Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergello

    addikt

    Sziasztok!

    Van egy CPI-hez hasonló robogóm, Magyarországon QM Warriornak, külföldön Jmstar-nak hívják, mindegy. Fekvő blokkos mint a CPI-kben, légszűrő, porlasztó is ugyanott van, ebből, gondolom, hogy rövid fekvő léghűtéses Minarelli blokk van benne ( Minarelli CY ?).

    Az lenne a gond, hogy nem indul, ha nagy nehezen ,sokadik próbára elindul akkor gázhúzásra lefullad. Nagy ritkán megy egy percig és utánna fullad le. Mi lehet a gond? Faterral szétszedtük, mert szerintünk nem kap üzemanyagot. Porlasztó beállítását nem variáltuk, mert eddig ment ezzel a keverék aránnyal, de a benzincsövet szétszedtük. Kivettük a benzint szűrőt, ezt ha fújom egy idő után eludugul, szóval esélyes a csere. DE a tankban van egy kis benzin fél liter kb, de nem folyik ki a csövön. Nem kellene kifolynia, mert ez ejtő tank és ugye nincs benzin szivattyú? Próbálta már valaki?

    A tank alján van egy cső szerű valami ,jó vastag, abból az egyik benzin cső jön a karbihoz (ezt szedtük szét) egy másik cső pedig megy egy az olaj tartály melleti alkatrészhez, ez talán az olajpumpa, nem tudom. Szóval ebben a vastag csőben lenne a dugulás , ezért nem folyik ki a benzin csövön semmi?

    Hamarosan kipróbáljuk, megtöltjük benzinnel, úgy folyik-e..., már ha nincs valami záró mechanika a cső előtt.

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák