Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Adobe Photoshop
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz Bubukain #7565 üzenetére
Talan a bearazos topicban hamarabb segitenek. Semmit nem talalni errol az A-297n6-rol. Olyan ez mint a C-297n6, csak fej nelkul?
#7564bigrobbigrob#7558
Az egy igazan gyenge cucc, de visszaolvasva, hogy telohoz kell, arra jo lehet.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Ne vegyel ilyesmit szerintem!
Mondjuk egy Sirui T-1005 jo lehet, az nem tul draga es eleg szilard. Fotoplus-ban E-10 gombfejjel 56 ezer.
De van ezer mas, amit erdemes megvenni, Cullmann pl. 10 ev garanciat ad, ha nem Magyarorszagon veszed.
En nem vennem az Aliexpress-en, mar nem annyira olcso, hogy megerje a kockazatot, hogy a masolatot, vagy a masolat masolatat kapod osszeganyolva.
-
tvamos
nagyúr
válasz t72killer #7553 üzenetére
Meg az is lehet, hogy egy Benro-t lehet javitani. Esetleg.
Nekem van kinai allvanyom, szoktam haznalni, nincs vele baj, de nem terhelem agyon. Ha baja lesz, majd kidobom, vagy szetszedem es hasznositom belole a karbon csoveket.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz t72killer #7551 üzenetére
Itt a megnevezesben azt irja, hogy "GH3 Professional Gimbal Camera Tripod Monopod Head", oldalt meg, hogy "GH-03", amire rakeresve egy masik dolgot kapsz: [link]
Ha lejjebb gorgetsz, oda meg az van irva, hogy "Brand: INNOREL, Model: CH6". Ez ugy nez ki, mint ami a kepen van. Valoszinu ezt kapod, vagy egy masolatat.
Szoval az altalad csatolt termeket en biztosan nem valasztanam.
Amugy meg 50% ezeknel a kinaiaknal, vagy jo lesz, vagy nem, de az tuti.
Azt mondjuk el birom kepzelni, hogy a Sunwayfoto GH-03+ jo lehet...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kisharsany #7527 üzenetére
Ezzel csak 10-15 centit, és úgy csapkod. Van, aki szereti...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kisharsany #7525 üzenetére
Nekem egy aliexpress-es copy van, Nikon 1J5 + 30-110-zel használtam. Szerettem. Jó cucc. Most M50 + EF-S 55-250 van, és talán 1x használtam. Ez már túl nehéz, és csapkod. EOS M 22-vel nem próbáltam.
De lehet, hogy neked bejön, szerintem érdemes kipróbálni.
-
tvamos
nagyúr
válasz andrasferenc #7481 üzenetére
Pl: [link]
De gondolom, ha nemez a legközelebbi festék boltba, ott is lesz.
-
tvamos
nagyúr
válasz andrasferenc #7479 üzenetére
Izopropilalkohol
-
tvamos
nagyúr
Ja. Ez ilyen. IPA-val lejon rola a bevonat. Vagy, megprobalod teniszuto bandazsszalaggal betekerni, en volt, amin ezt alkalmaztam. Franko lett.
(#7477) peppe79
Ne legyen mar PVC! Az VESZELYES! Legyen gumis, csak jo anyagbol. Erdekes, hogy a Makita furon nem lesz ilyen nyalkas.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz BoscoD55 #7444 üzenetére
Jo kis stabil allvany a Magnesit. Ugy emlekszem, hogy szerencsesebb orszagokban van ra 10 ev garancia. Addig lesz hozza alkatresz is. Annyi kellemetlenseg van ezekkel az allvanyokkal, hogy labnak a mechanizmusa karbantartast igenyel. A tekeros labut csak tisztitani kell.
(#7443) jaszy91
Azt nem irtam, hogy Manfrotto kell legyen. (En nem vagyok oda erte annyira.)Kollegamnak ez van: Sirui T-2005X + G-20X. Franko ez is, persze vannak korlatai. (Ez egy olcso allvany.) De vannak popec Benro-k is, esetleg Cullmann. (En magamnak valoszinu egy Cullmann-t valasztanek most, a 10 ev garancia miatt. Sajnos ez Magyarorszagon nem ervenyes.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz jaszy91 #7437 üzenetére
Most nem talalom hirtelen, de Peturnak van valahol egy nagyon jo allvanyos videoja, meg lehet talalni nala. (Ha megtalalom, atkuldom.)
En azt javasolnam, ha hallgatsz ram, hogy nezz meg par videot, hogy kell hasznalni a tripodot, gondold vegig mit, es hogyan fotozol, vagy szeretnel fotozni. Ugy sokkal konnyebb lenne segiteni.
Ja, es megvalami. Az is fontos lenne, hogy milyen objektiveket akasz hasznalni. Nem mindegy, hogy egy 35mm-essel tajfotozol, vagy egy 150-600-zal madaraszkodsz. Persze, ha igy irod, hogy OBI, akkor az gondolom a kit objektiv, de nem biztos...
Bocs, hogy nem segitettem elore, hanem inkabb hatra!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Mihama Rabbi #7423 üzenetére
"Én egy olcsó kínai gimbal fejet vettem, azzal képzelem el a dolgot."
Akkor az mar ki lesz probalva, remelem visszajossz, es elmondod, milyen.
A kollegamnak, ha jol emlekszem egy Cullman Mundom 525M allvanya van, arra szokta felrakni a Nikon D750-jet, egy Skywatcher 127/1500mm-es csovel. O igazabol a gombfejre panaszkodik, hiaba egyensulyozza ki, az elmaszik, de maga a 3 lab megbirja. Oke, ertem en, hogy nem akartal ennyit kolteni, de egy ilyen allvanynal olcsobban nem nagyon jossz ki, szerintem. Nem mondom, hogy csak-a-Cullman, ez csak egy pelda. Biztos jo a Manfrotto is, meg a tobbi.
Milyen tavcsorol van szo?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Mihama Rabbi #7421 üzenetére
"egyes távcsövekhez külön céltávcsövet is gyártanak"
Na ja. Sot, minden csillagaszati tavcsore van valami, amivel celozz."Először vissza fogom állítani a távcsövet 20-szoros nagyításra, és ha megtaláltam a témát, akkor zoomolok rá jobban."
Jo modszer, en is hasznalom, (bar nincs ekkora atfogasm,) de nekem ez nem volt eleg. Nagyon nehez egy gombfejjel fuggolegest korigalni az nelkul, hogy elmenjen a vizszites beallitas. Szoval en ennek ellenere is 3D fejet ajanlanek, ha ilyen nagyitasban gondolkodol. De persze, nem akarok nagyon beleszolni... Az en tapasztalatom szerint olyan 800mm-ig eleg a gombfej is, folotte mar nem. Egy olcso kinai 3D fejem van, az felette is turheto, de nem art, ha nagyjabol ki tudod egyensulyozni rajta a gep+obi kombot. Nekem erre van egy 20cm-es arca talpam.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Mihama Rabbi #7416 üzenetére
3m-es fokusztavon, gombfejjel mar a celt sem fogod megtalalni. Nekem Skywatcher AZ-3 van, az egesz jo, de mivel hosszu es nehez, sosem viszem sehova.
-
tvamos
nagyúr
válasz zsoltzsolt #7397 üzenetére
Nagyon jok a Manfrotto allvanyok, sok embernek van, ha varsz kicsit, biztosan elokerul valaki, aki benne van. (En a gari miatt gondolok mindig eloszor a Cullmannra.)
-
tvamos
nagyúr
válasz -FreaK- #7394 üzenetére
En a Cullmann Mundo 525M-et javasolnam. Sajnos Magyarorszagon nem, de mas orszagokban 10 ev ra a garancia, nagyon rossz nem lehet. Kiprobaltam, es eleg stabil a te szeted ala.
Nekem kinai allvanyom van, megfelelonek tartom, csak mostmar olyan draga lenne ez is, hogy akkor mar inkabb vennek egy Cullmannt.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Egy ZOMEI Q666CT allvanyom van, amire szeretnek egy crossbar extension-t, ami meretben illeszkedik hozza. A legjobb az lenne, ha beferne az allvany melle a kis taskaba. Szoval 40cm-nel ne legyen hoszabb. (Nem riadok vissza a barkacsolastol sem.) Es lehetoleg ne nagyon legyen 10-15 ezernel tobb penz.
Tudtok valami megoldast erre?[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tomboy0013 #7291 üzenetére
"Nem lehet, hogyha télen is használtad"
Telen nem szabad oket hasznalni?
-
tvamos
nagyúr
válasz Wolfskin #7239 üzenetére
En annyira nem ismerem a Giottos alvanyokat, de szerintem a Cullmann eleg jo marka. Kollegamnak MAGNESIT 525M van, az eleg stabil. Az is elmond valamit, hogy a honlap szerint 10 ev a szavatossagi ido. Ugy tudom, ezt Magyarorszagon nem tudod sajnos ervenyesiteni, ott csak 1, vagy 2 ev.
Nem tudom, azt nezted-e, de a Cullmann sokkal kisebb osszecsukva. (45,5 cm vs 68cm)
Ha kell az extra magassag, akkor Cullmannbol is van nagyobb, a MUNDO 528M. (51 cm / 183,5 cm) Nem tudom, hogy ez arban meg belefer-e neked, vagy miert pont ezt a ket allvanyt nezted ki."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Lassú Víz #7230 üzenetére
Nekem az a bajom a Q666C-vel, hogy tul konnyu az allvany, a gep az allvanyfejjel meg tul nehez rajta, es ettol remeg. Ha akasztok ra valami nehezebb dolgot, akkor mas frekvenciaval remeg, mert akkor meg mar nagyon meg van terhelve.
Ugyan ennyi penzert kaphattam volna egy alu tripodot, ami nehezebb, de cserebe stabilabb, illetve kicsit tobbert csak bementem volna a boltba, es nem kellett volna varni ra 2-3 hetet."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz tomboy0013 #7227 üzenetére
A Q666-ot 35 cm-re ossze tudod csukni, igy utazashoz az jobb. En val'szeg azt vennem.
A Q999 43 cm, azt azert nehezebb cibaszni.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tomboy0013 #7222 üzenetére
Nekem ZOMEI Q666CT van.
Tapasztalatokat itt olvashatsz rola a forumon: [link]
Inkabb vennek egy Vanguard VEO 2 235AB-t, ha lehet kapni, a kifordithato kozepso tag miatt. Meg a carbon dolog teljesen felesleges, persze valamivel konnyebb, de pont annyi hatrany hasznalatkor, mint amennyi konyebbseg, ha cipelni kell... sot.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Talaltam meg harmat, ami tetszik valamennyire:
[Mantona Kaleido Mini ] [Neewer Tragbare Tisch Mini] [Fotopro Carbon Tripod X-go Mini]
Az utolso mondjuk eleg huzos... annyiert mar igazan lehetne 3D fejes is.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Viperator #7089 üzenetére
Nem a teherbirasatol felek, azt latom, hogy overkill, hanem az, hogy nem tudom kinyujtoztatni a labat elegge, es akkor elborul, amikor molyolok a rail-lel, vagy osszeakad azzal, amit fotoznek.
(#7090) peppe79
Ket gepem van, egy Nikon 1, meg egy D80. Szerinem egyikkel se lesz gond. Plane, ha rateszem a rail-t, akkor koze nem lesz a gepnek az allvanyfejhez.Elnezest, hogy ilyen sokat lamentalok, (vagy lamellazok, vagy mittudomen,) de rengeteg mar a hasznalhatatlan szemetem mar itthon... Az a FEISOL cucc eleg draga, hogy bevagjam a sarokba, ha nem valik be.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz peppe79 #7087 üzenetére
Franko ez a fej! Nagyon tetszik! Lehet, hogy veszek egyet a mostani allvanyomra, ugyis le akartam cserelni azt, ami rajta van.
Az nem jo hir, hogy szejjel nyitva gazos a Neomax.(#7086) Viperator
Koszonom a segitseget! Nem a gombfejre gondoltam, hogy lotyog, hanem attol tartok, hogy a macro rail + D80 + micro nikkor 85mm el fogja huzni az egesz hobelebancot.Legjobban most a Cullmann Magic MiniPod tetszik, de csak kepen lattam eddig, es nem latom, hogy valahol kezbe lehetne fogni.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Viperator #7083 üzenetére
Igen, ezt azert sokallom. Nem tetszik az fej sem. Meg ez tul picinek tunik, ha rateszek egy rovid rail-t, meg a gepet, hat nem tudom...
Nem irtem sajnos arat, igazad van, most potolnam. Olyan 50 EUR korul gondoltam, de persze, ha nagyon megtetszik, akkor lehet 80. (Esetleg 100 is...)
Jut is eszembe. Jobban biznek egy alu-ban, mint egy carbonban...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Szeretnek egy table to tripodot, asztalon, macro-ra. Nem kell magas, csak legyen eleg szilard. A gorillapod slr-t probaltam, az nem jott be. Tudnatok valamit ajanlani? Velbon EX-Macro pl? Jobb lenne olyan, aminek a labait vizszintesre lehet nyitni, ez nem tunik tul stabilnak. Illetve Aliexpress-en ezt talaltam, de inkabb az EU-s szallitast preferalnam... (Meg a Velbon 3d feje jobban tetszik.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Darko_addict #7080 üzenetére
Szerintem Gyorscseretalp: [link]
Inkabb a Cullmann-t vennem, az is meg van 10 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tylerddd #7010 üzenetére
Bocs! Megkavartal ezzel a hazimozi szettel!
A Pana is, meg az a Cullmann alvany is 1/4"-os, meg a lentebb ajanlott Manfrotto is.
Szerintem a gimballos koveteshez egyik ilyen allvany sem lesz eleg stabil, de lehet, hogy megis...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tylerddd #7010 üzenetére
Digitális fényképezés » Állvány topic
Itt fenykepezogep allvanyokrol megy a diskurzus, nem hazimozi. Azon lehet akarmilyen menet.Mondjuk az is kemeny, hogy "mesterrel kellett új menetet vágatnom a hangfalon". Nem kellett volna!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tylerddd #7007 üzenetére
Nem, ez nem metrikus (M6), hanem 1/4" (de ha jol tudom nem is szabvany withwort menet, mert a szabvanyos 19, ez meg talan 20-as...) olyan csavart kell venned! (Allvanymenet.)
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz bbsofficial #6979 üzenetére
Ha kihúzom a Q666-ot fullra, már eléggé imbolygós. (És nem 5 kg, a gépem, hanem egy Nikon 1 + 30-110.) Milyen lehet az, ami ugyan ennyiért még magadabb!?..
-
tvamos
nagyúr
Nem kell minden labat teljesen kihuzni.
Nekem pl. stabilabb az allvanyom, ha a kozeposzlopot kihuzom, de a legutolso lab szekciot (ami a legvekonyabb) meg nem huzom ki. Ez egy Q666C.Boltban, lehetoleg olyanban, ahol tudnak segiteni is, probald ki, hogy mukodnek ezek az allvanyok, nehogy meglepetes erjen!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz fireman123 #6925 üzenetére
Ha nem lenne mar meg a karbon allvanyom, ezt vennem inkabb...
-
tvamos
nagyúr
Erre az allvanyra valoszinuleg ki kellfizesd az AFA-t, meg a vamkezelesi koltseget.
Annyi penzbol szerintem kapsz egy normalis utazo allvanyt, ami ugyan nem carbon, es ezert kicsit negezebb, ami viszont jot tesz a stabilitasnak, hasonloan kicsire osszecsukhato, van rendes gyartoja, tehat van ra garancia, (a Cullmann bizonyos termekekre 20!!! ev garanciat ad,) es kapsz hozza potalkatreszt, raadasul megvasarlas elott kiprobalhatod a boltban.
Nekem muszaly volt akkor kiprobalnom a carbont, ha te is igy erzel, akkor vedd meg, de ha fotozni akarsz, akkor ne carbonra kolts!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Ez nekem is tetszik: Innorel RT85C... [link]
Nekem is hasonlo allvanyom van, mint ez az RT40C.
