Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Adobe Photoshop
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
Igen azt.
De csak jövőre tudom kipróbálni. Kari aji, magamnak , viszont a két ünnep közötti időszak elég elfoglalt leszek. A boltban tüzetesen megnéztem, és úgy láttam megéri az árát. Könnyű, de stabil. És az a pisztoly fogó, benne a rögzítőgörgővel nagyon kényelmes. MILC gépet fogok rajta használni. Arra biztos elég lesz.
-
kispalsz
tag
válasz Real_Necro #5275 üzenetére
Manfrotto lett belőle. Számomra elegendő a tudása.
Köszönöm az ajánlást. -
kispalsz
tag
válasz kispalsz #5272 üzenetére
Eddig ezeket találtam:
Azt látom, hogy a Hama-t nem szeretitek, így ezzel nem is bosszantalak Titeket
Továbbra is kezdő fotós, egy Sony A6000-e kisgéppel, alap objektívvel.10e-s kategória:
9.990 Ft Sunpak 6601TM állvány monopoddal, 3D panoráma fejjel
1.27 kg önsúly, 2kg terhelhetőség max 148 cm magas 57 cm-re lehet összecsukni. Egyben monopod is, elég szimpi megoldás.10-15e kategória:
13.490 Ft Cullmann Alpha 2800 állvány + táska
1.25 kg önsúly, 3kg terhelhetőség, 184.5 cm , 67.6 cm minimális magasság14.990 Ft Sunpak Ultra 7000TM állvány monopoddal, 3D panoráma fejjel
1.9 kg önsúly , 5.6 kg terhelhetőség, max magasság 170 cm körül, min magasság 55 cm. ez is 2 in 1, szóval lenne egy monopodom is.Nyitottam egy picivel 15e feletti kategóriát:
17.000 Ft Vanguard Espod CX 203AP állvány
1.1 kg önsúly,3.5 kg terhelhetőség,max magasság 155 cm, szállítási méret 57,5 cm17.000 FT Manfrotto Compact Action állvány, fekete (MKCOMPACTACN-BK)
1.16 kg önsúly, 1.5 kg terhelhetőség, max magasság 155 cm[ Szerkesztve ]
-
kispalsz
tag
Milyen 3 lábú, esetleg lábas monopodot ajánlotok, egy Sony a6000-es géphez, alap obival?
Magasságom 185 cm. Felhasználás beltér, és utca, esetleg park. Vízszintes felületen.Mivel nincs nagy fotó tudásom, most kezem, ezért a sima monopodtól kicsit félek. Ja, és lábasat is csak még drágán láttam....
Egy régi fa (NDK ) állványom van. E mellé, mivel ezt kicsit nehéz cipelni kellene valami hordozható, kis súllyal, és nem túl drágán.
Látom, hogy itt az ajánlgatások mind 15e felett mennek, mégis arra kérnélek titeket, hogy 2 kategóriában 10e alatt és 10-15e között ajánljatok típust.
Budapesten megnézhető, megvehető lenne a legjobb számomra.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest