
Diamond500
senior tag
Helló!
Segítségetek kellene! Egyik pillanatról a másikra pár adón (Discovery,Viasat6) "Érvénytelen szolgáltatás" hibát dob a tv. MindigTv extrám van 6hónapos előre fizetett családi csomag (még 1hónapja sincs hogy megvan) CI modul+kártya kombóval. Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyennel? -
Sziasztok!
Előfizettem az HBO-ra (tudom, egy szál SD csatiként drága, pont ezért csak kb. 1 hétre). Benéztem ügyfélkapura, a szolgáltatások közt megjelent egy "E-SZÁMLA KEDVEZMÉNY CSAK HBO" tétel az eddigi "E-SZÁMLA KEDVEZMÉNY CSALÁDI" helyett. Ez mit takarhat pontosan? E-számlám van.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #11973 üzenetére
Ez lett a megoldás és bevált, csodálatos a kép minősége. Nagyon ritkán előfordul átmeneti bekockásodás, de később majd GSM szűrővel igyekszem kiiktatni.
Az egyik antennaboltban lebeszéltek a sűrűn beépített földrajzi terület miatt, mert mindenütt tűzfalak és régi, magas épületek veszik körbe a jóval alacsony házat. Szerencsére nem hallgattam a szakemberekre
(pedig alapvetően mindig szoktam), hanem ezúttal a kockázatvállalás mellett döntöttem.
Megvett árut cserélgetni én nem szoktam, úgy voltam vele, hogy legfeljebb megmarad az antenna és később majd egy másik albérletben beizzítom, ahol esetleg jobb vételi körülmények adódnak.
A jó választásban sz-paul alábbi tapasztalatmegosztása segített. Internetes keresgélésem közben ezt a megoldást láttam a legjobbnak.
Nagyon jó érzés, hogy itthon kapom a "zseni vagyok" dicséreteket (de ezt megelőzően azért összeszerelés közben kicsit izgultam).
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest