Új hozzászólás Aktív témák

  • prtvlogan

    aktív tag

    Sziasztok! Talán valakinek volt már tapasztalata ilyesmiben:

    Adott egy Wayteq HD 95 CX beltéri, ami eldobálja a jelet. Értsd: jelerősség, és minőség 87- 89 % körüli (pl RTL klub, M1) 82-85 % körüli ( pl Fox, RTL 2) Na most egyszer csak elmegy az adás, holott a jelerősség, jelminőség nem változik, és ezt a készülék mutatja is, az info gomb 3x megnyomásakor, de a kijelzőn csak ez olvasható: " Nincs jel"
    Már régóta így működik, ilyenkor vagy ki kell húzni, és újraindítani, néha elég csak az EPG-t elindítani, és visszajön az adás... Legrosszabb eset: újra kell hangolni..
    Először antennára gyanakodtam, ezért lecseréltem egy ilyenre: Iskra. Mivel ez sem segített, kicseréltem egy ilyenre: Tecatel Mivel továbbra is ilyen maradt, és a jelerősség/minőséget sem tudtam feljebb tornászni, ezért új kábelt húztam az antennától a beltériig. Természetesen ugyanolyan szar maradt...
    Hozzáteszem, a beltéri vadonatúj volt, Mindigtv ügyfélszolgálat tanácsára vettem, állítólag ezekkel kevés a probléma..

    A lényeg: Elküldtem a beltérit szervizbe, mivel van otthon egy Telefunken TTR-200-as beltéri, így két hétig azzal használtam ugyanazt a rendszert. Természetesen a két hét alatt egyetlenegyszer sem volt problémám!
    Szervíz visszaküldte a Wayteq-t, mondván, tökéletes, frissítettek rajta szoftvert, és a jelerőssége, és minősége megfelelő, ha a probléma továbbra is fennáll, akkor antennabeállítás lesz a hibás, nem a készülék.
    Két napot bírt nálam a beltéri, tegnap már megint szar volt az adás, átdugva a Telefunken.be az antennát tökéletes.

    Most megint megy szervizbe a készülék, de valószínűleg ugyanúgy visszakapom, és hülyének néznek, mert az Ő méréseik szerint jó, számomra viszont használhatatlan. Kb 1 évet szívtam vele, mire a fenti dolgokat végigjártam, és ugyan nem sokat nézek tv-t, de amikor bekapcsolom, és elmegy az adás, a másik szobában pedig tökéletes, az több mint bosszantó!
    Úgyhogy ha esetleg járt valaki ezzel a készülékkel közületek ugyanígy, vagy van valamilyen ötlet a problémára, szívesen várom!

    Bocs, hogy hosszú lett!

Új hozzászólás Aktív témák