-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Silverr #58352 üzenetére
Nekem a gyertya csinált ilyent, ráadásul kicsavarva ha teszteltem akkor szikrázott is. Vettem újat, az is csinálta, de írták hogy manapság elég vacakok a gyertyák úgyhogy még egyet vettem és azzal stabilan működik már egy ideje.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ludsimon
veterán
válasz Silverr #58348 üzenetére
Milyen moci?
Én már megtanultam, hogy motoron bármi lehet.
Olyan amire amúgy nem is gondolsz, hogy összefüggésben lehet vele, úgyhogy ha nem szeretnél vele sokat tökölni szerintem vidd el egy szervizbe. Ott legalább a munkára kapsz garanciát és ha nem jó visszaviszed.[ Szerkesztve ]
undefined
-
kcsa
veterán
válasz Silverr #57768 üzenetére
Neked elárulom ezt a hatalmas titkot (Simon most ne olvasson tovább, csak a könyvét olvashatja): a robogókon radikálisan eltér a súlyelosztás a motorokétól, itt a súly zöme hátsó keréken van, a normál motorokon lévő megközelítőleg fele-fele aránytól. Na ezért fékezünk másképp robogón mint motoron.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Silverr #47806 üzenetére
Milyen motorról van szó? Új vagy használt volt?
Nálam a Honda (elvileg felújítás után vettem meg) 6000+km-t ment el, most szétszedtem a motort, és semmi nem látszik rajta, csak a dugattyú tetején volt egy kis koksz.Szerintem azért 20 000km után még nem kéne elmennie a kompressziónak egy jobb minőségű blokknál. Kínai esetén oké.
szerk.: Most olvastam. Kínai könnyen lehet, hogy ennyit tud. Milyen olajat használtál?
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
-
oliwire
őstag
válasz Silverr #47618 üzenetére
És igazad van, nagyon bamba vagyok. A videón nem láttam, hogy középről is szerelte volna, és én meg mikor belepillantottam nem látszott semmilyen csavar. Mikor lámpafénnyel direktbe belevilágítottam, hogy videózzak nektek, akkor láttam meg. Nagyon szépek köszönöm az eddigi segítséget, és ne haragudjatok, hogy ilyen hülyeségekkel traktállak titeket!
-
oliwire
őstag
válasz Silverr #47615 üzenetére
Igen, akár videót is csinálhatok nektek róla, én tényleg nem látok több csavart. Középen nem volt nekem, ugyanolyan van nekem is, mint a videóban. Ott oly könnyedén szedte le, hogy csodálkoztam, hogy nekem meg miért ilyen.
(#47616) huszi.gyb
Jó, megy rá a mosószer, és már eddig is idegből csináltam, de most még adok neki bőven akkor belőle
[ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Silverr #47615 üzenetére
Nekem is ez lenne a tippem. Ha minden csavart kiszedtél, akkor néha összeragad. Ilyenkor nálam mindig az a módszer segített, hogy fel-le határozottan, és finoman húzva magam felé a deklit. Ez nálam sokszor bevállt. De türelem kell hozzá. Illetve a rángatás már mehet idegből is.
www.dongosofor.hu
-
longwild
aktív tag
válasz Silverr #45808 üzenetére
Pusztan csak elmeleti szinten, mert nem volt rugos gepem, de nem lehet, hogy elso rugas utan szetakad valami?
Gonosz leszek, de elso olvasatra elmosolyodtam...
"50-es robogóról van szó. Ezt aproblémát már régebben is észrevettem de nem foglalkoztam vele de most muszáj utánna járnom... "
[ Szerkesztve ]
szoftver szakmabeli && Beverly250
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest