- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz DigitXT #45019 üzenetére
Jártál 4T 50-el? Én csak egy-két próba erejéig, de az is sokkoló élmény volt hogy mennyire nem megy
A VR-ből amúgy 14V felett kell kijönnie (ideális esetben, emelt fordulaton 14,2-14,5V között valahol, alapjáraton valahol 13,5-6 körül jellemzően). Generátor pedig háromfázisú szokott lenni, fázisonként mérhető váltóáram feszültsége is emelt fordulaton, de a tekercs ellenállása is mérendő leállított motorral, úgy kizárható a zárlat vagy szakadás.
De még akkuhibát is feltételezek, cellazárlat mintha tudna ilyet csinálni, de ebben bizonytalan vagyok
De ha benéz ide Brogyi, valószínűleg ennél többet hozzá tud tenni még
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz DigitXT #45019 üzenetére
A generátorból még váltófeszültség jön ki, a motorokon és robeszokon az egyenirányító a feszültségszabályozóval egybe van építve.
Szerk: javítani könnyű volna a fesszabot, ha a gyártó nem öntené ki - levakarhatatlan - műgyantával.
szerk2: dehogynem lehet, csak a tirisztoros, söntszabályzó fesszabok jóvoltából ott nem szép szinusz van, hanem mindenféle borzalmas jelalak, amit viszont egy szokvány kéziműszerrel nem lehet korrektül megmérni, oszcilloszkóp kellene. Szerintem egy próbaizzóval jár a legjobban, amit még a fesszab elé ideiglenesen beköt (valami nagyobb wattosat), annak tökmindegy a jelalak... De nem akartam feleslegesen okoskodni.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...