Az van vele, hogy nagyon konnyu az allvany, de a fej aranylag nehez. Ettol bizonytalan lesz. Nem tudom, mit tennel ra, de mar a Nikon 1 + 30-110-zel is erezheto. (Pedig ez nem nehez szet.) Minden keppen be kell akasztani valami sulyt, ami azert nem tul nehez. Ez nem hiba, hiszen az a lenyege a carbon allvanynak, hogy konnyu legyen.
Ami nem tetszik, az az, hogy ez a twist lock-os lab hosszu tavon nem kenyelmes. A lever lock megoldas sokkal jobb.
Ami nagyon nem tetszik, az a cserelheto labveg. tuti, hogy elhagytam a tuskeset valahol... Az integralt megoldas, ahol csak tekered a gumi labveget, es kitolja a tusket, sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Azert a kinai allvanyok... hogy is fogalmazzak... nagyon utana kell nezni, hogy mit veszel, mert van benne lutri. Olyan allvanyt kell kozuluk valasztani, amirol van sok pozitiv visszajelzes, video, es olyan eladotol, aki megbizhato.
Nekem mondjuk mindket kinai allvanyom olyan, amire szamitottam."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz eddie1978 #6841 üzenetére
[link]
Keress ra a "tükörfelcsapás" szora. Ha jol latom, a 83. oldal.(#6842) mikrofon válasza eddie1978 (#6841) üzenetére
Fasza allvanyok, de mind nagyobb, mint a megjelolt max. 36cm hossz. :/[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz eddie1978 #6836 üzenetére
Ezek a picire osszecsukhato allvanyok nem igazan stabilok, a sok labszekcio nem kedvez neki. Raadasul kinai copy. Ha nem kezzel terheled le, hanem egy sulyt akasztasz ra, mindjuk fotos tasja, hatizsak, vizesflakon, ilyesmi, akkor egesz jo, de akkor is erdemes elore felcsapni a tukrot, es idozitovel, vagy tavkioldoval fotozni.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Khurgon #6820 üzenetére
Mennyi a keret? Mit fotozik, milyen gyujtotavolsagon?
Jackal Freedom-rol hallottam mar, de ranezesre a szokasos kinai allvanynak latszik. Nekem is hasonlo van, (csak Carbon,) a max terhelhetoseget ha elosztom kettovel, annak a feletet (2kg) elbirja. Szoval egy compact ala jo, de mar egy superzoom ala stabilabbat vennek. A leiras alapjan 6 szekcios. Ez nem segit a stabilitasban.
Szoval a D5600 ala szerintem egy ennel stabilabb allvany kellene![ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
No, ez szuper! Jo fenyeket hozza!
Első látszatra azt kell mondjam hogy tetszik, simán mondanám hogy partyban van az általam látott 40k+ -os Manfroto állvánnyal.
Es m ivel olyanod nincs, nem is fog kiderulni, jobb-e!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Igy szallitom:
Bal oldalon igy kb. 5cm, jobb oldalon pedig 9cm.
A gyari allapotban kb. 10cm kell neki bal oldalon, a masikon termeszetesen marad a 9. Igy nekem nagyon kifesziti a zsakom, es nehez rahuzni a cipzarat.// Bocs a mobilos foroert!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nekem valami ilyesmi van: [link]
Fel tudom rá rakni a gömbfejet is.
(Ha csak csövekre akarod rakni. Mint pl. kormány, váz, kerékpár tároló, fûtés csô...)
Annyira azért nem tartom stabilnak, hogy menet közben is rajta legyen a gép.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Mert maga a lábak szerintem egy kaptafa akár a drágább típusúakéval Legfeljebb a holdrol nezve. Nagyon nagy kulonbseg van allvany, es allvany kozott. Nem csak a labak, hanem minden alkatresz. De probald ki, es meglatod.
plusz súlyt is kap az állvány amint ráakasztom a táskát En is igy hasznalom, de a vacak allvanynak nem oldja meg minden problemajat. Pedig nekem sokkal konnyebb a gepem, mint a tied. (CX+30-110mm)
(#6768) rekid
En imadom ezeket a videokat. Mindig nezem. Az a foci labdas teszt vagany! Nem lattam meg ezt.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nekem egy WF6662A van QZSD Q08 3D fejjel. Ez nem rossz, tudom használni olyan ekvivalens 500mm-ig, de a fölött már nem stabil. (És ez sokkal robosztusabb, mint amiket kinéztél.)
