Új hozzászólás Aktív témák

• nyogo83

Topikgazda

válasz Ijk #75821 üzenetére

A hype-al egyetertek. Viszont en itt arra gondoltam, hogy amikor egy verbeli benzinszaghoz szokott ember tesztel egyet, aki hamarabb kimondja a hianyossagokat, illetve hogy mi az ami miatt nem alternativa.

Mondjuk lehet velem van a baj, de en eleve ha valamelyik tesztbol erzem hogy nagyon reszrehajlo akkor skippelem is egybol, mindegy hogy tulajtol vagy tesztelotol szarmazik, mert nem onigazolast keresem, hanem kritikat. (ez most benzin/elektromos hajtastol fuggetlen)
    Plusz az elso, hogy vegigkutatom milyen alkatresz/karbantartas koltsegekkel szamolhatok, ne erjen meglepetes.

A lenyeg: ha most szigoruan varosi hasznalatra keresnek egy uj AM kategorias jarmuvet, akkor bajban lennek es tuti laviroznek a benzin/elektromos kozott, tobb modellt megnezve,kiprobalva. Hiaba imadom a feelinget amit barmelyik benzines 2/4T ad, de egy 50-es 4T-vel szemben mar gondolkodoba esnek, hogy kiprobaljam a "masik oldalt".

Nem vitat akartam gerjeszteni, illetve benzin vs elektromos haborut
    Csak arra szerettem volna utalni, hogy nem feltetlen fekete/feher a vilag. Legalabbis nekem a hulladek szo azt jelenti, hogy az eszkoz nem alkalmas arra amire terveztek, silany minosegu anyagokbol keszult alkatresz temeto.

Új hozzászólás Aktív témák