Neked is 400mm a vége. Amiket találtál, azok szerintem nem lesznek elég stabilok.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz INTELligent #6710 üzenetére
Amit szeretnél, ha jól látom arca swiss kompatibilis. Szerintem az a legegyszerûbb, (legolcsóbb,) ha veszel egy ilyet rá: [link] Vagy valami hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Maggressor #6700 üzenetére
Én ezt írtam róla: [link]
Azóta annyit változott a véleményem, hogy megszoktam. Szeretem. Macrora jobb lenne, ha kifordítható lenne a közepe, mert ezt szét kell szedni, és úgy kell a középső szárát megfordítani. Arra nem igazán jó.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Maggressor #6698 üzenetére
Nekem ZOMEI Q666CT van. Nem rossz kis cucc, de a fej nem valami jó rajta.
Az a privát véleményem, hogy a Pentacon 500 + 80D alá semmilyen carbon állvány nem lesz az igazi."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz szabo.csabi #6676 üzenetére
Tuti! Ha lenne rá pénzem, ezt venném. Pláne, hogy 10 év a garancia.
-
tvamos
nagyúr
válasz szabo.csabi #6671 üzenetére
Nekem speciel nincs ilyenem, de amikor lehetosegem volt megfogdosni nagyon tetszett: [link].
-
tvamos
nagyúr
válasz mZoleee #6647 üzenetére
Ha megnezed a leirast, a nyitott es csukott hosszuk is kulonbozik, meg a sulyuk is elter. A masodikat szet lehet szedni monopodda. Ez adott esetben hasznos lehet.
Esetleg megprobalhatod beirni a szurobe is, hatha van ilyen valakinek: [link][ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz HardSanyeee #6601 üzenetére
Azt megkérdezhetem, miért pont a Z688-at választottad?
Nekem egy Q666CT van.[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz bandigno #6525 üzenetére
Sajnos még nem tudtuk megvenni az összes kínai szir-szar állványt, de ha beírja a topic keresőbe a zomei nevet, akkor megtalálja, amit tudunk róla.
Amúgy meg felhasználás nélkül nehéz bármit írni. Gondolom, valamilyen kamera lesz rajta..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz JackFeryll #6508 üzenetére
Szerintem az állvány legfontosabb "tulajdonsága", hogy nálad van-e, amikor kell. Gondold végig, hogyan fogod használni. Ha mindenhová tömegközlekedéssel mész, túrázol, ha mindennek egy hátizsákba bele kell férjen, (gép, obik, kabát, pulcsi, víz,) oda én a kicsi állványt választanám. Ha kocsival mész mindenhova, kiveszed, felállítod az állványt, képezel, és visszacsomagolod, oda egy stabilabb, nehezebb állványt választanék.
-
tvamos
nagyúr
válasz JackFeryll #6506 üzenetére
Szia!
Nekem egy ZOMEI Q666CT van, csak akkor ajánlom, ha úgy érzed, muszály kipróbálni egy karbon állványt, amúgy az alu tesója valószínû jobban használható. (De nekem kellett a carbon...) Gömb fej van hozzá, a stabilitást felálldozták a súly miatt. Ettôl független, ha nem használsz hosszú zoomokat, akkor nem rossz. (Hamar lecseréltem, 3d fejre, mert azt szeretem.)
Ha nem kell nagyon pici állvány, akkor az ár/érték bajnok a WF6662.
Próbáld a topic keresôbe írni az következöket: "999", "666". Sok hasznosat olvashatsz a kínai állványokról.
Az itthon beszerezhetôkrôl majd ír más.
+ nem ártana, ha megírnád, milyen gyujtótávokra használnád...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest